Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21840, 20

Аналітика: Чому тотальна путінська цензура не стосується колишнього радника Іларіонова?

Після початку окупації Російською Федерацією Криму Ілларіонов став топ-зіркою українського Інтернету. Ще б пак, на фоні більшості наших політологів, які остаточно деградували за часів Януковича, він виглядає глибою.

В Ужгороді збирають їжу та одяг для армії

Допоможи армії!В Ужгороді збирають речі та продукти для прикордонних військ України. Про це пише Ужгородська міська рада.

Ужгородська міськрада закликає виборців перевірити себе у реєстрі

Шановні мешканці міста Ужгород,перевірте себе у Державному реєстрі виборців! Про це пише Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Ужгородської міської ради.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 21 березня. Нехай всі справи, розпочаті цього тижня, знайдуть своє логічне завершення цього дня. Додавайте до ранкової кави улюблені солодощі, не переймайтеся через дрібниці. Щастя поруч, запрошуйте і його до ранкового кавування, і нехай воно не залишає вас на самоті. Хорошого завершення робочого тижня й бажаного релаксу на вихідних!

Як першого заступника закарпатського прокурора люстрували (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, 20 березня, біля Закарпаської ОДА місцевий "Правий сектор" змушував першого заступника прокурора Закарпаття писати заяву на звільнення. Візуальні деталі - на фото.

Закарпатське село потерпає від свавілля   “балогівського” сільського голови

Редакція “Дзеркала Закарпаття” отримала на свою електронну скриньку матеріал про безчинства, які панують у селі Веряця, що на Виноградівщині.

Керівників управлінь ОДА призначать наступного тижня


Під час сьогоднішньої зустрічі на Площі Народній з громадськими активістами щодо узгодження кандидатур на посади голів РДА, було підняте питання звільнення з керівних посад начальників управлінь обласної адміністрації, призначених попередньою владою. Зокрема, мова йшла про начальника управління охорони здоров’я Романа Шніцера.

Закарпатська ОДА хоче зменшити черги на кордонах  


У четвер, 20 березня, у Закарпатській облдержадміністрації відбулася спільна нарада за участі керівників туристичних компаній краю, представників Держприкрдонслужби, фахівців департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури ОДА.

Футбол, ЛЄ. «Лудогорець» посипався

Сьогодні відбудуться матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи. Ще в першому матчі закінчилася казка для головної сенсації цьогорічної Ліги «Лудогорця». Болгарський ФК програв удома з великим рахунком, при цьому граючи 55 хвилин матчу в більшості. Кривдник київського «Динамо» іспанська «Валенсія» не залишила каменя на камені від клубу з міста Разград, перетворивши матч у відповідь на формальність.

На Закарпатті борги по зарплаті 5390,9 тис. грн.


Сьогодні, 20 березня, під головуванням в.о. заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з райдержадміністраціями, міськвиконкомами з питань погашення заборгованості із виплати зарплати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

Про митну вартість, контрабанду та боротьбу з корупцією

Напередодні виконуючий обов’язки начальника Чопської митниці Міндоходів Анатолій Ципящук провів зустріч з представниками бізнесу та митними брокерами. В заході також взяли участь Наталія Погрібна – начальник відділу митної вартості, класифікації товарів та заходів регулювання ЗЕД і Зигмунд Гадар – начальник відділу організації митного контролю Чопської митниці Міндоходів, а також начальники митних постів «Ужгород-вантажний» - Микола Ботош, «Мукачеве» - Вячеслав Паскар, «Виногорадів» - Ярослав Фущіч та «Тячів» - Михайло Кабаль.

ФК «Говерла» запрошує на роботу стюардів

Адміністрація ФК «Говерла» запрошує чоловіків віком від 20 до 50-ти років працювати стюардами під час домашніх матчів нашої команди на стадіоні «Авангард».

Футбол. "Говерла" провела спаринг з "Шахтарем" (С)

У середу, 19 березня, ужгородська «Говерла» провела тренувальний поєдинок з ФК «Шахтар» зі Свердловська, що на Луганщині, який знаходиться на зборах в Закарпатській області.

В'ячеслав Грозний : «Комусь не подобається, що у нас повстав народ і хоче просто нормально жити»

В'ячеслав Грозний позначив свою позицію щодо політичної ситуації в країні, а також про вплив відновлення чемпіонату на психологічний стан населення.

Про вартість паспорта. Офіційне роз’яснення

Останнім часом почастішали спекулятивні розмови навколо вартості закордонного паспорта. Певні сили, збурюючи настрої закарпатців, наполягають, що цей документ має коштувати 170 гривень.

Гандбол. "Карпати" провели товариський матч з "Ювентою"

17 березня ГК "Карпати" провів товариський матч з "Ювентою" (Михайлівці). В чемпіонаті Словаччини ГК наразі посідає перше місце.

Правий сектор примушує першого заступника закарпатського прокурора Кайло писати заяву перед ОДА  

Прямо зараз, перед Закарпатською ОДА відбувається чергова люстрація. Про це з місця події повідомляє кореспондент РІО.

Російські спецслужби «відпрацьовують» питання українських русинів на Закарпатті

Про це написав у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Українські актори Закарпаття мають нового лідера

Сьогодні в Ужгороді відбулося засідання трудового колективу Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв.Так під час заходу більшістю працівників було обрано нового директора закладу.

Степан Деркач: “После Крыма Россия может взяться за Карабах, но тут вопрос один – когда?”

Блиц-интервью корреспондента Vesti.Az с депутатом Закарпатского областного совета Степаном Деркачем.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат