Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31240, 20

Политтехнолог: санкции надо вводить против режима, а не против всех украинцев

ПАСЕ должна ввести санкции против руководителей режима и тех, кто его поддерживает, а не против всех украинцев.

Г. Москаль: “На Закарпатті міліція перетворилася на спільника кримінального авторитета"

19 грудня у смт Великий Березний на Закарпатті було скоєно вбивство. Відомий кримінальний авторитет Володимир Копча розстріляв із дробовика 30-річного Павла Опаленика і намагався вбити ще кількох чоловік. “Вина” цих людей, на думку В.Копчі, полягала в тому, що вони були мимовільними очевидцями сутички його 17-річного сина з іншим підлітком у центрі селища.

Аналітика: Янукович на штиках

Чи допоможе силовий сценарій утримати владу? Країна увiйшла у вельми специфiчний полiтичний рiк. Це — рiк парламентських виборiв, якi можуть зафiксувати або пiдiрвати становище правлячої в країнi партiї

Рената Штіфель потрапила до фіналу національного відбору на Євробачення 2012

У фіналі нацвідбору, який відбудеться 18 лютого, змагатиметься 21 претендент на Євробачення 2012, включаючи переможця телевізійного проекту «Шоу №1» — групу «Нереальні пацани» і тріумфатора онлайн-кастингу у телевізійній соціальній мережі SAY.TV.

Журналiсти "Експресу" заявляють про тиск на газету

Сьогоднi зранку найтиражнiша україномовна газета України вийшла у свiт з бiлою, незадрукованою першою сторiнкою.

Ужгородців штрафують за неприбраний сніг

За останні кілька днів – від часу, коли в Ужгороді випав рясний сніг – муніципальна поліція виписала вже понад 50 протоколів стосовно порушників Правил благоустрою міста, а саме – за недотримання вимоги прибирати сніг на території, прилеглій до власних будинків, підприємств та закладів.

Влада Закарпаття відповість на питання громадян

У вівторок, 31 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

У Львові відкрився паб «Білий Лев»

На початку лютого 2012 року в старовинній частині Львова (вул. Л. Українки, 15) відкриється новий заклад для поціновувачів якісного пива – паб «Білий Лев». Бар стилізовано під класичну європейську пивну, головною прикрасою якого є найбільша в Україні статуя білого лева заввишки майже 3 метри. Її створив тандем митців: скульптор, Василь Здреник та консультант, Володимир Цісарик.

В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

Громадськість б’є на сполох та готує запити до міської влади і правоохоронців.

Щербея офіційно звільнили. Новий начальник Закарпатського МНС - А. Зелінський

Сьогодні офіційно звільнили начальника управління МНС у Закарпатській області Мирослава Щербея. Новий начальник - Антон Зелінський, який до цього був першим заступником начальника управління. Про це Rionews повідомляє джерело в МНС України.

У 2012 реформи дійдуть і до місцевого самоврядування

Президент України Віктор Янукович нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони.

Стосовно головлікаря перинатального центру готується постанова про порушення кримінальної справи

"Готується постанова про порушення кримінальної справи за прийняття некваліфікованого рішення стосовно головного лікаря перинатального центру", — повідомив на прес-конференції прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня.

Декан РГФ УжНУ "зізналася у 10 епізодах хабарництва і розкаялася", - прокурор

Декан факультету романо-германської філології Ужгородського національного університету Мирослава Фабіан зізналася у всіх 10 випадках хабарництва, розкаялася у скоєному і тому її відпустили із СІЗО.

Політологи прогнозують Ратушняку перемогу у парламентських виборах

Минулі вихідні виявилися щедрими на політичні заяви. Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк заявив, що збирається на вибори до ВР від ужгородського мажоритарного округу як само висуванець і спростував чутки щодо участі у найближчих виборах як кандидат від Партії Регіонів. Своє рішення С. Ратушняк озвучив так: «На вибори піду, тому що не бачу того, хто би міг не тільки бачити і розуміти, але й мати дух це голосно озвучити», – заявив політик.

Сніг в Ужгороді. День 2. (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді зима була казкова, приємно морозна й білосніжна, сьогодні - сіра, мокра.

У Закарпатті звільнили головного МНС-ника області Мирослава Щербея

В.О. призначили Антона Зелінського. Про це йдеться в Наказі МНС України № 44 (ПО ОСОБОВОМУ СКЛАДУ) від 23.01.2012 "Про призначення осіб начальницького складу".

Аналітика від Віталія Портникова: Пока великан спит

О назначении Валерия Хорошковского министром финансов судачили последние несколько месяцев после того, как премьер-министр Николай Азаров стал терять одну позицию за другой, сдавая своих доверенных людей в угоду донецким землякам и представителям группы «РосУкрЭнерго».

Аналітика мовою оригіналу: Украинско-венгерская бескомпромиссность

Отношения Киева и Будапешта во все времена были дружелюбно-ровными (особенно по сравнению с отношениями Венгрии с другими странами-соседями, в которых тоже живет венгерское меньшинство). Очевидно, в Киеве считают, что около 150 тысяч украинских венгров — слишком незначительное количество, чтобы делать политическую погоду, потому и смотрят сквозь пальцы на активность своей соседки в плане защиты интересов зарубежных венгров.

Ужгородська студентка-журналістка справила сюрреалістичне враження на Меладзе

Ужгородська студентка журналістики Ангеліна Моняк сьогодні потрапила на шоу "Голос України". За це проголосували усі 4 судді шоу.

Україна не погодилася на ультиматум Угорщини

Вперше за 18 років між Україною та Угорщиною не було підписано протокол щодо прав національних меншин. Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", це сталося через вимогу угорців створити на Закарпатті Притисянський адміністративний район з компактним проживанням угорців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат