Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 01.10.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 1 жовтня. Нехай ваш ранок розпочинається з приємного кавування й розмов з близькими людьми. Прокидайтеся в доброму гуморі, цінуйте те, що маєте, а також розпочинайте новий осінній місяць з цікавих справ. Вдалого четверга!

Цитата дня:   Хочеться, - головний жіночий аргумент.

Дмитро Грінберг.

Погода   1 жовтня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці подекуди туман. В горах місцями на поверхні грунту та в повітрі заморозки 0-2°. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° тепла, в горах місцями 0-2° морозу, вдень 14-19°, в горах подекуди 7-12° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7°, вдень 17-19° тепла.


ІМЕНИНИ   1 жовтня – Аріадна, Іларион, Ірина, Софія.



Сьогодні також:


ООН ООН: Міжнародний день вегетаріанства
ООН ООН: Міжнародний день людей похилого віку
ООН ООН: Міжнародний день музики
Національні[ред. • ред. код]
День ветерана
День машинобудівника
Flag of the People's Republic of China.svg КНР: День утворення Китайської Народної Республіки
Тувалу Тувалу День незалежності (1978).
Шаблон:PW День незалежності (1994).


Цей день в історії

331 до н. е.   — у битві біля Гавгамелів (Месопотамія) Александр Македонський здобув перемогу над перським царем Дарієм III
1648 — козацькі полки захопили фортецю Кодак на Запоріжжі.
1661   — в Англії відбулися перші перегони на яхтах: король Карл II обігнав свого брата Джеймса



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
26 вересня—4 жовтня — Дні Ужгорода.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Ужгорода (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Тобі варто здивувати сьогодні всіх своєю сяючою красою. Будь яскравою і неперевершеною, застосовуй свої чари у спілкуванні з людьми. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із особою, яка вплине на твій кар'єрний ріст. Вчися слухати і витягувати потрібну і важливу інформацію. Вільний час краще присвятити приготуванню сімейної вечері і спілкуванню з близькими.
Телець Вранці ти можеш зіткнутися з непередбаченими труднощами. Перенеси важливі зустрічі на другу половину дня. Не слід довіряти неперевіреній інформації, будь уважніше. Стосунки з партнерами можуть загостритися з причини виникнення фінансових розбіжностей. Намагайся відразу врегулювати конфліктну ситуацію, щоб не було наслідків.
Близнюки   Сьогодні постарайся відкинути всі свої сумніви і прояви рішучість у вчинках. Не варто звертатися до невдалого досвіду минулого і переживати через наслідки. Ти зможеш подолати всі перешкоди, якщо не станеш зволікати і вагатися. У другій половині дня уникай розбіжності з колегами. Намагайся довести розпочаті справи до кінця, не залишаючи на потім.
Рак. У першій половині дня намагайся не реагувати на провокації недоброзичливців. Твої успіхи та професійні заслуги відзначить впливова особа. Говори правду в обличчя, якою б вона не була. Тобі вдасться знайти шахрая, через якого виникали фінансові
Лев   Вранці можливі сімейні конфлікти на побутовому грунті. Щоб уникнути складнощів, розподіли виконання домашніх обов'язків. Тобі потрібно навчитися перемикатися між особистими проблемами і виконанням робочих обов'язків. Не варто зривати свій гнів на колегах і оточуючих. Спробуй розпочати виконання медитативних практик чи духовних вправ.
Діва У першій половині дня на тебе чекає приємний сюрприз на роботі. Твоє натхнення дозволить зробити важливе відкриття. Не варто тримати все в собі, поділися новими ідеями з колегами. У другій половині дня наведи порядок на робочому місці, це важливо. Запроси однодумців на ділову вечерю в невимушеній атмосфері.
Терези Ти зможеш досягти більшого, якщо поставиш таку мету. Сьогодні вдалий день для переходу на нову роботу і працевлаштування. Оточуючі підуть тобі на поступки і нададуть потрібну допомогу. У другій половині дня тобі варто звернути увагу на принципи роботи конкурентів. Ти зможеш розкрити секрет успіху і застосувати його для себе.
Скорпіон Сьогодні тобі варто добре підготуватися до важливої зустрічі. Ти легко отримаєш перемогу, якщо озброїшся потрібною інформацією. У другій половині дня гарна новина додасть додаткову мотивацію. Будь м'якою і привітною у спілкуванні, щоб отримати потрібний результат. Вільний час присвяти навчанню та саморозвитку, це піде на користь.
Стрілець У першій половині дня стережися спокус і авантюристів. Одноразовий прибуток може підірвати твій авторитет. Не варто покладатися на волю випадку, інакше опинишся у скрутному становищі. У другій половині дня до тебе звернеться за порадою колега. Будь уважніше і не припускайся помилок, щоб не осоромитися.
Козеріг Ти зможеш досягти більшого, якщо почнеш використовувати свої чари. Прояви уважність до проблем співрозмовника, і ти отримаєш надійного союзника. У другій половині дня можуть виникнути перешкоди у взаємодії з бюрократичними інстанціями. Займися тим, що приносить тобі задоволення. Увечері на тебе чекає незвичайний сюрприз від коханої людини.
Водолій.   Сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Не лінуйся, інакше виникнуть додаткові складнощі. Колеги плетуть інтриги, тримайся осторонь чужих пліток. У другій половині дня стережися настирливих незнайомців. Існує ризик крадіжок і обману, будь уважніше в місцях скупчення людей. Увечері зроби щось приємне для свого коханого чоловіка, здивуй його своєю увагою.
Риби У першій половині дня тобі доведеться змінити намічені плани. З вини недобросовісного колеги можуть виникнути складнощі з керівництвом. Не варто боротися за справедливість і доводити правоту. Виправи помилку, і ти уникнеш марної витрати часу і скандалу. Вільний час присвяти читанню цікавої та захоплюючої книги.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


Йдуть дві воші. Назустріч їм третя.
- Ви куди йдете?
- До Петі?
- Ідіть краще до Васі. У нього довге й немите волосся. А Петя – лисий.
- У Васі ми живемо. А до Петі ходимо займатися фігурним катанням.


- Коханий, що будеш на вечерю?
- Картопельку...
- А з чим?
- З м'яском...
- Я ніби знала! Чіпси з беконом купила.


Факт про людську лінь № 212682340236: Ви занадто ліниві, щоб прочитати це число.

:)

Posted by Antena Sarajevo on 3 августа 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат