Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21640, 20

Сьогодні відомі представники шоубізу обиратимуть найгарнішу ужгородку

Вже сьогодні, 11 квітня Ужгород дізнається ім‘я дівчини, яка цілий рік носитиме горде звання найгарнішої дівчини міста над Ужем – «Міс Ужгород 2014».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 11 квітня. Заряджайтеся порцією позитиву вже зранку – кавуйте у компанії приємних співрозмовників і додавайте до улюбленого напою смачні солодощі. Нехай успіх буде прихильним до вас у всіх справах. Не перенавантажуйте себе в останній день тижня. Хорошого релаксу на вихідних і корисної вам п’ятниці!

На добудову нового хірургічного комплексу потрібно ще три мільйони гривень

У четвер, 10 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації відвідав будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні.

До Ужгорода з концертом їдуть письменники та видавці Капранові (ВІДЕОАНОНС)

17 квітня 2014 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір у стилі кобза-реп від братів Капранових.

Серед кандидатів у мери Одеси є й ужгородець

Наиболее вероятными кандидатами называют Гурвица, Матвийчука, Скорика и Гончаренко, а политологи ожидают скандалов

Аналітика: Як фальсифікуватимуть вибори

ЦВК зареєструвала 23 кандидати на пост президента України. В країні оголошений початок повноцінної виборчої кампанії. Соціологи уже називають головних претендентів як на перемогу, так і на поразку. Але підсумки голосування можуть відрізнитися від прогнозів, які нині роблять фахівці.

Більше половини українців незадоволені життям

62,5% опитаних українців в цілому не задоволені своїм життям. Про це свідчать результати опитування Research&Branding Group.

В Ужгороді   на вул. Декабристів горів автомобіль

9 квітня 21:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Декабристів, що в Ужгороді.

Хакери радять терміново всім поміняти паролі на пошті і у соцмережах

Виявлено найбільшу загрозу безпеці приватної інформації в мережі. Час змінювати паролі.

Дзюдо. Дві бронзи для Закарпаття з Чемпіонату України

2—5 квітня У Луцьку проходив Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. У змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів. Закарпаття на турнірі представили 10 хлопців та дві дівчини.

Для потреб Держприкордонслужби небайдужі громадяни перерахували майже 2,6 мільйонів гривень


Державна прикордонна служба України висловлює слова вдячності небайдужим громадянам, які продовжують активно підтримувати охоронців кордону. Прикордонникам постійно надходять слова підтримки від колишніх   прикордонників та небайдужих громадян, в тому числі й тих, які перебувають за кордоном.

Сесія Ужгородської міськради позбавить Павла Чучку депутатства

Проект рішення Про дострокове припинення повноважень депутата Ужгородської міської ради VI скликання.

Не багато не мало – з 67 тисяч перевіряли 21 платника

В Закарпатській області в Головному управлінні Міндоходів краю зареєстровано 67,4 тис. платників суб’єктів господарювання фізичних осіб.

Закарпатці готові дати відсіч агресорові

Поки Російська Федерація «бикуватиме» на східних кордонах нашої держави більше півтисячі закарпатців захищатимуть Вітчизну в своїх підрозділах. Традиційно, у квітні-травні в Збройних Силах України відбувалися урочистості з нагоди звільнення військовослужбовців, які відслужили встановлені строки строкової військової служби. Минулого року до Українського війська у весняну та осінню призовні кампанії було призвано 12,5 тисяч осіб, відповідно – 7,5 та 5 тисяч громадян.

«Небайдужі рахів’яни» загнані в глухий кут екстремізму

Політичне банкрутство активістів, чи як вони себе самі назвали «небайдужих рахів’ян»,   у боротьбі проти Сурмачевського у Рахівському районі очевидне.

Міська влада просить ужгородців розміщати у себе кримчан

В Ужгороді діє штаб з питань тимчасового розміщення сімей військовослужбовців та біженців з території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь. ПРо це повідомляє Ужгородська міська рада.

До закарпатських малюків з сиренами приїхала пожежжна машина (ФОТО, ВІДЕО)

Дати нові знання підростаючому поколінню та поглибити вже існуючі, ось покликання Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, які зараз проходять на Закарпатті.

Прокуратура змусила освітян виділити 35 тисяч грн на страхування закарпатських вчителів та дітей

Лише після втручання прокуратури застраховано понад 2 300 дітей та вчителів Тячівського району, які їздять шкільними автобусами.

Колишній віце-прем’єр проти податків на депозити у банку

- Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи. Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7% на рік. А кредити на житло - під 3% річних строком на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках, - сказав Олександр Вілкул, один з керівників Партії регіонів, віце-прем'єр в 2012-2014 рр..

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ почали нищити рекламоносії, які псують вид старого Ужгорода

До редакції надійшла заява активістів молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ, у якій вони закликають керівників рекламних агентств поважати своє місто.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат