Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21820, 20

На Перечинщині у Зарічеві горіла лазня

23 березня у с. Зарічево на вул. Колгоспній Перечинського району горіла баня. Повідомлення про пожежу надійшло  на пункт зв’язку 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин о 22:54. Загорання помітив охоронець будівлі, який побачив клуби диму, що виривалися з покрівлі лазні. На той час всередині перебувала компанія з 8-ми чоловік. Охоронець негайно повідомив їх про небезпеку та допоміг відпочиваючим вийти назовні.

Прокуратура області відкрила кримінальне провадження за фактом липових платіжок

Нагадаємо, на початку березня багатьом ужгородцям надійшов рахунок від ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група» на суму 9,85 гривень з формулюванням призначення платежу «Грошові кошти від населення за абонплату за березень.
«Закарпаттяобленерго» від цих квитанцій відразу ж відхрестилося та заперечило будь-яку причетність до їх розсилання.

На Берегівщині у селі Бовтрадь горів будинок пенсіонерки

23 березня о 08:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в коморі житлового будинку  на вулиці Л. Українки, що  в с. Бовтрадь Берегівського району. Загорання виявила 81-річна власниця, котра покликала на допомогу сусідів, а ті у свою чергу й зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

Новий керівник міліції хоче поговорити з активістами, бо їхні заходи лякають людей

Під час першої прес-конференції новий в. о. начальника обласної міліції, полковник Сергій Шаранич повідомив, що поки йому не вдалося поспілкуватися з представниками закарпатського Правого сектору та Самооборони, але він має намір це зробити найближчим часом.

Полковник міліції Сергій Шаранич: У закарпатській міліції кадровий голод

"Знаю роботу закарпатської міліції набагато глибше, ніж будь-хто з присутніх. Сьогодні в закарпатській міліції триває кадровий голод", - про це сьогодні під час першої зустрічі з журналістами заявив новий в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Сергій Шаранич.

Питання захоплення дачі Медведчука вивчають заступники головного міліціонера на місці

Обласна міліція не буде приймати жодних політичних рішень і працюватиме на благо закарпатців. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив новий в. о. керівника обласного УМВС, полковник міліції Сергій Шаранич.

СБУ та новий прокурор обіцяють, що недопустять російських окупантів в Закарпаття  


Новопризначений прокурор Закарпаття Олег Сидорчук під час першої прес-конференції в Ужгороді розповів, що ще не встиг осягнути усіх проблематичних питань на території області, особливо «беручи до увагу політичну ситуацію і взагалі що відбувається у країні». Утім, одним з перших питань, яким він займається, є сепаратистська діяльність окремих закарпатців.

Про координацію роботи з сім’ями, які прибувають з АР Крим   та м. Севастополя на Закарпаття

Для координації роботи щодо розселення сімей, які прибудуть з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя на тимчасове проживання створено обласний штаб, на який покладено функції координаційного центру ( м. Ужгород, пл. Народна 4) та відкрито „ гарячу лінію ” ( 61-22-20) з   надання роз’яснень таким громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування на території Закарпатської області.

Екс-прокурора Закарпаття Корбаня звільнили з прокуратури

Щойно на прес-конференції головний прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук повідомив, що його попередника - Володимира Корбаня взагалі звільнили з прокуратури, а не лише з посади. Про це повідомляє кореспондт РІО.

У "Бавці" розпочався театральний тиждень (АФІША)

З нагоди МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЯЛЬКАРЯ та МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ з 23 по 30 березня для найменших ужгородців підготували кращі вистави.

В обговоренні посад голів РДА будуть досягати компромісу

У понеділок, 24 березня, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко зустрівся із головами сільських рад, представниками громадськості Свалявського району та представниками громадськості Рахівського району.

В Ужгороді покажуть "Таланти багатодітної родини"

28 березня 2014 року, об 11 годині, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» (м.Ужгород, Студентська Набережна, 4) вже в одинадцяте проводитиметься обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». Участь в ньому братимуть талановиті та обдаровані діти із багатодітних та малозабезпечених сімей віком від 9 до 16 років.

Церква підтримала закарпатського губернатора

Майнек Антал та Аргіта Даудзе підтримали Валерія Лунченка на посаді голови Закарпатської ОДА.

Новий міліціонер Закарпаття дасть прес-конференцію

У понеділок, 24 березня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція новопризначеного начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника міліції Сергія Олексійовича Шаранича.

Новий прокурор Закарпаття відповість на питання журналістів

24 березня, о 12.00, в приміщенні облпрокуратури (вул.Коцюбинського 2А) відбудеться перша прес-конференція нового прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Росія запропонувала Угорщині забрати Закарпаття (ІНФОГРАФІКА)

Росія пропонує Польщі, Угорщині та Румунії поділити Україну - ЗМІ.

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

Понад 10000 пачок сигарет не потрапили до Угорщини.

Журналістам розкажуть про закарпатський туберкульоз

У понеділок, 24 березня, об 11:00 у прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) пройде прес-конференція.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 24 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі й підтримуйте бадьорий настрій ароматом свіжозвареної кави. Нехай вас надихають хороші люди й приємні дрібниці. Плануйте свій тиждень з урахуванням корисного часу для себе. Гарного понеділка й смачного кавування!

На дачу Медведчука у Жденієві увірвався Правий сектор

Завтра "Ведмежу діброву" планують відкрити для відвідувачів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат