Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-06-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 30820, 20

Ця літня кусюча напасть...

«О літо красноє, любив би я тебе, якби не спека, комарі та мухи...» — писав про літню пору російський поет Олександр Пушкін, підкреслюючи переваги його улюбленої осені тим, що в «золотої пори» немає ні комарів, ані мух...
І дійсно, літо — золота пора, якби не періодична дика спека, мухи й комарі, мушка, кліщі, оси, укуси яких можуть добряче попсувати вам настрій, а то й здоров’я.

Ожиріння: міфи та реальність

Щороку в світі від ожиріння помирають 2,6 мільйона людей.

Хлопця з психічними вадами, який пропав у Великому Березному, знайшли на Львівщині

До чергової частини Перечинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що неповнолітній мешканець смт Великий Березний пішов напередодні з дому і вже добу місце знаходження його не відоме.

Тячівський чиновник відповість   за хабар

Прокуратура Закарпатської області завершила розслідування кримінальної справи про обвинувачення службової особи в одержанні хабара, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Смачного Дня незалежності з Rionews!

Якщо відпочивати, то з користю для себе і насолоджуючись смачними стравами приготованими власноруч, — вважає Rionews. Пропонуємо вам не нудьгувати у вихідний та святкувати День народження країни у компанії бажаних людей. Здивуйте їх корисними і легкими рецептами. Нехай вам буде весело і смачно!)

До уваги підприємств із іноземними інвестиціями!

Державна податкова служба в Закарпатській області повідомляє, що 29 серпня 2012 року відбудеться зустріч голови ДПС в області Василя Іванча з представниками підприємств із іноземними інвестиціями, які здійснюють діяльність на Закарпатті.

На вихідних в Ужгороді представили   800 породистих собак

В Ужгороді пройшла дводенна Міжнародна виставка собак «Перлина Карпат-2012». Протягом двох днів було представлено 800 чотирилапих учасників різних порід, із них 200 — собаки мисливських порід.

Літній пленер на Міжгірщині плавно перейде в осінній

Мальовнича Міжгірщина — це клондайк натхнення для сердець художників. Тому там цілорічно організовуються пленери.

Володимир Кривошапко - заслужений журналіст

Президент Віктор Янукович 24 серпня присвоїв закарпатському журналісту В. Кривошапку звання "Заслуженого журналіста України".

Януковича підтримують тільки 13% українців

Кількість громадян, що підтримують президента Віктора Януковича, знизилася в три рази. Зараз главу держави повністю підтримують тільки 13% українців (у травні 2010 року було майже 40%).  

На танку в Уж і не лише

Цього разу на Ужі можна було побачити і танк, і свиню, і підводний човен. І це далеко не весь перелік.

Груші виводять з організму важкі метали, рятують від гастриту, печії

"Груші мають більше аскорбінової кислоти, ніж яблука. Їх треба їсти хоча б двічі на тиждень у сезон. Це найкращий помічник для людей з хворим серцем та шлунком, бо зміцнює судини і покращує травлення", - каже столичний дієтолог Артем Кирилович.

Петанк. У групі найкращих

Цього року Європейська федерація петанку вперше вирішила провести Чемпіонат Європи для старшої вікової групи (55+).

В Ужгороді тривають безкоштовні курси для молодих ромів

Навчання проходить безкоштовно протягом п’яти з половиною місяців, за трьома напрямками: перукарі, взуттєві майстри, швеї.   Наразі п’ятнадцятьох студентів навчають   четверо викладачів. Організатором курсів є Бучко Борис, керівник « Романі ЧГІБ», який піклується про подальшу долю молодих ромів.

Дієтологи радять не економити на харчуванні, а також щоденно вживати рибу і моркву

Столичний дієтолог Віктор Пиженко проводить семінари "Що ми їмо", "Раціон у калоріях", "Дві літри води і тисяча калорій щодня".

Понад 16 тисяч міліціонерів забезпечують охорону громадського порядку під час святкування 21 річниці

За інформацією, яка надійшла до МВС з регіонів,   у 820-ти населених пунктах нашої держави з нагоди відзначення 21-ї річниці незалежності України заплановано проведення майже півтори тисячі заходів. У них планують взяти учать понад 800 тисяч осіб.

Словацькі митники хочуть розбудувати митний пост «Вишнє-Нємецьке»

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» відбулася двостороння робоча зустріч керівництва Чопської та Міхайловецької митниць, представників Міністерства фінансів Словацької Республіки з питань розбудови митної інфраструктури.

Янукович призначив головою Воловецької РДА Василя Култана

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про призначення В.Култана головою Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області".

Янукович звільнив Віктора Феєра з посади голови Іршавської РДА

Віктор Янукович 23 серпня підписав розпорядження Президента України № 154/2012-рп "Про звільнення В.Феєра з посади голови Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області".

Ковбаска призначили головою Іршавської РДА

Згідно розпорядження Президента України № 163/2012-рп, 23 серпня Василя Ковбаска призначено головою Іршавської районної державної адміністрації Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат