ФОТОРЕПОРТАЖ з гри Говерла:Шахтар

фото: Яноша Немеше, Rionews 11.11.2013 10:45 СПОРТ

 

Говерла не встояла перед Шахтарем в Ужгороді 0:2.

Хоча першу половину зустрічі насамперед завдяки удачі та впевненій грі на лінії Надя закарпатці зіграли в нічию з чемпіоном України.

Гірники почали матч рішучіше та агресивніше, нагнітаючи момент за моментом біля воріт Говерли. До 15 хвилини господарі грали виключно на відбій. Натомість гірники і сам на сам виходили, і били в поперечку, і повз воріт.

До середини першого тайму ужгородці дещо пристосувалися до гри гостей і почали також віповідати атаками. Деколи навіть гостро та дуже небезпечно, але ні Савичу, ні Буяльському не вдалося засмутити П'ятове. Те саме   з результативністю в першому таймі було і в Шахтаря.
Другий тайм як і перший розпочався з атак гірників. На 54 хвилині Срна віддав пас, перебуваючи в офсайді, але суддя не свиснув і після скидки Ферейри Кривцов з двох метрів забиває головою. Шахтар не зупинився і продовжив атакувати.
На 72 хвилині після подачі кутового Едуардо, який вийшов на поле тільки на 65 хвилині, добив м'яч у пусті ворота після відскоку. Після цього голу гірники заспокоїлися.
Натомість Говерла почала пресингувати і намагатися скоротити рахунок. Шахтар почав дого розігрувати м'яч.
На жаль, господарі не змогли забити навіть гол престижу. 0:2 на користь Шахтаря в Ужгороді.

фото: Яноша Немеше, Rionews

ТЕГИ : футбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат