Від сьогодні вода в Ужгороді - таки цілодобова

admin 15.09.2015 10:02 РАТУША

Про це йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

На нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками комунальних служб директор КП «Водоканал м. Ужгород» Станіслав Карташов підтвердив, що з 15 вересня вода без графіків в усіх помешканнях із централізованим водопостачанням завдяки наполегливості міської влади буде реальністю.

Технічно підприємство готове до цілодобового постачання, це перевірено і в тестовому режимі у вихідні 5-6 вересня.
Міський голова Віктор Погорелов наголосив, що перевести місто на безперервну подачу води стало можливим завдяки двом факторам: по-перше, злагодженій роботі команди нового керівника Водоканалу Станіслава Карташова, по-друге, системній підтримці депутатського корпусу.

Робота велася весь цей рік, перша допомога, надана Водоканалу для виходу з кризи на сесії у лютому місяці, дала змогу провести необхідну масштабну технічну підготовку, провести переозброєння підприємства. А рішення депутатів на останньому сесійному засіданні, 11 вересня, зняло питання щодо розриву між зростанням витрат на електроенергію і розрахунками споживачів.

Тому, наголосив Віктор Погорелов, особлива вдячність за розуміння депутатам міської ради, а до мешканців величезне прохання: вчасно і в повному обсязі розраховуватися за послуги.
Також міський голова на нараді наголосив директору Водоканалу, що необхідно всі аварії, які можуть виникати по місту, а особливо це можливо зараз, через зростання навантаження на мережі, підвищення тиску в системах, — ліквідовувати у найкоротші терміни і з відновленням покриття доріг і тротуарів, якщо проводяться земляні роботи.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : вода

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат