Податкова пропонує виноградівцям "настукати" на тих, хто не платять податки

admin 20.11.2013 10:53 СОЦІО

Про це вона повідомляє в офіційному зверненні.

Державна податкова інспекція у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області, з метою виконання основних функцій визначених Податковим кодексом України та іншими нормативно-правовими актами, якими податковий орган керується у здійсненні своїх функцій та обов’язків щодо контролю повноцінного та своєчасного наповнення бюджетів усіх рівнів
З А П Р О Ш У Є звертатися до ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області за адресою м. Виноградів, вул. Миру 56 чи за телефоном 2-10-75 або 2-21-06   у разі, якщо Ви володієте будь-якою підтвердженою інформацією щодо здійснення реалізації алкогольних напоїв чи тютюнових виробів без належних на те дозвільних документів (ліцензій, торгових патентів) чи використанням найманої робочої сили без оформлення відповідних трудових договорів або інших порушень вимог податкового законодавства.

П А М Я Т А Й Т Е

сплачувати податки і збори є прямим обов’язком кожного громадянина України, (ст. 67 Конституції України), адже своєчасна сплата податків-це запорука стабільного бюджету району та шляхи підвищення добробуту кожного громадянина.



Відділ обслуговування платників податків
ДПІ у Виноградівському районі
ГУ Міндоходів у Закарпатській області

admin

ТЕГИ : податкиМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат