Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 30880, 20

"Листівки з минулого" таки будуть в Ужгороді? (ФОТО)

На засіданні науково-художньої ради, яка діє при виконкомі Ужгородської міської ради, йшлося про проекти, які пропонуються для оздоблення міста (переважно встановлення малих архітектурних форм), що пропонуються громадськими ініціативами і котрих останнім часом побільшало.

Проректор УжНУ їхатиме на міжнародну конференцію до Еквадору

Кафедра туризму УжНУ, як член Всесвітньої геотуристичної асоціації, отримала   запрошення представити східну секцію Європи (Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Румунія, Угорщина, Словаччина, країни Прибалтики) на IV Всесвітній конференції з наукового туризму, яка відбудеться у м. Кіто – столиці республіки Еквадор.

Ужгородець спалив себе через сімейний скандал

У суботу, 11 серпня, в обласному центрі Закарпаття на вулиці Артилерійській 44-річний чоловік намагався вкоротити собі віку шляхом самоспалення.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 14 серпня. Релаксуйте зранку за чашечкою ароматної кави, і всі буденні справи здаватимуться легкими і нетривалими. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд приємностей додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом солодкого вівторка!

Що розглянуть на виконкомі Ужгородської міськради?

У середу, 15 серпня, о 14.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міськради.

Вилучена митниками ікона ХІХ століття залишиться в Україні

Вилучена на кордоні ікона Святого Міхаїла, датована ХІХ століттям, примножить культурну цінність України. Чопські митники у пункті пропуску «Ужгород» попередили незаконне ввезення до України старовинної ікони, датовану ще ХІХ століттям.

Жителю Туреччини загрожує від 7 до 9 років ув’язнення за переправлення нелегалів

8 серпня ц.р. слідчі Управління СБУ в Закарпатській області скерували до суду кримінальну справу, порушену стосовно громадянина Туреччини, який намагався переправити чотирьох нелегальних мігрантів через українсько-словацький державний кордон.

На день міста до Сваляви приїде шведський гурт

Свалявська міська рада розпочала підготовку до святкування Дня міста. Виконавчим комітетом Свалявської міської ради було запропоновано провести святкування 22 вересня 2012 року.

Ужгородський міст назвуть іменем Томаша Масарика

На останнє засідання науково-художньої ради при Ужгородській міській раді виносилося питання про надання транспортному мостові (який з’єднує площі Богдана Хмельницького та Дружби народів) імені президента Чехословацької республіки Томаша Масарика.

Футбол. П’ята поспіль поразка «Говерли»

Лідери чемпіонату фактично синхронно обіграли своїх суперників. Спочатку забили по два м'ячі, потім пропустили, потім ще забили по два. Схоже у цих суперників знову буде окремий чемпіонат, де кожне очко на рахунку... Поки тільки «Дніпро» намагається триматися поблизу. І також, як на замовлення, з рахунком 4:1 переміг у цьому турі.

Кандидат у депутати ВР Ратушняк звернувся до прокуратури через незаконну приватизацію Корони

Кандидат у депутати на вибори до Верховної Ради, самовисуванець Сергій Ратушняк звернувся до прокуратури з поданям через незаконну приватизацію архітектурної споруди місцевого значеня "Корони", що знаходиться в центрі Ужгорода.
Про це Rionews повідомив кандидат.

Іршавських дітей оздоровлюють під час туристичних походів по Чорногірському хребту

З 10 серпня 2012 року стартувала оздоровча похідна-наметова екологічна експедиція «Іршавські мандри -9». Ось уже дев'ять років поспіль Іршавська районна станція юних туристів проводить оздоровлення своїх дітей в природних умовах у вигляді наметового містечка.

Чопські митники знайшли цигарки у боксі поглибленого огляду автомобіля

Спроба нашого співвітчизника перевезти у незаконний спосіб тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу за кордоном, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його переміщення. Так, нещодавно на митному посту «Ужгород» чопські інспектори у боксі поглибленого огляду виявили заздалегідь прихований від митного контролю 81 блок сигарет, вартістю понад три тисячі гривень.

Закарптцям розкажуть про вплив казки на дитячу свідомість

Вперше на Закарпатті для всіх охочих відбудеться семінар, участь у якому візьмуть дитячі письменники та психологи. Організатори заходу стверджують, що “несвідому частину колективної душі народу відображено в фольклорі, зокрема, казках. В цьому колективному несвідомому є чоловічі і жіночі фігури – це представники ідей добра або зла,   персонажі, наділені надзвичайними здібностями, чеснотами, здатні боротися за ідеї, носіями яких ці герої є”.  

На Виноградівщині попереджали пожежі в житловому секторі та лісових масивах

У зв’язку з погіршенням оперативної обстановки на території Виноградівського району, зокрема збільшенням кількості пожеж та з метою доведення до громадян основних вимог пожежної безпеки у побуті, працівниками Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Виноградів.

На Закарпатті через цигарку згорів 29-річний чоловік

Вранці 11-го серпня на вул. Кутузова, що у м. Берегово, виникла пожежа в літній кухні місцевої пенсіонерки. Як наслідок, вогонь пошкодив будівлю та забрав життя 29-річного онука власниці.

Уже скоро!!! BEREG FEST!!! (ФОТО)

Трохи більше одного місяця залишилися до цьогорічного фестивалю. Цими вихідними BEREG FEST перетнув останню контрольну позначку у 49 днів і готовий презентувати проекти у рамках цьогорічного святкування.

Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Закарпатців просять дотримуватись правил пожежної безпеки

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до мешканців області
У зв`язку з настанням у Закарпатті тривалого періоду сухої та спекотної погоди, зростає загроза виникненню пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, на небезпечних об’єктах тощо. З метою запобігання виникненню пожеж Держекоінспекція у Закарпатській області закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат