Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 31080, 20

Віктор Медведчук про своє повернення у велику політику

(мовою оригіналу) Бывший глава Администрации президента Виктор Медведчук решил вернуться в публичную политику. Об этом он сказал в видеобращении, размещенном на его странице в социальной сети Facebook.

На ужгородському проспекті розташована найбільша у місті сміттєва «урна»

Металевий кіоск, що знаходиться в Ужгороді на проспекті Свободи поблизу будинку №51, перетворився на справжній контейнер для сміття. МАФ синього кольору, який розташувався одразу ж біля тротуару, потроху заповнюється непотребом.

Наркопритон під вікнами у "Старому Ужгороді"

Хто б відмовився мати помешкання на центральній пішохідній вулиці Ужгорода – Корзо? Переваги проживання просто в серці обласного центру важко переоцінити, а от про недоліки готові розказати мешканці внутрішнього дворика на Корзо, 11, котрі за останній рік сповна надивилися жахіть неконтрольованого молодіжного життя.

Аналітика мовою оригіналу: Фишки и страшилки выборов-2012

В нашей с вами стране сегодня сложилась уникальная ситуация. Большинство, да что греха таить - все политические партии, так или иначе, дискредитировали себя неспособностью к действию, коррупцией и откровенным циничным обманом избирателя.

Аналітика мовою оригіналу: Могильщик Партии регионов

ХIII съезд ПР двояко отразился на судьбе Сергея Тигипко. С одной стороны, его, казалось бы, перспективное детище «Сильная Украина» самоликвидировано, а с другой – получен партийный билет ПР и кресло замглавы партии в подарок.

Аналітика мовою оригіналу: Почему новый уголовный кодекс не спасет от противоправного преследования

Принятый в первом чтении проект УПК содержит немало позитивных изменений. Однако он не гарантирует в полной мере презумпцию невиновности и состязательности сторон в уголовном процессе. Более того, документ сужает права граждан на защиту и не устраняет возможности злоупотреблений правоохранителями.

Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Аналітика: Сергей Тигипко — секретный маркетинговый ход Партии регионов

Не прошло и   полгода с того дня, когда Тигипко на пару с Азаровым огорошили страну известием о намерении   объединить партии. А теперь, когда это уже свершилось, хитрые члены «Народной партии» Литвина и «ЕЦ» Балоги спят и видят, как бы тоже пролезть по маршруту, проложенному Тигипко.

Генпрокурор наголосив на необхідності координації правоохоронців у боротьбі зі злочинністю

14 березня, у м.Львові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка провів нараду з питань підвищення ролі прокурорів у координаційній діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Безвізовий режим з Європейським Союзом є реальністю?

(мовою оригіналу) Переговоры по безвизовому режиму Украины с Евросоюзом продвигаются довольно успешно. Об этом «Комментариям» сообщил директор Центра прикладных политических исследований «Пента» Владимир Фесенко.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

ДоКІР невакцинованим

У Закарпатті зафіксовано 436 випадків захворювання на кір.

Ужгород — Братислава —   Нью-Йорк — Лондон — ?

На противагу усталеному враженню про слабкість жінок, які ні на що не здатні, крім виставляння ультиматумів та «вибивання» грошей із чоловіків, або ж навпаки, портрет української роботяги, яка світу білого не бачить, бо повинна прогодувати дітей, а відтак працює на енній кількості робіт, ночами не досипає, вдень не доїдає і т. ін., хочеться розповісти про дівчину, яка у свої 25 досягла чимало і, як стало зрозуміло після розмови з нею, не збирається зупинятися на досягнутому.

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

На Закарпатті незаконно виділяли 2 га землі

Прокуратура Великоберезнянщини попередила незаконне виділення землі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат