Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31220, 20

Мер не зважатиме на пенсіонерів, які проти будівництва   в їхньому дворі

Незважаючи на те, що двір із садом і дитмайданчиком на Володимирській, 28 єдиний для трьох п’ятиповерхівок, а між ним і домом пролягає під’їзна дорога завширшки 4 метри, цей двір взялися активно «освоювати».

Міська прокуратура обіцяє журналістам «відкриті двері»

Цього тижня прокурор м. Ужгорода Іван Штефанюк дав прес-конференцію за підсумками роботи за минулий рік. Оскільки торік зафіксоване зростання злочинів на 27,5 %, а кожен шостий злочин в області коїться саме в Ужгороді,   при цьому кожен десятий працівник МВС притягався прокуратурою до дисциплінарної відповідальності, то роботи міській прокуратурі вистачає.

Политтехнолог: санкции надо вводить против режима, а не против всех украинцев

ПАСЕ должна ввести санкции против руководителей режима и тех, кто его поддерживает, а не против всех украинцев.

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Аналітика: Янукович на штиках

Чи допоможе силовий сценарій утримати владу? Країна увiйшла у вельми специфiчний полiтичний рiк. Це — рiк парламентських виборiв, якi можуть зафiксувати або пiдiрвати становище правлячої в країнi партiї

Рената Штіфель потрапила до фіналу національного відбору на Євробачення 2012

У фіналі нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, змагатиметься 21 претендент на Євробачення 2012, включаючи переможця телевізійного проекту «Шоу №1» — групу «Нереальні пацани» і тріумфатора онлайн-кастингу у телевізійній соціальній мережі SAY.TV.

Журналiсти "Експресу" заявляють про тиск на газету

Сьогоднi зранку найтиражнiша україномовна газета України вийшла у свiт з бiлою, незадрукованою першою сторiнкою.

Ужгородців штрафують за неприбраний сніг

За останні кілька днів – від часу, коли в Ужгороді випав рясний сніг – муніципальна поліція виписала вже понад 50 протоколів стосовно порушників Правил благоустрою міста, а саме – за недотримання вимоги прибирати сніг на території, прилеглій до власних будинків, підприємств та закладів.

Влада Закарпаття відповість на питання громадян

У вівторок, 31 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

У Львові відкрився паб «Білий Лев»

На початку лютого 2012 року в старовинній частині Львова (вул. Л. Українки, 15) відкриється новий заклад для поціновувачів якісного пива – паб «Білий Лев». Бар стилізовано під класичну європейську пивну, головною прикрасою якого є найбільша в Україні статуя білого лева заввишки майже 3 метри. Її створив тандем митців: скульптор, Василь Здреник та консультант, Володимир Цісарик.

В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

Громадськість б’є на сполох та готує запити до міської влади і правоохоронців.

Щербея офіційно звільнили. Новий начальник Закарпатського МНС - А. Зелінський

Сьогодні офіційно звільнили начальника управління МНС у Закарпатській області Мирослава Щербея. Новий начальник - Антон Зелінський, який до цього був першим заступником начальника управління. Про це Rionews повідомляє джерело в МНС України.

У 2012 реформи дійдуть і до місцевого самоврядування

Президент України Віктор Янукович нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони.

Стосовно головлікаря перинатального центру готується постанова про порушення кримінальної справи

"Готується постанова про порушення кримінальної справи за прийняття некваліфікованого рішення стосовно головного лікаря перинатального центру", — повідомив на прес-конференції прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня.

Декан РГФ УжНУ "зізналася у 10 епізодах хабарництва і розкаялася", - прокурор

Декан факультету романо-германської філології Ужгородського національного університету Мирослава Фабіан зізналася у всіх 10 випадках хабарництва, розкаялася у скоєному і тому її відпустили із СІЗО.

Політологи прогнозують Ратушняку перемогу у парламентських виборах

Минулі вихідні виявилися щедрими на політичні заяви. Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що збирається на вибори до ВР від ужгородського мажоритарного округу як само висуванець і спростував чутки щодо участі у найближчих виборах як кандидат від Партії Регіонів. Своє рішення С. Ратушняк озвучив так: «На вибори піду, тому що не бачу того, хто би міг не тільки бачити і розуміти, але й мати дух це голосно озвучити», – заявив політик.

Сніг в Ужгороді. День 2. (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді зима була казкова, приємно морозна й білосніжна, сьогодні - сіра, мокра.

У Закарпатті звільнили головного МНС-ника області Мирослава Щербея

В.О. призначили Антона Зелінського. Про це йдеться в Наказі МНС України № 44 (ПО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ) від 23.01.2012 "Про призначення осіб начальницького складу".

Аналітика від Віталія Портникова: Пока великан спит

О назначении Валерия Хорошковского министром финансов судачили последние несколько месяцев после того, как премьер-министр Николай Азаров стал терять одну позицию за другой, сдавая своих доверенных людей в угоду донецким землякам и представителям группы «РосУкрЭнерго».

Аналітика мовою оригіналу: Украинско-венгерская бескомпромиссность

Отношения Киева и Будапешта во все времена были дружелюбно-ровными (особенно по сравнению с отношениями Венгрии с другими странами-соседями, в которых тоже живет венгерское меньшинство). Очевидно, в Киеве считают, что около 150 тысяч украинских венгров — слишком незначительное количество, чтобы делать политическую погоду, потому и смотрят сквозь пальцы на активность своей соседки в плане защиты интересов зарубежных венгров.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат