Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-06') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21740, 20

Перші результати деклараційної кампанії 2013. Виноградівщина

Cтаном на 01.03.14р. до ДПІ у Виноградівському районі   подано 170 декларацій про майновий стан та доходи громадянами, які зобов’язані декларувати доходи, та тими, які мають право на отримання податкової знижки.

На Тячівщині коротке замикання в холодильнику спричинило пожежу

31 березня о 15:14 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в смт Буштино на вулиці Миру у двоповерховому житловому будинку виникла пожежа.

Чопська митниця Міндоходів: з початку року за постановою суду конфісковано майна вартістю майже 2,5

Протягом трьох місяців 2014 року на адресу Чопської митниці Міндоходів надійшло постанов суду про конфіскацію майна на загальну суму 2 млн. 490 тис. грн.

«Березневий» ЄСВ на Закарпатті склав   майже 219 млн. грн.

Таку суму було сплачено 42 676 платниками Єдиного соціального внеску, зареєстрованими на початок березня 2014 року. З них юридичних осіб – 5 863, а фізичних – 36 813.

Аналітика: Вибори в Україні — дуель Ахметова і Фірташа

(за оригіналом) Картина президентских выборов 25 мая: “дуэль невидимок” - борьба коллективного Ахметова с коллективным Фирташем.

В Ужгороді переглядали фільми про права людини

27 березня на терасі DEEP відбувся Фестиваль кіно про права людини. Організатор заходу – громадсько-молодіжна організація «ФРІ» (Фундація регіональних ініціатив). Співорганізатори – СКР (Студентська координаційна рада) і Асоціація студентів-медиків УжНУ.

Балогівці зривають тренування збірної України з велоспорту

Клан Балог в Берегові вирішив провести «денаціоналізацію» спорткомплексу «Закарпаття».

В Ужгороді відбувся дев’ятий ЕротАртФест "Березневі коти" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дев’ятий рік поспіль Ужгород влаштовує «березневі нявкання» котів. Єдиний в Україні еротичний літературно-мистецький фестиваль – вже невід’ємна складова Закарпаття.

Аналітика: Як криза в Україні може змінити світ

Захід сподівається, що Путін не вторгнеться на континентальну Україну і зупиниться. Але надія – це не стратегія. Адже у злобного кремлівського карлика плани більш, ніж наполеонівські

На Іршавщині прийняті перші заяви на отримання паспорта від кримчан

На виконання доручення голови Державної міграційної служби України у підрозділах ГУ ДМС України в Закарпатській області створені всі умови для першочергового надання адміністративних послуг громадянам, які в силу обставин змушені були покинути окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і переїхати на тимчасове проживання на Закарпаття.

20 учасників   Майдану з Закарпаття відбули   на оздоровлення до   Словаччини

Сьогодні у Словацькому консульстві, що в місті Ужгород, відбулися урочистості з приводу від'їзду українських майданівців на оздоровлення до Словаччини.

Нацбанк випустив медаль Небесної Сотні (ФОТО)

Прес-служба управління Національного банку   України в Закарпатській області повідомляє, що Національний банк підтримав ініціативу громадськості та випустив пам’ятну медаль "Небесна сотня на варті".

Укус кліща може призвести до інвалідності

Сезон активності іксодових кліщів вже розпочався. Звичайно, у природі активність кліщів спостерігається з березня по листопад та протягом року має два виражених піки активності – в квітні - травні та серпні - вересні.

Начальник закарпатської міліції сказав, хто його справжні вороги

Сергій Шаранич: «Перевертні в пагонах — мої особисті вороги!».

Закарпатців готують до війни, вчать стріляти (ФОТО)

Вже третій тиждень Закарпатський обласний військовий комісаріат опікується навчанням краян, які виявили бажання стати на захист Вітчизни. За цей час заняття з основ поводження зі зброєю відвідало більше ста п’ятдесяти осіб.

Правий сектор каже, що стріляв на Хрещатику через побутову сварку

"Правий сектор" заявляє, що стрілянина на Хрещатику трапилася через непорозуміння і "конфлікт на побутовому ґрунті".
Про це йдеться в офіційній заяві організації.

Закарпатський "Правий сектор" розповість про свою співпрацю з обласною владою, та кримінальні справи

Учасники структури, яка належить до найбільш обговорюваних сьогодні в Україні, збираються дати прес-конференцію.

Перехожий знайшов пакет зі зброєю біля смітника

Неподалік пожежної частини на вул.Павловича в Ужгороді випадковий перехожий знайшов чорний поліетиленовий пакет, з якого виступав предмет,   з виду схожий на дуло рушниці. Підозріла знахідка лежала біля сміттєвого контейнера.

Ужгородська податкова спростувала інформацію про тиск на підприємців (КОМЕНТАР)

У зв’язку з поширенням інформації з приводу податкового тиску на суб’єктів підприємництва останнім часом, ми попросили прокоментувати ситуацію та подібні заяви начальника податкової інспекції м. Ужгорода Марію Бадиду.
Посадовець мовою цифр спростувала усі звинувачення.

В Ужгороді освятять пам’ятний знак Небесній СОтні

У четвер, 3 квітня, о 12.00 на території ОКТМО «Фтизіатрія» (м. Ужгород, вул. Нахімова, 4)   відбудеться міжконфесійне освячення пам’ятного знаку присвяченого Небесній Сотні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат