434 закарпатські підприємці почали сплачувати податки

admin 07.11.2013 10:09 СОЦІО

На Закарпатті 434 підприємців залучено до держреєстрації.

З початку цього року на Закарпатті до державної реєстрації залучено 434 громадян, які надавали різні послуги, отримували доходи, але не сплачували належні податки. Тож, після оформлення підприємницької діяльності бюджет додатково отримав 104 тисячі гривень. Про це повідомив Ігор Кріль – начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб   Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Щоб стимулювати в бізнес-спільноти краю соціальну відповідальність, працівники Міндоходів використовують інструменти аналізу та прогнозу із збереженням тонкого балансу між створенням комфортної для бізнесу і громадян системи податкового та митного сервісу та стабільним наповненням бюджету, мінімально спілкуються із сумлінними підприємцями, а посилено і ретельно моніторять діяльність так званих «ризикових» платників», – зауважує начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб.

За 10 місяців 2013 року стосовно дотримання законодавства під час нарахування та виплати доходів громадянам перевірено 181 роботодавця. У кожного з них працівники підрозділів Міндоходів в області встановили порушення. Сума донарахувань та штрафних санкцій становить майже 7 млн. 147 тисяч гривень.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : податкиМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат