Малий бізнес зможе брати швидкі кредити до мільйона гривень

admin 01.11.2013 12:46 СОЦІО

«Кредобанк» запроваджує експрес-кредитування для малого та середнього бізнесу    
З листопада 2013 року «Кредобанк» запроваджує нову пропозицію «Експрес-кредит» для підприємств малого та середнього бізнесу, яка дозволяє приватним підприємствам швидко отримати кредит на поточні господарські потреби без майнового забезпечення на суму до 1 млн. гривень.  


Експрес-кредити надаються на строк до 12 місяців підприємствам малого та середнього бізнесу, які зареєстровані як суб’єкти господарювання не менш як за 24 місяці до дати звернення до банку та не мають сезонного характеру ведення бізнесу. Відсоткова ставка за кредитом складає від 18% річних, одноразова комісія за видачу – 2,5% від суми. Кредитні кошти перераховуються на поточний рахунок підприємства Погашення виданого кредиту здійснюється за ануїтетною схемою, тобто рівними частинами відповідно до узгодженого графіку. Допускається дострокове погашення кредиту.    
«Нова програма експрес-кредитування створює можливість швидко та з мінімальним пакетом документів отримати кредит на будь-які поточні потреби, – розповідає   директор департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу ПАТ «Кредобанк» Ірина Груй. – Сподіваємось, що наша пропозиція допоможе підприємствам малого і середнього бізнесу отримати необхідні ресурси для власного розвитку»

Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України та   найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти».  

admin


За матеріалами прес-служби ПАТ «КРЕДОБАНК»

ТЕГИ : Кредит

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат