Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21620, 20

Літній чемпіонат Мукачівського району стартував з єдиною сенсацією

Головною несподіванкою 1-го туру була домашня нічия зимового чемпіона району 2014 року «Ракошина» з середняком тих змагань «Бобовищем» — 1:1. «Горонда» здобула виїзну звитягу над «Лавками» завдяки дублю Івана Поповича — 2:1, а горондівські юнаки, завдяки влучному пострілу капітана Владислава Петаха, вивезли з Лавок очко — 1:1. «Ключарки» завдяки голу Віктора Решка на старті уникли сухого домашнього розгрому від «Нижнього Коропця» — 1:6.   Виїзну розгромну перемогу юнакам «Ромочевиці» приніс хет-трик Миколи Печори.

Угорські вибори з закарпатським забарвленням

У парламентських виборах Угорщини вперше взяли участь громадяни України.

Як обиратимуть президента в Закарпатті

Як відомо, 25 травня повинні відбутися вибори Президента України. Часу на агітацію залишається зовсім мало. Кандидати вже вирушили в поїздки на зустрічі з потенційними виборцями, у пресу повалила іміджева інформація.

Сергій Федака: «Роздавання грошей в масштабах країни на виборах не спрацює»

«Президентські вибори 2014 року відбуваються після революції у надзвичайно стислі терміни, відтак наразі все йде «більш-менш по-європейськи», без істерик, ажіотажу і апокаліптичних заяв, на кшталт «якщо не проголосуєте, то на цьому все закінчиться», — зазначив на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі професор УжНУ Сергій Федака.

Країну хочуть рвати на шматки

Один зі шматків — Закарпаття.

«Від кожного особисто залежить справа багатьох», — каже педагог із 66-річним стажем

Марія Мартин переконана, що від роботи потрібно мати насолоду. 46 років роботи вона присвятила школі, ще 20 — УжНУ. Працювала старшим викладачем кафедри німецької філології. Надзвичайно вимоглива до себе і своїх вихованців, навіть у поважному віці не припиняє трудитися: проводить вдома погодинні уроки з німецької мови зі школярами.

Головний міліціонер сам   звільнятися не збирається

У вівторок під стінами обласної міліції зібралися активісти — трохи більше півсотні осіб — з метою висловити протест головному міліціонерові області, полковникові Сергієві Шараничу.

Ціна колишніх декларацій про «боротьбу з земельним дерибаном»...

...або Як тимчасова балогівська влада Ужгорода дерибанить землю.

Пл. Народну під час революційних подій зуміли зберегти, натомість нині її нищать вандали

До редакції надійшов лист від ужгородців, які занепокоєні фактами вандалізму на площі Народній.

Аналітика: До чого призведе «націоналізація» українських активів «владою» Криму?

Піратство державних масштабів. Якось герой російського серіалу сказав: «Можна поцупити велосипед і все здоров’я віддати у в’язниці, а можна грабувати вагонами й завжди залишатися на плаву. У Росії розкрадати вагони значно безпечніше, ніж велосипеди».

На Ужгородщині біля залізничної колії виявлено боєприпаси часів війни

10 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Закарпатській області здійснено виїзд в село Концово, Ужгородського району. Повідомлення надійшло о 20:33 від охоронців залізниці.

Замість Доктора земельну комісію очолить Кручаниця

Щойно затвердили новий склад земельної комісії.

Депутати обговорюють, як обрати новий склад земельної комісії

Наразі в сесійній залі Ужгородської міської ради між депутатами триває бурне обговорення стосовно зміни персонального складу земельної комісії.

80 працівникам на Ужгородщині три місяці не платять зарплату – прокуратура розпочала кримінальне про

Ужгородська міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати 80 працівникам ДП АПФ «Леанка» на суму майже 187 тис.грн.

В Ужгороді буде громадська рада

Створення громадської ради підтримали 48 депутатів із 53 присутніх. Про це щойно з сесійної зали Ужгородської міської ради повідомив кореспондент rionews.

Павла Чучку вже сьогодні можуть позбавити депутатства

Відповідний проект рішення внесений на розгляд депутатам на черговій сесії Ужгородської міської ради, яка розпочала свою роботу сьогодні о 10.00.

Гуртожиток на вул. Джамбула передали у комунальну власність

Про це щойно повідомив кореспондент rionews з сесійної зали Ужгородської міської ради.

Рятувальники розповіли закарпатцям про історію сірників

Всім нам відомий такий винахід людства як сірники. За даними енциклопедичного словника, сірники – це палички, переважно осикові, з головками, що мають у своєму складі запалювальну речовину й енергетичний окислювач.

Завтра в Ужгороді камерний хор "Кантус" співатиме зі швейцарськими колегами (АФІША)

У суботу, 12 квітня, о 18.00, у Великому залі Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт академічного камерного хору   «Кантус».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат