Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21900, 20

Санкції проти Путіна: Список опозиціонера Олексія Навального

Оппозиционер Алексей Навальный в статье в американской газете The New York Times предложил Западу ввести санкции в отношении «ближнего круга» президента Владимира Путина в ответ на присоединение Крыма.

Можливо, вибори Президента перенесуть, а Янукович важко переживе цей рік

(за оригіналом) Влад Росс, ведущий астролог Древнеарийской традиции: "По гороскопу рождения экс-президенту Виктору Януковичу не много дано".

Чопський митник затриманий на хабарі

Житель Мукачівщини звернувся до правоохоронних органів з заявою про те, що працівник Чопської митниці вимагає від нього хабар у сумі 650 євро за сприяння у вирішенні питання, а також за нестворення йому перешкод при митному оформленні та розмитненні екскаватора.

Сьогодні День весняного рівнодення: розпочинається новий тропічний рік

20 березня – День весняного рівнодення. Це одне з унікальних явищ природи, коли говорячи науковою мовою, «центр Сонця в своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор».

В Ужгороді гратимуть угорські мелодії і в злагоді, і в мирі

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ: 27 березня, поч. о 18.00, до великої зали на концертну програму.

Міграційна служба роз’яснила закарпатцям, чому закордонний паспорт коштує 378 гривень

Останнім часом почастішали спекулятивні розмови навколо вартості закордонного паспорта. Певні сили, збурюючи   настрої закарпатців, наполягають, що цей документ має коштувати 170 гривень.

У Закарпатті відкривається виставка до 200-річчя Шевченка

Сьогодні, 20 березня, о 12.00 у Великолазівській ЗОШ Ужгородського району   відкривається виставка банерів М.Беленя, присвячена   200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

Угорщина дасть Закарпаттю мільйон гривень

На Закарпатті з робочим візитом перебуває Державний секретар Міністерства закордонних справ Угорщини Жолт Неймет.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 20 березня. Зустрічайте новий день у доброму гуморі й пам’ятайте, що будь-які зміни в житті – чергова можливість для кращого життя. Не переймайтеся через дрібниці. Нехай горнятко улюбленої кави зігріває вас і ваших співрозмовників. Гарного дня й корисних справ у четвер!

На високогр’ї Закарпаття   лавинонебезпечно

За повідомленням Закарпатського обласного центру з гідрометеорології 19 - 20 березня, у зв’язку з відлигою та випадінням дощу, на високогір’ї східної частини Закарпатської області збережеться лавинонебезпечно.
У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих та туристів з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори, щоб зберегти своє життя і здоров’я.
Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

Ініціатива «Дім Друзів в Закарпатті» закликає небайдужих долучатися до допомоги кримчанам!

Минулої суботи, напередодні кримського референдуму, в Ужгороді пройшла громадська акція «Крим – це Україна», на якій було проголошено про створення в Закарпатті органу для допомоги біженцям з Криму.

Кого блюзніри штовхають на голову Іршавської РДА

Так склалося, що Іршавщина традиційно була оплотом «Єдиного центру» в Закарпатті. Саме тут проводилися експерименти із налагодження різного роду політичних схем. І ситуація в районі, фактично, відображала картину всієї області. Так відбувається і цього разу, коли захоплення влади на Іршавщині перегукується із подіями у всіх регіонах Закарпаття.

На Ужгородщині відбудеться турнір пам’яті Михайла Михайлини

23—25 березня, в селі Баранинці, Ужгородського району в СК «ZINADINE» відбудеться турнір пам’яті легендарного гравця київського «Динамо» — Михайла Михалини.

Сьогодні визначаться останні чвертьфіналісти Ліги чемпіонів 2013/2014

Дортмундська «Боруссія» після виїзної перемоги (4:2) прийме «Зеніт», а МЮ після виїзної поразки (0:2) — «Олімпіакос».

Сепаратизм Закарпаттю не загрожує

У вівторок, 18 березня, у прес-центрі «Закарпатської правди» відбувся   круглий стіл на тему: «Ситуація в Україні: проекція на Закарпаття». Експертам запропонували дати оцінку подіям, що нині відбуваються в Україні, особливо стосовно фактичного від’єднання Криму від України за сприяння російських військових, та спрогнозувати їх вплив на Закарпаття. Зокрема й дати відповідь на питання щодо можливих сепаратистських чи «автономних» проявів у нашому краї.

Футбол. Відбулося жеребкування Кубка Закарпаття

У вівторок, 18 березня, в студії програми «Час футболу» на каналі «Тиса 1» відбулося жеребкування Кубка Закарпаття – 2014. Вже вдруге воно транслювалося в прямому ефірі.

ЄС тепер візьме на приціл «гаманці Путіна» – політолог Піонтковський

Справжній тиск на Росію ще не почався, останні європейські санкції були лише попереджувальним сигналом Кремлю. Так вважає російський публіцист та політолог, науковий співробітник московського Інституту системного аналізу Андрій Піонтковський.

Міліція закликає громадян здавати нелегальну зброю

Останнім часом в Україні, й зокрема на Закарпатті, побільшало тяжких злочинів, в першу чергу розбійних нападів, із застосуванням зброї. Аби запобігти новим злочинам, міліція закликає громадян здавати незареєстровану зброю.

В Ужгороді триває фотовиставка «Твої права через об’єктив"

У вівторок, 18 березня, у ПАДІЮНі відбулося відкриття фотовиставки «Твої права через об'єктив фотокамери». Цей соціальний проект було ініційовано громадською організацією «ELSA Ужгород».

Уряд Угорщини вважає референдум у Криму нелегітимним

Міністерство закордонних справ Угорщини офіційно заявило, що Уряд Угорщини вважає нелегітимним та протизаконним проведений 16 березня 2014р. в АР Крим референдум та його результати.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат