Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 30900, 20

МЗС Польщі звільнило весь персонал луцького консульства через візовий скандал

Міністерство закордонних справ Польщі звільнило увесь персонал польського консульства у Луцьку, а генерального консула відсторонено від посади.

В Ужгороді пройде виставка собак

Закарпатський обласний племінний центр собаківництва Кінологічної Спілки України в Ужгороді запрошує на міжнародну сертифікатну та клубну виставку, які відбудуться 18-19 серпня 2012.

Виноградів – тихе, затишне містечко, без зайвої суєти

Между Берегом и Мараморошем вклинился комитат Угоча – самый маленький в старой Венгрии (чуть больше Москвы до недавнего расширения), а с упразднением комитатов ещё и разделённый между Румынией и Закарпатьем.

Ужгородську регату перенесли через негоду

Яскраве традиційне свято "Ужгородська регата", яке повинне було відбутися сьогодні, 12 серпня, організатори змушені перенести на наступну неділю, 19 серпня, через зливу.

Кандидати УДАРу від Закарпатя роблять собі PR?

Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак: «Політика та навчання дітей – речі несумісн». Спростування.

Правда і вигадки про УжНУ (СПРОСТУВАННЯ)

До редакції РІО надійшов відгук-спросутвання на матеріал "Ніколайчук не впорався" від прес-служби Ужгородського національного університету.

Доброго ранку, любі читачі!

З початком нового тижня вас! Саме зараз, коли на вулиці прохолодно, ви можете оцінити тепло офісу, домівки! А загалом бажаємо, аби завжди було тепло на душі! Нехай запашна кава та обійми коханої людини вас зігрівають! :)

Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

Балогу затиснули в лещата

Цього тижня в інформаційному полі було забагато Балоги.

Головна освітянська газета України назвала Вегеша антиректором

Офіційне видання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Освіта України» назвала екс-очільника УжНУ Миколу Вегеша антиректором. Газета опублікувала розслідування з приводу роботи ректора з виснов­ком про «доведення провідного ВНЗ регіону до майже повного занепаду».

Ніколайчук не впорався?

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.

Сміттєгород у центрі Європи  

Здається, ще трохи і наш славний колись Ужгород цілком зможе відповідати новій назві — Сміттєгород. Ужгородці призвичаю-ються жити в умовах тотальної засміченості міста і безгосподар-ності з боку влади, прикладів цього на кожному кроці.

Начальник УБОЗу у Закарпатті продовжує працювати

Останніми днями певні закарпатські Інтернет-видання поширили інформацію про звільнення начальника УБОЗу УМВС України у Закарпатській області Івана Немеша. ЗМІ запевняли, що це вже доконаний факт.

Наскільки професійно ужгородська міліція виконує свої обов’язки?

Чи варто звертатися в міліцію з приводу крадіжки, якщо вона не дуже значна, а впевненості, що вкрадене повернуть, немає? Теоретично жодної доцільності в цьому немає. Мас-медіа давно створили збірний образ міліціонера, котрий займається будь-чим, тільки не розкриттям злочинів. Однак досвід показує, що цей образ далеко не завжди об’єктивний і справедливий.

Обласна влада допомагатиме міській усунути наслідки буревію?

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, Ужгородський виконком проситиме від ОДА грошей на ліквідацію наслідків негоди, що лютувала вночі 30 липня.

Люди проти забудови

В Ужгороді нова хвиля невдоволення щодо внутріквартальної забудови. Близько сотні мешканців приватного сектора з вулиць І. Франка, Загорської, Рилєєва, Щедріна (підписи в редакції) протестують проти будівництва багатоповерхових будинків на ділянці, яка знаходиться у внутріквартальній індивідуальній житловій забудові.

В Ужгороді відбудеться розпродаж цікавинок   під відкритим небом

12 серпня в Ужгороді знову розпродаватимуть неординарні, цікаві речі та мистецькі вироби під відкритим небом.

Закарпаття знову побило температурні рекорди

Останні чотири дні виявилися для закарпатців вельми спекотними. І не даремно. Вкотре температура перших днів серпня побила всі рекорди, починаючи з 1946 року, відколи ведеться спостереження.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат