Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21920, 20

Бойовики на замовлення Балоги силою зняли новопризначеного начальника обласної міліції

Близько 50 чоловік у камуфляжах, які чомусь переконували, що виступають від імені громади, змусили начальника обласної міліції Василя Турдая написати заяву на звільнення.

Зимовий чемпіонат Іршавщини. Чому Ільниця та Довге поза грою?

У неділю 2 березня стартував зимовий чемпіонат Іршавського району з футболу (від Автора – як на мене то це вже весняна першість). На жаль у ньому не бере участь один із фаворитів – «Ільниця». Не видно на обрії і клуб із Довгого, який в минулі роки був фаворитом районних та міцним середняком обласних змагань. Це сталось з причин, які відомі тільки керівникам цих, великих за кількістю мешканців та багатих на футбольні таланти, населених пунктів.

В Закарпатській області до бюджету надійшло майже 137 млн. грн. ПДФО

В територіальних органах Міндоходів Закарпаття інформують, що за 2 місяці 2014 року до місцевого бюджету області надійшло понад 136 млн. 889 тис. грн. податку на доходи з фізичних осіб. «В минулому році протягом двох перших місяців сплачено було 136 млн. 374 тис, на 515 тис. менше цьогорічних показників. Як бачимо є динаміка і вона позитивна», зазначають фахівці Міндоходів.

Голова ОДА   ознайомився зі станом дорожнього господарства області


Сьогодні, 5 березня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко провів робочу зустріч з керівниками дорожнього господарства області.

Підготовка до весняно-польових робіт на Закарпатті проходить у плановому порядку

У четвер, 6 березня, на виконання рішень селекторного засідання Кабінету Міністрів України відбулася нарада з керівниками підрозділів агропромислового комплексу краю. За дорученням голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка   нараду провів тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови обласної держадміністрації Михайло Попович. Головне питання, яке розглядалося, - стан підготовки та проведення комплексу весняно-польових робіт у 2014 році.

Увага! ПАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти рахунки

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що багатьом споживачам у м. Ужгороді (зокрема в Новому мікрорайоні, по вулиці 8 Березня, Слов’янській набережній) цими днями надійшов рахунок від ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група» на суму 9,85 гривень з формулюванням призначення платежу «Грошові кошти від населення за абонплату за березень 2014 року в згідно з договором № 1-а від 22.012014 р.).

На Перечинщині відбувся Чемпіонат Закарпаття з пауерліфтингу

У селі Зарічево Перечинського району пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу (триборство і жим лежачи), в якому взяли участь понад 50 спортсменів з семи регіонів Закарпаття та представники Словацької республіки.

Обласна влада ініціює діалог з перевізниками краю

У середу, 5 березня, за ініціативи Закарпатської ОДА в Мукачеві провели нараду з перевізниками краю щодо стабільного функціонування пасажирського автотранспортного комплексу області.

Ужгородська міськрада вручили багатодітним матерям нагороди (ФОТО)

Сьогодні, 6 березня в Ужгородській міській раді державними нагородами відзначили багатодітних мам.

Змінився порядок реєстрації новонароджених (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області повідомляє, що відтепер батькам не потрібно окремо реєструвати  місце проживання новонароджених дітей.

Араби намагалися взяти кордон у Закарпатті (ФОТО)

Як вже повідомлялось, днями прикордонники відділу «Княгиня», що на Великоберезнянщині, затримали двох громадян Грузії, які мали намір потрапити до ЄС у незаконний спосіб.

Закарпаття за січень-лютий заробило на алкоголі понад 5 млн 200 тисяч гривень

Така кількість коштів надійшла до бюджету тільки за січень-лютий 2014 року.

Бліц презентує кліп на танець "Лінії життя"

У четвер, 6 березня, о 13.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Народного художнього колективу «Студії сучасного танцю «Бліц» з нагоди створення відео-кліпу на танець «Лінії життя» (хореограф – Крістіна Шишкарьова, музика гурту «Zемфира»).

«Шевченкові думки переживуть віки» (ФОТО)

Під такою назвою відбулася літературно-музична композиція в Ужгородській центральній дитячій бібліотеці.

Закарпатські русини вважають, що їх використовують російські спецслужби

Про це йдеться у відповідній заяві русинів, у якій вони також засуджують президента РФ Володимира Путіна.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 6 березня. Зустрічайте весняну прохолоду зранку з горнятком улюбленої кави. Нехай позитивні думки стають початком ваших хороших вчинків. Прокидайтеся з новими силами й не зупиняйтеся перед небезпеками. Гарного дня й активного вам ранку!

Голова Закарпатської ОДА ознайомився з соціально-економічним станом області


У середу, 5 березня 2014 року, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко провів робочу нараду з керівниками обласних структурних підрозділів держадміністрації в заслухав інформацію про стан справ в основних сферах життєдіяльності краю.

Валерій Лунченко прийняв відставку заступників попереднього голови ОДА


Сьогодні, 5 березня 2014 року, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко прийняв заяви про припинення повноважень першого заступника голови ОДА Ігоря Свища, заступників голови ОДА – Михайла Поповича, Івана Качура та Павла Черевка.

У Закарпатті стартує тиждень грошей

В Україні з 10 березня 2014 року стартує Всесвітній тиждень грошей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат