Фейсбук: Заява Сергія Ратушняка

admin 11.09.2015 10:25 ПОЛІТИКА

Сьогодні, о 05.35 люди з банди "ЄЦ" братків Балог, Щадея-Волошина підпалили авто своєму політичному опоненту,   порядній людині Павлу Федаці. За правдиві і критичні матеріали щодо злочинної діяльності цього ОЗУ в часописі "Трибуна", головним редактором якої він є.


Я офіційно, вже в котрий раз, заявляю осліплим і оглухлим прокуратурі і МВС Ужгорода і Закарпатської області.

Готельно-ресторанний комплекс "Корона", що на площі Театральній, історична пам'ятка, площею понад 4000 м. кв., вартістю в 4-и млн дол США, вкрадена і викуплена кримінальним шляхом за 25% своєї вартості - 1-н млн дол.США. Таким чином ужгородців обікрали на 3-и млн долларів США або 75-ть млн. Грн. Злочин здійснено за попереднім зговором групою осіб в складі: Погорєлова В. (Голова міста на момент підготовки неправомірного договору і " друку" оголошення в позарегламентний день для газети міської ради і здійснення таємної приватизації), Щадея В. (в.о. Міського голови м.Ужгород на момент кримінального дозволу на відчудження майнового комплексу без дозволу ради і без виконань будь-яких навіть липових інвестиційних зобов'язань), Волошина І. (депутат від "ЄЦ" - замовник і так би мовити "покупець" на гроші корумпованих правоохоронців), Андріїва Б. (депутат від "ЄЦ" також побував в.о. , голосував за рішення і активно підкуповував інших депутатів для позитивного голосування).

Всі вони члени ОЗУ відомого як партія "ЄЦ" братків Балог.
На сьогодні, в відповідях, отриманих мною від ГПУ і МВС, - порушено ТРИ кримінальні справи, винесено заборону на будівельні роботи і відчудження. Але історична пам'ятка розібрана, власників змінили неодноразово, в Інтернеті рекламується продаж квартир в майбутній будові.

Також, днями, здійснено підпал будинка прокурора Голуба, який за словами бандита Волошина І. Отримав хабаря за дахування і невтручання в справу "Корона". Чому й не дивно, що жодної заяви від нього з приводу підпалу не надійшло.

Громадськості крав відомо, що на руках цієї банди понад 150 різного роду підпалів авто і майна в останні роки, безкарне розкрадання майна, бюджетних коштів, торгівля наркотиками, крадіжка газу, контрабанди тощо. Жодна з справ не доведена до суду, оскільки в краї всі гілки державної і місцевої влади узурповані цим ОЗУ.

Генералу МВС Москалю, що зараз є головою ОДА в Закарпатській області було б до честі довести грабіж 75 млн грн від ужгородців і понад сотні підпалів опонентам злочинної зграї.

Прошу вважати це як офіційну заяву про злочин.

А громадянам Ужгорода в Закарпаття хочу побажати отрезвіння, честі і порозуміння за які кошти в для якої мети бандити Балога, Погорєлов, Щадей, Волошин і Андріїв ідуть до влади.

Фейсбук, Сергей Ратушняк
https://www.facebook.com/r.smarter?fref=ts

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат