Закарпаття. Вибори-2015: Миколаїч йде у мери Ужгорода

admin 30.09.2015 15:56 ПОДІЇ

Наш кандидат на посаду міського голови Ужгорода —
Сергій Миколайович Ратушняк


Людей із прізвищем Ратушняк в Україні, напевно, є багато, але такий як наш Сергій Миколайович, без найменших сумнівів, лише один. Хтось може з цим посперечатися?

Численні ужгородці, друзі та добрі знайомі Ратушняка, немов старшого брата, шанобливо й тепло називають його «Миколаїч». Він заслужив це своїм ставленням до рідного міста, яке у відповідь на його любов неодноразово обирало його своїм міським головою.

І ось знову він у вирі передвиборної боротьби за право надати Ужгороду нове дихання та припинити знущання і цинічні експерименти над цим древнім й вічно молодим містом.

Втім, вороги та заздрісники не сплять. Бо жаба душить. І, аби насолити «оригіналу», вони висунули на виборчі перегони його «двійника», вірніше нібито його тезку та нібито його однофамільця, щоправда по-батькові той суб'єкт — Володимирович. Як Путін.

А «нібито», бо ще невідомо, чи не обзавівся схожими паспортними даними цей не знати звідки прибулий до нас чолов’яга саме задля виборів, продавши своє справжнє ім’я та прізвище за брудні гроші і перетворившись, як казав герой одного кіно, на «дурілку картонну».

Та уявімо собі з їхню зустріч. Так як це буває, до прикладу, у Володимира Кличка напередодні бою з черговим заокеанським «мішком для биття», коли два боксери, не мигаючи, дивляться один одному у вічі зблизька.

Вам важко уявити наслідки такої зустрічі? Звісно, такі дебати навряд чи здатні закінчиться бодай якимсь позитивом для будь-якого технічного «двійника», а особливо для такого, який здатен за гроші зрадити батьківському прізвищу та власному імені.

До речі, не менш важко уявити собі і можливі наслідки такої ж тісної зустрічі у справжнього Ратушняка із вже відомим ідеологом та спонсором проекту «Ратушняк-2».

Одначе, ужгородців на такий дешевий трюк навряд чи візьмеш.
Це хіба ті, хто замислив подібний хід, вважають, що обласний центр можна легко обдурити в такий нехитрий спосіб. Тож, начувайтеся, горе-"винахідники", не наступіть на граблі. Хоча, може, ви не в курсі, ви вже на них наступили.

Громадянська позиція

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат