Партія Єдиний Центр запанікувала: їхні вибори під загрозою зриву

admin 08.09.2015 10:27 ПОДІЇ

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив керівникам обласних управлінь МВС, СБУ та прокурору області офіційне звернення з вимогою не допустити на майбутніх місцевих виборах масової скупки голосів.


«На адресу Закарпатської облдержадміністрації надходять звернення громадян про те, що в області під час виборчих кампаній протягом тривалого часу відбувається скупка голосів, -- йдеться в зверненні. -- Виборцям масово роздають гроші з тим, щоб вони голосували за кандидатів від партії «Єдиний центр». Направляю вам список осіб, мешканців Виноградівського району (всього 32 осіб), котрі, за повідомленням авторів звернення, займаються підкупом виборців, чим скоюють злочин, передбачений ст. 160 Кримінального кодексу України.
Прошу вважати мій лист повідомленням про вчинення кримінального правопорушення, внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрити кримінальне провадження, в ході якого провести комплекс гласних і негласних слідчих дій, ретельно перевірити надані факти і у випадку їх підтвердження притягнути винних до кримінальної відповідальності.
Списки мешканців інших районів Закарпаття, котрі займаються підкупом виборців, будуть надані в майбутньому. Вимагаю від усіх силових структур забезпечити проведення виборів у строгій відповідності до законодавства, а не «по-закарпатськи» -- з масовою скупкою голосів.
Йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

І тут реакція самої «впливової» партії Закарпаття:

Заява Закарпатської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр»
Влада продовжує брудну кампанію з дискредитації «Єдиного Центру», який згідно даних соціологічних досліджень, є найпопулярнішою політичною силою на Закарпатті. Після невдалих спроб зруйнувати нашу команду повістками в АТО і звинуваченнями в сепаратизмі, влада перейшла до використання улюблених прийомів сталінської епохи – переслідування інакодумців на основі фейкових доносів.

«Єдиний Центр» відповідально заявляє, що закиди влади про нібито підкуп виборців – це ніщо інше, ніж спроба надавити на авторитетних та впливових членів нашої партії, які відмовилися співпрацювати з владою. Окрім того, є підстави вважати, що проведення щодо членів «Єдиного Центру» негласних слідчих дій, про які заявляють представники влади, будуть використані для незаконного прослуховування виборчих штабів та кандидатів в депутати.

Особливо дивно чути про підкуп виборців саме зараз, коли ще не зареєстровано жодного кандидата в депутати. Більше того, якби мало місце те, про що говорять представники влади, то правоохоронна система Януковича, яка забирала у нас мандати, зробила б усе, щоб відповідні кримінальні справи були порушені і доведені до кінця. Але, таких фактів немає.

Хочемо нагадати, що ці брехливі звинувачення звучать на тлі повідомлень у засобах масової інформації про те, що партія влади не соромиться залучатися підтримкою вчорашніх «регіоналів» - спеціалістів з підкупу. Перший результат цієї співпраці можна було побачити під час виборів на 205 окрузі в Чернігові.

Тому, звертаємося до правоохоронних органів з закликом не виконувати завідомо злочинні вказівки. Пам’ятайте, що влада у випадку неприємностей, вам не допоможе, бо буде зайнята порятунком власної шкіри.

Закликаємо Центральну виборчу комісію дати оцінку таким заявам представників влади, мета яких - створити підґрунтя для зриву виборів у регіоні там, де вони не володіють підтримкою.

Сподіваємось, що не дивлячись на дії влади, вибори на Закарпатті пройдуть чесно і відкрито. Принаймні «Єдиний Центр» докладе до цього максимум зусиль.
Прес-служба Закарпатської обласної організації політичної партії «Єдиний Центр».

Що ж партія Віктора Балоги дійсно запанікувала, якщо Геннадій Москаль доб’ється відкриття Кримінальної справи,що більш,як реально міліція зможе у законний спосіб прослуховувати всі штаби партії «Єдиний Центр», слухати там буде дійсно про що.

Всі закарпатці знають,що партія Балоги у цьому системно «працювала» з виборцями і стверджувати,що Янукович з ними нічого не зробив тільки, ще більше на злити нинішню владу, яка поставила собі чітку задачу доказати зворотне.

Дійсно тут треба визнати Геннадій Москаль потрапив в «яблучко»!

Новини Закарпаття


http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат