Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21660, 20

На Іршавщині дитячі пустощі з вогнем обійшлися у 10 тисяч гривень

1 квітня о 18:24 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу, що виникла  в селі Лисичево Іршавського району.  По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що на території одного з дворогосподарств горить житловий будинок, який власниками протягом останніх років не експлуатувався.

За 90 днів надійшло 32 звернення до   «Пульсу» Міндоходів у Закарпатській області

Антикорупційний проект «Пульс» працює з метою подолання корупції, ліквідації перешкод, що заважають створенню сприятливого бізнес-клімату, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян із посадовими особами органів Міністерства доходів і зборів України усіх рівнів. За словами фахівців Міндоходів, цей сервіс є ефективним індикатором якості взаємодії бізнесу та органів доходів і зборів.

Музикант із Києва зіграє в Ужгороді "Вільну течію"

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ 9 квітня 2014 р., поч. о 18.30, до великої зали на концертну програму «ВІЛЬНА ТЕЧІЯ» лауреата міжнародних джазових конкурсів та фестивалів
ОЛЕКСАНДРА САРАТСЬКОГО (ф-но, м.Київ).

У Закарпатті горів магазин "Люкс" (ФОТО)

Великий Березний: від знищення «Люкс» рятували місцеві вогнеборці.

Червоний хрест збирає гроші та речі для обділених закарпатців

Закарпатська обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається до закарпатців та гостей краю.

У Закарпатті судитимуть шахраїв, які ошукали закарпатців на понад 400 тисяч гривень

Прокуратура направила до суду гучну справу стосовно організаторів мережі лжекредитних організацій, які ошукали 67 закарпатців на понад 400 тис.грн.

В Ужгороді вшанують сакуру, а містом литиметься сонячне вино

З 22 по 27 квітня в Ужгороді проводитимуть свято "Сакури".

4 закарпатські екперти висловилися щодо кандидатів у президенти (ФОТО)

Завершився етап висунення кандидатів у Президенти України. Передвиборча гонка входить у свою активну фазу. Фахівці вважають, що ця політична кампанія буде нетрадиційною – хоча б тому, що вибори дострокові.

Транспортна прокуратура чекає запитів закарпатців

Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері забезпечує належний розгляд та надання відповідей на запити на інформацію.

В Ужгороді продемонструють космічний захист від надзвичайних ситуацій

Як уже повідомлялося, 3 квітня, об 11.00, в залі засідань УжНУ (м. Ужгород, Площа Народна, 3) відбудеться   Стартова Конференція проекту HUSKROUA/1101/252 «Система космічного захисту від надзвичайних ситуацій.

Понад 20 мільйонів гривень зібрали благодійники для закарпатських дітей

7 по 27 квітня   року проходитиме IX Всеукраїнська благодійна акція фонду «Серце до серця» для допомоги дітям з вадами зору - «Я хочу бачити життя!», головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для обласних дитячих лікарень України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 2 квітня. Не розслабляйтеся в екватор тижня, адже попереду це багато цікавого й корисного. Нехай справи розпочинаються з легкої руки й завершуються бажаним результатом. Не забувайте про ранкову каву – неодмінний атрибут хорошого ранку. Бадьрого прокидання й позитивних вражень від середи!

На Рахівщині діє антимайдан

Черговий лист надійшов на адресу редакції про події в Рахівському районі (текст оригіналу)

Генсек НАТО не підтверджує відведення російських військ від кордонів України

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен не підтверджує відведення російських військ від українських кордонів і закликає Москву почати деескалацію ситуації.

Перші результати деклараційної кампанії 2013. Виноградівщина

Cтаном на 01.03.14р. до ДПІ у Виноградівському районі   подано 170 декларацій про майновий стан та доходи громадянами, які зобов’язані декларувати доходи, та тими, які мають право на отримання податкової знижки.

На Тячівщині коротке замикання в холодильнику спричинило пожежу

31 березня о 15:14 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в смт Буштино на вулиці Миру у двоповерховому житловому будинку виникла пожежа.

Чопська митниця Міндоходів: з початку року за постановою суду конфісковано майна вартістю майже 2,5

Протягом трьох місяців 2014 року на адресу Чопської митниці Міндоходів надійшло постанов суду про конфіскацію майна на загальну суму 2 млн. 490 тис. грн.

«Березневий» ЄСВ на Закарпатті склав   майже 219 млн. грн.

Таку суму було сплачено 42 676 платниками Єдиного соціального внеску, зареєстрованими на початок березня 2014 року. З них юридичних осіб – 5 863, а фізичних – 36 813.

Аналітика: Вибори в Україні — дуель Ахметова і Фірташа

(за оригіналом) Картина президентских выборов 25 мая: “дуэль невидимок” - борьба коллективного Ахметова с коллективным Фирташем.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат