Закарпатці-єдинщики у 2013 році заплатили податків на 24 млн більше, ніж у 2012

admin 20.11.2013 10:00 СОЦІО

На Закарпатті «єдинщиками» до бюджету сплачено майже 110 млн. гривень. Таку суму єдиного податку сплатили саме фізичні особи-підприємці, які застосовують спрощену систему для оподаткування своєї господарської діяльності.

Порівняно з відповідним періодом минулого року ця сума зросла на 24 млн. грн.

– В Закарпатській області з усіх суб’єктів господарювання фізичних-осіб, які перебувають на обліку в органах доходів і зборів, понад 28 тис. зареєстровані як платники спрощеної системи оподаткування. При цьому, найбільш чисельною серед «спрощенців» залишається 2 група платників єдиного податку. У розрізі районів та міст області найбільше платників єдиного податку в місті Ужгороді, у Мукачівському та Тячівському районах, – зазначає Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Нагадуємо, платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця.

Тобто, останнім днем сплати єдиного податку за листопад поточного року платниками першої та другої груп є 20 листопада 2013 року.

Водночас в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що такі платники можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий період, але не більш як до кінця поточного звітного року.

Строки сплати єдиного податку визначено п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : податкиМіндоходів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат