Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31260, 20

В Ужгороді на перехресті з вимкненими світлофорами сталася ДТП

ЗМІ вже не раз писали про проблеми, пов’язані з відсутністю регулювання автомобільного руху на одному з найжвавіших перехресть Ужгорода, на перетині вулиць Заньковецької та Грушевського.

Повна ізоляція

Від України всі відвертаються. Поїздка нашого президента у швейцарський Давос довела, що з ним не має наміру контактувати ніхто з лідерів світу.

«Коли хлопці підходять знайомитися й питають, чим займаюся,   спочатку незручно й відповідати, бо вон

...— каже багаторазова чемпіонка світу та Європи з гирьового жонглювання Анжеліка Химинець.

У Мукачеві підвішують млинці та шейки!

Виявляється, в Мукачеві у кафе з милою назвою «Палачінточка» ще з початку грудня підвішують не лише каву, а й щось їстівне. Поспішаємо вам про це повідомити. У «Палачінточці» нам сказали, що тут підвішують, як правило, каву, млинці та тістечка. На момент нашого телефонного дзвінка у кафе були підвішені 2 порції млинців, 3 кави та 1 шейк.

Російський перевізник, знепритомнівши, ледь не замерз біля траси

Врятували чоловіка працівники обласної ДАІ, вчасно надавши першу медичну допомогу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській об­ласті.

У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

В Ужгороді за ціною квартири можна   придбати і будинок

Із 27 по 29 січня в Мукачеві пройшло відкрите засідання Ради Асоціації фахівців із нерухомості (ріелторів) України   (АФНУ). Одне з ключових питань, що розглядалися на засіданні — законодавче регулювання ринку нерухомості.

У БТІ звільнили працівників, бо забагато знали?

І знову мер міста Віктор Погорєлов залишає без роботи працівників БТІ.

Тариф на ліфт зріс, але послуги не покращилися

Чимало ужгородців, які отримали січневі платіжки за користування ліфтами, збентежено телефонували до редакції: тарифи на ліфт суттєво зросли.

Міжгірський депутат побив київського бізнесмена?

В неділю, 5 лютого, до Воловецької райлікарні звернувся київський підприємець, якого побили в селі Подобовець на Міжгірщині. В постраждалого зафіксували струс мозку, перелом носа та травму голеностопного суглобу, повідомили «Часу Закарпаття» в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Кращі у закарпатському спорті у 2011 році

Управління у справах молоді та спорту ОДА спільно з директорами спортивних шкіл визначили кращих спортсменів та тренерів 2011 року. Традиційно високим серед олімпійських видів спорту є представництво спортсменів, що займаються зимовими видами спорту. Другий рік поспіль кращою спортсменкою олімпійкою стає сноубордистка Аннамарі Чундак, а третій рік поспіль кращим тренером є Анатолій Герей. У порівнянні з минулим роком з’явилися представники командних видів — тренер ГК «Карпати» Борис Петровський і представники ужгородського ВК серед інваспорту.

Більшість українців незадоволені своїм президентом

Близько двох третин українців незадоволені діяльністю президента Віктора Януковича.

Мер Ужгорода дає підлеглим вказівки брехати?

(Мовою оригіналу) "Какие же кадры трудятся в городском совете, если один развлекается стрельбой в общественном месте, другой будучи в будний день навеселе, бьет насмерть людей по голове"

Площу Б. Хмельницького в Ужгороді таки забудують?

Сьогодні міська рада Ужгорода програла суд по пл. Б. Хмельницького. Господарський суд Закарпатської області виніс рішення на користь дніпропетровської фірми-забудовника, яка планує звести на території площі торгівельний центр.

В Ужгороді аналіз крові роблять за 16 секунд

На базі Обласного центру нейрохірургії та неврології працює сучасна лабораторія широкого профілю. Тут виконують як клінічні, так і спеціалізовані аналізи на європейському рівні, і після здачі загального аналізу крові результати можна отримати вже за 16 секунд.

Аналітика: Пробел в биографии нового главы СБУ. Охранял конкурсы красоты и учил охранников Януковича

(Мовою оригіналу) В биографии Игоря Александровича, размещенной на сайте УГО (Управления государственной охраны) есть временной пробел, который почему-то руководитель спецслужбы решил не отражать. Дыра в биографии   в целых 5 лет (!) лет, с 2005 по 2010 год.

Аналітика мовою оригіналу: Телохранитель, или Зачем Янукович назначил Калинина главой СБУ

Назначение Игоря Калинина новым председателем СБУ оценено политическим рынком как очередное проявление семейного подхода к силовым ведомствам

Аналітика мовою оригіналу: Футбол — страсть, которая убивает

Футбол — это больше, чем игра. Во многих странах мира - это вторая религия. И как религиозные фанатики в средневековье устраивали охоту на ведьм, так и футбольные фаны часто не могут совладать со своими страстями.

Смелый Яценюк не скандировал "Юле — волю"

С началом скандирования народными депутатами от фракции "БЮТ-Батькивщина" "Юле - волю" в Раде народный депутат партии "Фронт змин", "великий опузиціонер" Арсений Яценюк покинул зал заседаний.

Ужгородська влада нове призначення відзначить професійно весело

З достовірних джерел стало відомо, що новим ужгородським чиновником від культури, нарешті стане людина від культури...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат