Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 31.08.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 31 серпня. Відкривайте для себе щось цікаве у прийдешньому дні. Календарне літо завершується сьогодні, але це не привід для нудьги, адже попереду – тільки краще. Нехай легко розпочинаються всі справи і швидше здійсниться задумане. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Цю жінку я ощасливлю, навіть якщо це буде останнє, що я зроблю в своєму житті.

Карлос Руїс Сафон "Тінь вітру"


Погода 31 серпня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці в гірських долинах місцями слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 16-21°, вдень 32-37° тепла, в горах місцями вночі 10-12°, вдень 22-27° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 19-21°, вдень 35-37° тепла.


ІМЕНИНИ   31 серпня: Георгій, Денис, Іван, Лаврентій, Лев, Уляна, Михайло, Ларіон


Сьогодні також:

  Польща   — День Солідарності та Свободи
  Молдова   — День державної мови (рум. Limba noastră)
  Киргизстан   — День Незалежності
  Малайзія   — День Незалежності
  Тринідад і Тобаго   — День Незалежності


Цей день в історії

1422   — Генріх VI став королем Англії у віці 9 місяців
1733   — своїм указом імператриця Анна Іванівна «пробачає» запорожцям «усі їхні провини» і бере під свою царську руку. Козаки дістали можливість повернутися на рідну землю.
1898   — офіційно відкрито Київський політехнічний інститут.
1907 — створено Антанту.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка вишивки стрічками.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Петра Ряски “Друзям присвячується (Friends dedicated)”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 14 вересня — виставка художників Західної України «VOTO—2015». Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.

Провулок “Гірчичне зерно”
До 31 серпня — виставка-конкурс selfie “Долина нарцисів”.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Вранці варто більше часу присвятити своїй зачісці. Про магічну силу волосся відомо з давніх часів. Сьогодні успіх приверне саме твоя зачіска, пам'ятай про це. У другій половині дня варто звернутися за порадою до керівника. Комплімент може допомогти у вирішенні складної фінансової проблеми.
Телець Вранці варто поспішити і не витрачати час на марну суєту. День буде дуже напруженим і вимагатиме повної віддачі сил. У другій половині дня увага чоловіка може спровокувати ревнощі подруги. Не варто давати приводу для пліток у колективі. Увечері варто приділити час догляду за шкірою рук і новому манікюру.
Близнюки   У першій половині дня все піде не так, як намічено. Не варто панікувати і скаржитися колегам. Найкраще зайнятися аутотренінгом та іншими практиками, які підвищують самооцінку. У другій половині дня вирішення ділових питань буде вдалим. Звернувши увагу на свої сильні якості, тобі легко вдасться усунути будь-які перешкоди.
Рак. Сьогодні варто приділити більше часу своєму стилю і аксесуарам. Важливо справити гарне враження на партнерів під час діалогу. У другій половині дня можливі складнощі в роботі електроніки. Не варто зациклюватися на одному занятті. Якщо щось не виходить, потрібно змінити діяльність.
Лев   Вранці можливі складнощі, пов'язані з сімейними проблемами. Не варто розраховувати на розуміння з боку партнера. Сьогодні важливий день, потрібно сконцентруватися на робочих завданнях. Свої особисті проблеми не варто обговорювати з колегами по роботі. Увечері краще за все вирушити по магазинах і купити приємні дрібниці.
Діва У першій половині дня буде складно вписатися в робочий графік. Не варто намагатися вирішити всі питання миттєво. Потрібно звернутися за допомогою до людини, яка відчуває особисту симпатію. У другій половині дня всі нові контакти принесуть партнерські зв'язки. Увечері варто розслабитися, відвідавши нові приємні місця.
Терези У першій половині дня важливо стежте за подіями що відбуваються навколо. Сьогодні вдасться викрити таємного недоброзичливця. У другій половині дня потрібно постаратися завершити всі розпочаті справи. Увечері не варто давати приводу для ревнощів і перевіряти почуття партнера. Вирушайте краще в кіно або на концерт разом із коханим.
Скорпіон У першій половині дня варто використовувати свою чарівність на переговорах. Викликавши особисту симпатію потрібної людини, вам вдасться укласти вигідну угоду. Не варто звертати увагу на плітки й інтриги колег. Ваш успіх викликає заздрість недоброзичливців. Досягнувши нових вершин, ви придбаєте союзників, які раніше були ворогами.
Стрілець Цей день принесе конфлікти і розчарування. Не кожного разу удача опікується вашими недоліками в роботі. Вам варто визнати свою помилку перед керівництвом, щоб зберегти репутацію. У другій половині дня особа, на яку ви розраховували, відмовиться допомагати. Увечері варто усамітнитися і замислитися над причиною своїх проблем.
Козеріг Вам супроводжуватиме удача в досягненні цілей. Вчіться використовувати свою чарівність у ділових досягненнях. У другій половині дня на вас чекає серйозна розмова з керівником. Не сумнівайтеся у своїх силах, виділіть свої переваги. Ваші результати дозволяють сміливо говорити про підвищення і збільшення гонорару.
Водолій. Вранці вам варто більше уваги приділити проблемам родини. Не варто перекладати свою відповідальність на інших. Стосунки з колегами будуть напруженими через вашу упередженість. Вчіться прощати чужі помилки і закривати очі на дрібні недоліки. Ваше занепокоєння може передатися партнерові, тому намагайтеся думати про щось приємне.
Риби У першій половині дня ви можете втратити цінну річ. Не варто сьогодні носити дорогі прикраси та аксесуари. Будьте уважні в роботі з документами. Ваша дрібна помилка може призвести до серйозних фінансових розтрат у майбутньому. Увечері вам варто відволіктися і розслабитися, випивши трав'яний чай або келих сухого вина.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Два кума розгадують кросворд:
- Слухай, куме. Слово з трьох букв: довге, тверде на “й” кінчається.
- Кий.
- Точно, кий, давай стирачку.


- Знаєте, чому їжачок загортається у клубочок?
- Носик в дупці гріє.


- Тату, я дівчина, а не посудомийка!
- Та що ти кажеш? А я - тато, а не банкомат!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат