Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 30960, 20

Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

Заступникам Погорєлова і секретарю міськради підняли зарплату

Перед розглядом відповідного питання на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради секретар міськради Віктор Щадей просив депутатів не підтримувати проект рішення «Про впорядкування оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови», або не підвищувати оклад особисто йому.

Україну сприймають як одну з трьох найкорупмованіших

Дедалі більше топ-менеджерів у всьому світі готові давати хабарі, щоби зберегти чи розширити свій бізнес. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому 23 травня та проведеному аудиторською компанією Ernst&Young, дані якого наводить Reuters.

Балогу та закарпатських мерів звинуватили у нарузі над пам’яттю репресованим

Як уже повідомлялося, депутат облради від Єдиного Центру ще минулого тижня анонсував проведення 20 травня у Хусті Дня міста. Власне, у неділю це свято гучно пройшло – як повідомляє офіційний сайт Закарпатської організації Єдиного Центру, у Хусті за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Павла Балоги відбувалися різноманітні культурно-мистецькі та спортивні заходи.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

Аналітика: Євролицемірство

Європейські політики погрожують ізоляцією режиму Віктора Януковича. Вони демонстративно ігнорують саміт у Ялті, де українська влада, як завжди, сподівалася в приємній курортній обстановці задобрити європейських колег рясними фуршетами і солодкими десертними винами.

В Ужгороді ями на дорогах обвели білою фарбою

На спонтанну акцію, про яку анонсував у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук журналіст, кореспондент Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола, надвечір у п’ятницю відгукнулося кілька небайдужих.

Хто, де і за кого голосуватиме

Ми повідомляли про те, що ЦВК накреслила нові виборчі округи до виборів у Верховну Раду, які відбудуться в жовтні цього року. У Закарпатській області таких округів буде 6. Наші читачі просять надрукувати повний список виборчих округів, а точніше, показати, які населені пункти до якого округу належать. Річ у тім, що деякі адміністративні райони будуть у різних округах.

Викладач підробив собі посвідчення міліціонера

В Мукачеві на стаціонарному посту працівники державтоінспекції та внутрішньої безпеки зупинили автомобіль «Hyundai».

Аналітика: Як довго українці розплачуватимуться за «Євро-2012»

У підготовку до «Євро-2012» вкладені мільярди: на нові дороги, аеропорти, готелі. Однак економіка країни від цього зростати швидше не стане. У цьому переконані як пересічні українці, так і експерти.

Аналітика: Як українська митниця прагне "прищучити" контрабандистів та мінімізаторів

(мовою оригіналу) Чтобы вывести на чистую воду минимизаторов, таможенники заставят всех импортеров пересмотреть привычные схемы поставки товаров

Аналітика: Реакція влади на тиск ЄС свідчить про її неадекватність та посилює російську загрозу

У європейців неадекватність української влади та її примітивні спроби шантажувати ЄС зміною зовнішньополітичного курсу, викликають зростаюче роздратування. Причому в провідних європейських столицях дедалі відвертіші підтверджують готовність посилювати тиск на офіційний Київ

В Ужгороді проводитимуть екскурсії скульптурками?

У Львові відбулося масштабне святкування 756-ї річниці міста. Крім театралізованих екскурсій, вікторин, конкурсів і майстер-класів, гостям міста презентували колекцію мініатюрних бронзових скульптур – батяриків. Їх об’єднали у новий пивний тур «Мандрівка з пивом «Львівське». Екскурсія поєднує в собі історичні легенди, гумор та дегустації.

Нарізка округів. Балогу жорстко кинули

Ми повідомляли про те, що балогівці намагалися протягнути свій проект нарізки округів на найближчих виборах до парламенту. Більше того, балогівці були настільки впевнені в тому, що пройде саме їхній проект, а не той, який подала влада від «регіоналів», що вже активно задобрювали мешканців районів під своїх потенційних кандидатів.

Не покарай самотністю  

Життя — річ непередбачувана. Не одному випадає доживати віку поза родинним теплом і увагою дітей. А старість — це і немічність, і відсутність коштів на ліки та нормальне харчування й бодай стерпне існування загалом.

Життя через день

Бюрократія прирікає ужгородців, хворих на ниркову недостатність.

4 закарпатські підприємства лідери у рейтингу «Сумлінний платник податків»

ПАТ «Закарпаттяобленер­го», ТОВ «Фішер», ТОВ «Про­грес-С» та ДП «Ужгородський лісгосп», вдруге перемогли у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінний платник податку».

Балога спалює Україну й завалює роботу МНС

Днями народний депутат Геннадій Москаль оприлюднив на своєму сайті статистичні дані роботи МНС за січень—березень цього року порівняно з минулим 2011 роком. Закарпатська область не стала винятком у загальноукраїнській картині.  

Чиновники незаконно передали 5 га державної землі в приватну власність

Днями працівники обласного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб однієї з РДА.

Аналітика: Железный занавес. Украдено и железо, и занавес

Солидарная готовность цивилизованного мира бойкотировать Евро, может иметь непредсказуемые последствия. Вместо блага – «вразумления» правящей украинской власти, да демократической реконструкции; зло – опускание «железного занавеса», еще большее закручивание гаек, новый виток репрессий. Почему? Старая английская пословица гласит: нельзя загонять собаку в угол. Даже домашнюю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат