В Ужгороді відкриють новий Боксерський клуб «ТАЙФУН»

ФБЗ 18.08.2015 16:59 СПОРТ

Клубна система вже давно впроваджена закордоном і деякі обласні федерації продовжують таку практику і на Закарпатті, зокрема, Федерація Боксу краю.


Новий Боксерський Клуб «Тайфун» вже на стадії реєстрації. Основна мета закладу, - популяризація боксу та пропаганда здорового способу життя. Варто зазначити, що школярі та діти із малозабезпечених сімей, діти-сироти займатимуться там безкоштовно.

Засновником нового боксерського клубу є Михайло Чурило, депутат Ужгородської міськради.

«Ідея відкрити спортивний клуб назрівала давно. Відроджувати саме бокс на Закарпатті почав мій товариш Андрій Стрижак. Я був приємно здивований на якому високому рівні федерація боксу Закарпаття під його керівництвом провела перший в Ужгороді Чемпіонат України з цього виду спорту. Відтоді вирішив допомагати розвивати крайовий бокс. Першим нашими спільним проектом і буде БК «Тайфун»», - коментує засновник Михайло Чурило.

Директором та головним тренером нового боксерського клубу стане майстер спорту міжнародного класу, іменитий спортсмен та наставник Дмитро Ануров.

«З радістю відгукнувся на пропозицію очолити тренувальний процес на базі клубу. Бокс Закарпаття потрібно витягувати з «підвального» на якісно новий рівень, що і робить зараз Федерація. Клубна система – це перш за все конкуренція, за допомогою якої вдасться відібрати кращих з кращих в обласному боксі і здобувати вищі результати на всеукраїнському та міжнародному рівнях » - зазначає головний тренер.

Вже зголосилось і чимало охочих займатись боксом під брендом нового клубу. З-поміж них і вихованець Дмитра Анурова , кмс з боксу Томаш Попов.

«Коли я вирішив професійно займатись боксом, то переїхав до Льовова, тому що в Ужгороді належного рівня організації не було. Зараз за справу керівництво федерації взялось серйозно, і вони запросили закарпатських спортсменів захищати честь нашого краю. Мені дуже приємно, що знову зможу представляти   своє місто. А новий боксерський клуб тільки розширить можливості для тренувань спортсменів та здобуття нових досягнень », - прокоментував боксер.

БК «Тайфун» матиме власний спортзал на вулиці Українська,16   реконструкцію якого планують завершити до кінця місяця.

ФБЗ

ТЕГИ : бокс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат