Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21980, 20

75 пожеж виникло у Закарпатті через спалювання трави (ФОТО, ВІДЕО)

Закарпатська область: краяни взялися за спалювання сухої трави та сміття, а вогнеборці до приборкання неконтрольованого полум’я.

Хто насправді захоплював суд у Закарпатті?

Подаємо заяву ФРОНТУ ОПОРУ з приводу захоплення Закарпатського адміністративного суду.

Сьогодні активісти обговорять, як остаточно люструвати Закарпаття

У четвер, 13 березня о 16.00 активісти Молодіжного крила УДАРу проведуть круглий стіл за участі представників студентських та молодіжних громадськх організацій на тему "Люстрація очима молоді".

Закарпатські депутати просять ВРУ скасувати попередню плату за енергоносії

Депутати обласної звернулися до Верховної Ради України щодо ініціювання перед   Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики питання   скасування попередньої оплати за енергоносії.

Закарпатські депутати попросили грошей у ВРУ на паводки

Обласна рада звернулася до парламенту та уряду   з пропозицією   при внесенні змін до державного бюджету України на 2014 рік

В Ужгороді проведуть насичений захід Шевченко NEW з відомими творчими людьми (ПРОГРАМА)

Тарасу Шевченку 200 років! З цього приводу в Ужгороді в різних локаціях зберуться творчі і небайдужі люди. Аби поговорити, почитати, подискутувати і просто круто провести час!

Міндоходів нагадало про оновлену форму декларації про майно і доходи

Нова форма податкової декларації та Інструкція щодо її заповнення затверджена Наказом Міністерства доходів і зборів України №793.

Клієнти "Кредобанк" зможуть знімати готівку без комісії у будь-якому банкоматі України

Уже в найближчому майбутньому банк реалізує проект з міграції усього масового та стандартного сегменту платіжних карт на лінійку MasterCard Debit, що дасть змогу держателям зарплатних, пенсійних та студентських карт знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії.

В Ужгороді стратує фотовиставка "Твої права через об'єктив"

Молодіжна громадська організація «Європейська Асоціація Студентів Права Ужгород» ELSA Ужгород ініціювала проведення соціального проекту "Твої права через об'єктив".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 13 березня. Зустрічайте новий день під акомпанемент улюблених мелодій за чашечкою улюбленої кави. Нехай важливі справи не порушують вашого гармонійного стану. Смачного ранкового кавування, бажаних співрозмовників і загалом вдалого четверга!

На Тячівщині горіла котельня жіночого монастиря

12 березня об 11:18 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дружби в селі Чумалево Тячівського району виникла пожежа. Виїздом на місце пожежно-рятувальних підрозділів з'ясувалось, що загорання виникло в котельні Свято-Вознесенського жіночого монастиря.

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв відзначать 200-річчя Т. Шевченка

Вечір української музики й літературну годину запланували провести в Ужгородському коледжі культури і мистецтв.

До 14 березня потрібно сплатити авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб

Фізичні особи-підприємці, які працюють на загальній системі оподаткування, авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб розраховують самостійно. Розмір таких платежів повинен становити не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Авансові платежі сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу у терміни до 15 березня, до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада.

15-16 березня V Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні „Красне поле”.


V   відкритий     фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле” пройде у м. Хуст 15 -16 березня   2014 р. в рамках святкування 75 річниці Карпатської України.

У одній зі шкіл Виноградова лунали постріли  

До міліції надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл Виноградова про те, що невідомі особи пошкодили вікна на школі.

Вітання керівників   краю до 75 річниці Карпатської України

Шановна закарпатська громадо! Щиросердечно вітаємо Вас з 75 – річчям проголошення   Карпатської України. Ювілей Карпатської України ще раз нагадує нам про   глибокі   почуття відповідальності за долю   отчої   землі,   тернисту й   криваву   дорогу нашого народу   до створення   своєї   незалежної держави.   Гостро   осмислюються слова, які зринали з уст   юних витязів Красного Поля, що стали на захист за право   жити   вільними, незалежними, віддавши   свої сили, здібності, досвід та навіть життя   для досягнення   цієї святої   і справедливої мети:Душу й тіло ми положим за нашу свободу…

З якою метою готуються обшуки на фірмах Ледиди?

Як стало відомо із джерел, наближених до силових органів, правоохоронці планують ряд обшуків на фірмах, пов'язаних з екс-губернатором Закарпаття Олександром Ледидою.

В Ужгороді починають цвісти магнолії (Фотофакт)

Магнолія та абрикоси зацвітають першими серед дерев. Зазвичай на рівнинній частині Закарпаття ці дерева зацвітають на початку квітня.

С. Ратушняк: “Обленерго і Закарпатгаз — пилососи, які висмоктують фінанси в офшорні зони"

Підприємці області обурені діями монополістів обленерго та Закарпатгазу. Сьогодні про це йшлося на черговому засіданні у прес-центрі “Нове Закарпаття”.

23 березня стартує розіграш Кубку Закарпаття 2004

Участь у змаганнях беруть володарі кубку всіх районів області та всі учасники чемпіонату та першості Закарпаття 2014 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат