Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 20.11.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 20 листопада. Діліться порцією улюбленої кави з найдорожчими людьми, а разом з напоєм – і хорошим настроєм. Нехай навколишній світ надихає на корисні справи, а буденність не стає на заваді яскравих митей. Гарного дня й упевненості вам сьогодні!

Цитата дня:   - А вам, Даніель, які жінки подобаються?
- Правду кажучи, я погано в них розбираюся.
- Так в них ніхто не розбирається: ні Фрейд, ні навіть вони самі. Це як електрика. Не обов'язково в ній розбиратися, щоб вдарило струмом.     (Карлос Руїс Сафон "Тінь вітру")


20 листопада 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями невеликий дощ. Вранці подекуди слабкий туман. Вітер південно-східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 1- 6° тепла, вдень 6 - 11°. В горах місцями: вночі 0 - 2° морозу, вдень 1- 6° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4° тепла, вдень 7-9°.


Сьогодні також:
• Всесвітній день памяті жертв дорожньо-транспортних пригод
• Всесвітній день дітей
• День індустріалізації Африки
•   Україна:День працівника сільського господарства



Цей день в історії

1917 — своїм 3-м Універсалом Українська Центральна Рада проголосила самостійність УНР
1918 — Більшовики створили тимчасовий уряд УСРР на чолі з Юрієм П'ятаковим.
1939 — Німецькій поліції наказано арештовувати всіх циган і посилати до концтаборів.
1941 — робітники в Ленінграді почали отримувати по продовольчих карточках 250 грамів хліба в день, всі решта — 125. За час блокади померло від голоду понад 640,000 ленінградців.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мистецький центр “Галерея Ілько”
До 9 грудня — виставка творів угорського художника Віктора Вазарелі.
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка “Натюрморт” за участі робіт членів Закарпатської організації Спілки художників (секція “Живопис”).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Благодійна виставка Наума Репкіна.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день варто присвятити наведенню порядку в документах і завершенню розпочатих справ. Твій керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Намагайся знайти компромісне рішення, щоб уникнути конфлікту. У другій половині дня тобі доведеться боротися за справедливість. Спробуй заспокоїтися і поглянути на проблемну ситуацію з іншого боку.
Телець Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію від свого керівництва. Не поспішай приймати рішення, краще порадься з близькою людиною. У другій половині дня твої конкуренти спробують зіпсувати твою репутацію. Дій обережно і м'яко, щоб не посилити проблему. Увечері намагайся не вступати в конфлікт з близькими.
Близнюки. Цей день може принести складності і перешкоди в нових починаннях. Тобі доведеться шукати нове рішення виниклої проблеми. Фінансові питання відволікатимуть тебе від наміченого плану дій. Відклади ухвалення рішення і займися монотонною діяльністю. Вільний час варто присвятити відновленню хребта і масажним процедурам.
Рак. Сьогодні ти зможеш отримати потрібний результат без проблем і ускладнень. Твоє уміння переконувати дозволить зміцнити стосунки з діловими партнерами. Використовуй інформацію на благо собі і дій рішуче. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Увечері варто вирушити в гості і весело провести час із друзями.
Лев Вранці ти зіткнешся з душевними переживаннями і емоційною спустошеністю. Намагайся, щоб проблеми в особистому житті не переносилися на робочу діяльність. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від співпраці з новими партнерами. Ризикувати цього дня не варто, ти можеш багато втратити. Вільний час присвяти прогулянці по тих місцях, які навіють приємні спогади.
Діва. Цей день підходить для відкриття своєї справи або зміни професії. Будь сміливішою і не сумнівайся у своєму успіху. Твій професійний досвід допоможе зробити правильний вибір. У другій половині дня уникай людей, які пропонують ризиковані угоди. Тобі потрібно зупинитися на досягнутому і спробувати зберегти стабільність
Терези У першій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу своїх колег. Настав час змін, твої методи роботи не приносять потрібного результату. Спробуй обговорити з колегами можливості реалізації своїх ідей. Тобі потрібні союзники, які підтримають тебе і допоможуть реалізуватися. Вільний час присвяти самоосвіти і вивченню нової інформації.
Скорпіон Цей день ідеально підходить для впровадження нових методик у роботу. Ти зможеш отримати прибуток завдяки рекомендації старих партнерів. У другій половині дня твій керівник схвалить нову стратегію дій. Не варто братися за все і відразу, дій поступово і обмислюй кожен крок. Вільний час присвяти рішенням господарських питань.
Стрілець. Сьогодні твої колеги будуть вороже налаштовані і можуть створити різні перешкоди. Не варто реагувати на образливі висловлювання на свою адресу. Тобі потрібно стримати конфліктну ситуацію, щоб здобути перемогу. У другій половині дня будь обережніше в роботі з електроприладами. Щоб усунути технічну поломку, скористайся послугами спеціаліста.
Козеріг Сьогодні ефективний день для вирішення юридичних питань і відвідування різних інстанцій. Тобі варто озброїтися красномовством і пустити в хід свою чарівливість. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від своїх конкурентів. Замислися над об'єднанням заради спільної фінансової мети. Вільний час найкраще присвятити діловій вечері.
Водолій. Цей день потрібно провести в спокійному і умиротвореному стані. Від твоєї поведінки багато залежатиме. Дратівливість і агресія можуть зіпсувати стосунки з керівництвом. Вчися управляти своїми емоціями, щоб уникати конфліктних ситуацій. Увечері спробуй запропонувати коханій людині романтичну прогулянку або побачення в незвичайній обстановці.
Риби Розташування планет цього дня сприятиме емоційному напруженню. Не варто суперечити керівництву і сперечатися з колегами. Твій настрій може мінятися кілька разів на день, не варто розчаровуватися. Поговори зі своїм наставником про виниклі проблеми і переживання. Увечері обов'язково прийми теплу розслаблюючу ванну з сіллю.



А зараз — усміхніться :)


- Твоя дружина на роботу ходить?
- Ходить.
- Правильно! Я теж своїй на проїзд не даю.



- Максим, а в мене батьки на дачу поїхали. Розумієш про що я ?
- Ммммм... Круто, помідорів привезуть...




-Тату, дай грошей!
-А чарівне слово!!!???
-Залетіла...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат