У жовтні у Закарпатті найбільше купили автомобілі Skoda, Hyundai, ЗАЗ

admin 19.11.2013 10:24 СОЦІО

У жовтні цього року жителі Ужгорода та Закарпатської області частіше всіх в Україні купували нові легковики в кузові «хетчбек».

Частка таких авто в регіоні у минулому місяці склала 36% від загальних продажів, що є найбільшим показником в країні. Такі дані повідомили в прес-службі українського сайту з продажу нових та вживаних авто RST.ua

Також 34% придбаних закарпатцями автівок в минулому місяці були «седани», 27% - це позашляховики та кросовери. А от нових «універсалів» в Закарпатській області у другому місяці восени не було продано жодного.

В цілому ж, згідно зі статистикою ринку нових легкових автомобілів та первинної реєстрації транспортних засобів, у жовтні 2013 року закарпатці придбали 355 машин, що на 11,5% менше ніж у вересні.

Найбільшим попитом у минулому місяці в офіційних дилерських центрах Закарпатської області користувалися нові легковики брендів:

1) Skoda;

2) Hyundai;

3) ЗАЗ;

4) Renault;

5) Volkswagen;

6) Ford;

7) Toyota;

8) ВАЗ;

9) Mitsubishi;

10) Nissan.

Нагадаємо, згідно з даними фахівців RST.ua у минулому місяці ринок нових легкових автомобілів в Україні скоротився на 20% порівняно з результатами продажів у вересні. Раніше ж експерти відзначали небувалий для серпня попит (+20%) напередодні запровадження в країні утилізаційного збору.

admin


За матеріалами прес-служби RST.ua

ТЕГИ : Авто

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат