Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 8 вересня. Нехай тимчасові погодні розлади не псують вам настрою, бо золота і тепла осінь ще покаже себе. Зігрівайтеся ароматною ранковою кавою, плануйте свій день, й упевнено йдіть до мети. Гарного дня та успіху в починаннях!

Цитата дня:   все, що тобі потрібно - це любов. ну і шоколадка час від часу не завадить.

Чарльз Монро Шульц


Погода 8 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями короткочасний дощ, вдень на більшій частині території короткочасні дощі. Вранці в гірських долинах подекуди слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12, в горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° тепла, вдень 14-19°, в горах місцями 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 17-19° тепла.


ІМЕНИНИ     8 вересня: Адріан , Роман, Наталія



Сьогодні також:

• Міжнародний день грамотності
• Міжнародний день солідарності журналістів
• Всесвітній день фізіотерапії



Цей день в історії

1296 — у Флоренції відбулася урочиста церемонія закладання собору Санта-Марія-дель-Фйоре (собор Діви Марії з квіткою)
1504 — у Флоренції на площі Сіньйорії встановили 5-метрову статую «Давид» роботи Мікеланджело Буонарроті
1514 — Битва під Оршею між 30-тисячним військом князя Костянтина Острозького, гетьмана Великого князівства Литовського та 80-тисячним московським військом.
1522 — завершено першу навколосвітню подорож, почату під керівництвом Фернана Магеллана. Із 5 кораблів Магеллана назад повернувся лише один — під командою Хуана Елькано. Інша дата, що зустрічається в різних джерелах, — 6 вересня



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 9 вересня — “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 14.40, 18.30, 20.20. “Упс... Ной відплив!” (3D). Поч. о 10.00, 11.30.   “Фантастична четвірка”. Поч. о 13.00. “Дівчина без комплексів”. Поч. о 16.30, 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 9 вересня —   “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00, 18.00, 21.20. “Втікач”. Поч. о 10.00, 12.30, 16.00, 19.00, 22.00. “Груффало”. Поч. об 11.30, 14.00, 15.00. “Фантастична четвірка”. Поч. об 11.40. “Упс... Ной відплив!” (3DX). Поч. о 13.20, 16.30. “Канікули”. Поч. о 14.45, 19.40. “Ультраамериканці”. Поч. о 17.30, 20.30.   “Сіністер-2”. Поч. о 23.00.

Перемога
До 9 вересня — “Упс... Ной відплив!” (3D). Поч. о 10.00. “Канікули”. Поч. о 12.00, 20.00. “Дівчина без комплексів”. Поч. о 16.10. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 14.15, 18.20, 22.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 8 вересня — виставка картин до Дня незалежності України.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня незалежності (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   День буде особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже годині о одинадцяти Ваша внутрішня енергія почне вихлюпуватися назовні, але не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін.
Телець Сьогодні існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день будуть мати цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Близнюки   Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.
Рак. Ви будете грунтовні і послідовні у вираженні своєї думки, у відстоюванні власних переконань. Ваш день буде наповненим, занадто активним. Майже завжди будете сподіватися на брак часу. Але вам належить брати участь у відпочинку, зустрічах і розмовах з друзями, сусідами.
Лев   Сьогодні зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нове співробітництво більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані зі зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Діва Для Вас сьогодні можлива участь у змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Терези Сьогодні вам слід бути душею компанії. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю. На роботі, не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися.
Скорпіон Сьогодні Ви будете зосереджені на домашніх роботах. Ремонтні роботи, організаторська діяльність, косметичний ремонт. Суєти буде багато. Не без вашої участі будуть вирішуватися якісь конфіденційні питання.
Стрілець День не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Не давайте необдуманих обіцянок, які не потурання своїм бажанням. У другій половині дня, судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Зірки не радять призначати на сьогодні ділові переговори
Козеріг Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Працівники інтелектуальної праці сьогодні укладуть вигідні договори на проведення наукових робіт. Якщо в попередні дні Ви багато працювали, то Вам слід відпочити - вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс, загорож.
Водолій.   День віщує успіх у коханні, вдалі побачення, культпоходи, вечірки. Якщо Ви у сварці, саме час помиритися. Ніхто сьогодні не скаржитися на відсутність натхнення. Не будьте невдячними.
Риби Ви сьогодні трохи відійдете від звичного кола справ, віддаляться від знайомих і родичів. Але ваш спосіб життя не можна назвати пасивним. Безліч змін, зустрічей і спілкувань буде на вашому шляху. Активізується аспект особистого життя. Сплеск емоцій змусить вас і сміятися, і плакати.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Приходить додому п'яна жінка. Чоловік з спальні:
- Сонечко, що це в тебе там впало?
- Моя шубка...
- А чому з таким гуркотом?
- Твоє сонечко з неї вилізти не встигла!!! ))


Ну хто сказав, що щастя не існує?
А я тоді хто?


- Як пройшов твій день?
- Відчуття, що він пройшов по мені.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат