Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21780, 20

Обласний прокурор знає про чимало корупційних схем   і готовий їх розкривати

Головний прокурор Закарпатської області, старший радник юстиції Олег Сидорчук оголосив про боротьбу з корупційними схемами. Про це він заявив у понеділок під час своєї першої прес-конференції на новій посаді.

Правові колізії навколо вартості закордонного паспорта

Паспортна епопея цього тижня набрала нових обертів. Все почалося з того, що у вівторок активісти прийшли під стіни обласного управління Держміграцслужби з вимогою отримати закордонний паспорт за 170 грн.

Маєтковий переполох

Дачу Медведчука захопив «Правий сектор», «поохороняв», а потім повернув назад.

Світ на дотик. Проблеми зору

Ужгородській міській громадській організації інвалідів зору «Дивосвіт» виповнилося 5 років.

Хвороби шкіри -- проблема всього життя

У 30 % родин малеча хворіє на серйозне захворювання шкіри, що кардинально змінює сімейне щастя.

Іван Бушко: «Прагнення русинів до самовизначення – не сепаратизм»

Останні кілька тижнів у світлі кримських подій вже неодноразово вибухав скандал із сепаратистськими закликами закарпатських русинів. Мало кому відомий у Закарпатті, зате, схоже, затребуваний у Росії русин Петро Гецко звертався до президента Росії Володимира Путіна, виступав на російському телебаченні і все розповідав про те, як важко живеться русинам в Україні, як їх утискають, асимілюють і не дають можливості зберегти свою мову та культуру.

Балога захотів ще більше влади і ще більше земель для себе

Віктор Балога має надмірні апетити. На своїй сторінці у «Фейсбук» він подав три критерії реформ у самоврядуванні, які потрібно реалізувати терміново.

Ужгородці чекають фонтан на Народній

З приходом весни закарпатці все частіше виходять погуляти в парки, сквери чи просто пройтися центром міста, ловлячи перші теплі, весняні промені сонця. Не минають ужгородці і нової площі, що розташована біля головної будівлі області.

Путін не вірить у міць Росії і загрався в українського контрреволюціонера, - російський політолог

Президент РФ Владимир Путин уделяет слишком много внимания Украине в ущерб собственной стране. Став одним из вождей украинской контрреволюции, глава российского государства уже наполовину потонул в украинских болотах.

Банду наркотрговців щойно затримали в Хусті

Щойно в Хусті затримали групу, що довгий час займалася збутом наркотиків у районі, зокрема і у розважальних закладах. Про це rionews повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

У Мукачеві - шоколадна писанка - з вагою 24 кг і собівартістю 10 тисяч гривень (ФОТО)

Вчора, 27 березня у центрі Мукачева, у "Кондитерському домі BONDARENKO" відкрилася шоколадна виставка Великодньої тематики, яка триватиме до найочікуванішого свята.

Площу Народну в Ужгороді понищили (ФОТО)

На площі Народній — народний "креатив" знищено рідкісні туї, на лавочках - наклейки ФК "Карпат".

Палій: Вважаю, що «Правий сектор» відробляє замовлення з Москви (ДОПОВНЕНО)

«Правий сектор» відробляє замовлення, яке в остаточному рахунку надходить з Москви. Про це у Фейсбук написав політичний експерт Олександр Палій.

ДАІшники все частіше вилучають зброю у Закарпатті

На Закарпатті частішають факти виявлення інспекторами ДАІ різних видів зброї.

Суд скасував незаконне рішення сесії Ужгородської міської ради

Своєю постановою Закарпатський окружний адміністративний суд, задоволив позов прокуратури м. Ужгорода і визнав протиправним та скасував рішення Ужгородської міської ради від 24 жовтня 2013 року, яким було внесено зміни до Правил благоустрою Ужгорода, зокрема введено термін «пішохідна зона».

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті
Прем'єр -міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся в Будапешті з Ласло Брензович - заступником голови Закарпатської обласної ради.

Українець залишив на кордоні колесо через сигарети (ФОТО)

Громадянин України, який слідував автівкою до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», був змушений залишити на кордоні … одне колесо.

Аналітика: Влада йде по трупах, або Хто більше підігрує рашистам

"Найбільшу" проблему в країні успішно вирішено: вбито Сашка Білого. Доблес­­на міліція може пишатися і ставати в чергу за преміальними. І не біда, що більше нічим людським похвалитися не може. Головне ними вже зроблено: ворог Росії Сашко Білий – труп

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат