Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21600, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 26 березня. Екватор тижня зустрічайте у компанії хороших співрозмовників за горнятками ароматної кави. Нехай ваш день наповнюється позитивними емоціями, а справи не заважають втіленню гарних намірів. Бадьорого прокидання й солодко-шоколадного ранку!

В Закарпатській ОДА обговорили цінову ситуацію на споживчому ринку краю


Сьогодні, 25 березня, в Закарпатській ОДА під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася робоча нарада щодо цінової ситуації на продовольчому ринку області.

Першого квітня закінчується перший етап конкурсу «Очима дитини про бюджет країни»

В Україні триває конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни», покликаний виховувати культуру сумлінного платника податків, зборів та платежів у школярів та ознайомити їх з професією фахівця податкової та митної справи.

Полиці "Барви", попри "патріотичні" заяви Балоги, вгинаються від окупаційних товарів

Депутат Ужгородської міськради Андрій Погорєлов на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук»
розповів про свій експеримент – як укотре переконався в цинічності нардепа з Мукачева.

Виконком розшукує власника МАФу   на вул. Перемоги, 35


Розшукуються власники фундаменту та МАФу, що розміщені по вул. Перемоги, 35 (біля супермаркету "Вопак"). Їх просять у термін до 27.03.14р. подати до управління архітектури та містобудування повний пакет документів, які засвідчують законність встановлення вищезазначених об'єктів.

Благодійна   акція   «МИ ХОЧЕМО ДОПОМОГТИ СТУДЕНТУ, А ТИ?»

Ужгородським міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та Закарпатським регіональним центром соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації інвалідів «Вибір», буде проводитись   благодійна акція по збору коштів на лікування Сергія Дудкеєва. Акція триватиме протягом двох тижнів з 26.03.2014 по 10.04.2014р.

На Рахівщині через дитячі пустощі горів житловий будинок

24 березня о 14:04 до рахівських вогнеборців поступило тривожне повідомлення про загорання житлового будинку у с. Білин.

Рада призначила вибори 10 мерів. Про Ужгород не йдеться

Верховна Рада проголосувала за призначення виборів міських голів у 10 містах. Вибори пройдуть паралельно із президентськими 25 травня. Так у кінці травня обирати свого мера будуть жителі Сум, Василькова (Київська обл.), Прилук (Чернігівська обл.), Антрацита (Луганська обл.), Жовтих Вод (Дніпропетровська обл.), Ромен (Сумська обл.), Ладижин (Вінницька обл.), Бобринця (Кіровоградської обл.), Батурина (Чернігівська обл.), Корсуня-Шевченківського (Черкаської обл.).

На чемпіонаті України з пауерліфтингу — закарпатські чемпіони  

      У місті Суми пройшов чемпіонат України з пауерліфтингу в жимі лежачи серед усіх вікових груп, в якому взяли участь атлети з 19-ти областей нашої держави. Закарпаття на цих змаганнях представляли четверо ужгородських динамівців, троє з яких здобули золоті медалі.    

Влада хоче ліквідувати ОДА

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пропонує ліквідувати обласні державні адміністрації і замінити їх виконавчими комітетами, відповідальними за стан справ у кожній області.

Відкрите звернення до "губернатора" Лунченка від громади Свалявського району

Громада Свалявського району, звертається до Вас, що особи, а саме: голови деяких сільських рад разом з декількома районними депутатами, звернулися до Вас, щоби відстояти на посаді голови Свалявської РДА -Дрогобецького І.І., при цьому поклавши на себе право представляти думку громади. Хоча насправді в жодній сільські раді не було проведено навіть сесій не говорячи вже про громадські слухання з цього питання.

Губернатору Закарпаття не важливе ім’я новго керівника Рахівщини (ФОТО)

У вівторок, 25 березня, до облдержадміністрації приїхали мешканці Рахівського району, аби висловитися з приводу ситуації з призначенням голови РДА.

Чиновник Балоги назвав русинську мову "свинячим діалектом"

Як повідомляє сайт "Нове Закарпаття", голова Виноградівської райради від партії Балоги ЄЦ назвав русинську мову "свинячим діалектом".

Як   на Рахівщині Турка спалили.

Черговий лист про проблеми з владою Рахова надійшов на нашу електронну скриньку

На Хустщині у ДТП загинули двоє молодих хлопців

До чергової частини Хустського міськвідділу міліції від лікарів поступило повідомлення про те, що на Рокосівській трасі сталося ДТП, у якому померло двоє молодих людей.

Сашка Білого вбили міліціонери

Член ОЗУ, оголошений раніше в розшук, Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був смертельно поранений під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.

Сьогодні в Ужгороді люструватимуть ОВІР

Про це на своїй сторінці написав активіст Євромайдану Іван Белецький.

Нардеп Доній повідомив, що вбито Сашка Білого з Правого сектору

Депутат Олесь Доній повідомив про вбивство в Рівному активіста "Правого сектору" на прізвисько Сашко Білий (справжнє ім'я Олександр Музичко). Про це політик написав на своїй Facebook-сторінці.

У Закарпатті затримали 5 нелегалів (ФОТО)

Прикордонники Чопського загону минулими вихідними затримали чергову п’ятірку незаконних мігрантів «зі Сходу».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат