Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31180, 20

Аналітика від Newsweek: Багата Америка, бідна Америка

Існують “дві нації, між якими немає ані зв’язку, ані симпатії; вони мають настільки слабке уявлення про звичаї, думки, та почуття одна одної, ніби живуть на різних планетах; вони утворюються різним способом відбору, харчуються різною їжею, керуються різними манерами, а одні й ті самі закони стосуються їх по-різному... Це БАГАТІ Й БІДНІ”.

Завтра, 2 лютого українські політики їстимуть та молитимуться з Обамою

Їсти й молитись з Обамою записались півтора десятки наших недоторканих.

Аби все було вчасно

Не нехтуйте профілактикою, вчасно виявляйте рак.

Володимир Кличко поступився Андре Ворду

Американська асоціація журналістів, які пишуть про бокс (BWAA) підвела підсумки голосування з вибору найкращого боксера 2011 року.

Аналітика: Україна і Європа. Санкції чи безвізовий режим?

Українські експерти вважають, що запровадження санкцій проти українських чиновників, а також згортання співпраці із правоохоронними органами можуть стати реальністю, якщо українська влада не виконуватиме вимог Євросоюзу та Парламентської Асамблеї Ради Європи.

У пункті обігріву в Ужгороді за один день обслуговували близько 40 людей

У пункті обігріву, розгорнутому силами "надзвичайників" на площі Фенцика, щоночі притулок знаходять кільканадцять безхатченків. Як повідомлялося раніше в Ужгороді відкрила пункти, де в морози можуть зігрітися люди, а в разі потреби отримати не лише гарячий чай, а й медичну допомогу і притулок.

Актуально: Як пережити люті морози?

Їжте м`ясо. Не пийте спиртного. Припиніть дієти.

Смертельне ДТП в Ракошині: Mercedes збив на смерть 13-річного хлопця

Трагедія сталася цієї суботи, 28 січня. Водій Mercedes-Benz Kompressor на шаленій швидкості збив юнака, жителя сусіднього села, прямо на пішохідному переході біля Свято-Покровського чоловічого монастиря.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

«Регіонали» вже передумали ділитися з балогівцями

Парламентські вибори відбудуться цього року і половину крісел у Раді займуть люди за партійними списками, а за іншу половину будуть боротися персонально. Парадоксальна ситуація: через відсутність нормальної опозиції в Закарпатті влада спокійно ділить між собою шкуру не вбитого ведмедя.

Стосовно головлікаря   перинатального центру   порушать кримінальну справу

А затриманому Доктору прокуратура готова висунути кінцеве звинувачення.

У центрі Ужгорода нагодують і обігріють (ФОТОРЕПОРТАЖ)

На площі Фенцика (біля ужгородської філармонії) служба МНС відкрила пункт обігріву та психологічної допомоги населенню. Передбачається цілодобове позмінне чергування медика та особового складу. Палатка розрахована в основному на безпритульних та представників соціально незахищених верств населення.

Газдування в Боздоському перевіряють повторно

Після того, як ініціативна група ужгородців у суботу, 21 січня, провела власний рейд Боздоським парком та звернулася в мерію, міський голова Ужгорода В. Погорєлов, зробивши «хід конем», повідомив: він, мовляв, звернувся до прокуратури щодо з’ясування законності робіт на території парку.

Наметова афера мера

Ужгородці не дали родині Погорєлових побудувати кафе біля філармонії?

Мер не зважатиме на пенсіонерів, які проти будівництва   в їхньому дворі

Незважаючи на те, що двір із садом і дитмайданчиком на Володимирській, 28 єдиний для трьох п’ятиповерхівок, а між ним і домом пролягає під’їзна дорога завширшки 4 метри, цей двір взялися активно «освоювати».

Міська прокуратура обіцяє журналістам «відкриті двері»

Цього тижня прокурор м. Ужгорода Іван Штефанюк дав прес-конференцію за підсумками роботи за минулий рік. Оскільки торік зафіксоване зростання злочинів на 27,5 %, а кожен шостий злочин в області коїться саме в Ужгороді,   при цьому кожен десятий працівник МВС притягався прокуратурою до дисциплінарної відповідальності, то роботи міській прокуратурі вистачає.

Политтехнолог: санкции надо вводить против режима, а не против всех украинцев

ПАСЕ должна ввести санкции против руководителей режима и тех, кто его поддерживает, а не против всех украинцев.

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Аналітика: Янукович на штиках

Чи допоможе силовий сценарій утримати владу? Країна увiйшла у вельми специфiчний полiтичний рiк. Це — рiк парламентських виборiв, якi можуть зафiксувати або пiдiрвати становище правлячої в країнi партiї

Рената Штіфель потрапила до фіналу національного відбору на Євробачення 2012

У фіналі нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, змагатиметься 21 претендент на Євробачення 2012, включаючи переможця телевізійного проекту «Шоу №1» — групу «Нереальні пацани» і тріумфатора онлайн-кастингу у телевізійній соціальній мережі SAY.TV.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат