Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21680, 20

Сплата податку – питання внутрішнього патріотизму

Таку думку озвучив сьогодні Ярослав Шафарь, депутат Ужгородської міськради, активіст обласного Євромайдану, під час акції «День відкритого декларування» в Центрі обслуговування платників ДПІ м. Ужгорода.

На Закарпатті вивезли піщано-гравйної суміші на 3 тисячі гривень

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено позапланові перевірки дотримання природоохоронного законодавства на землях водного фонду Тячівського та Мукачівського районів. В ході здійснення заходів державного нагляду (контролю) було виявлено факти самовільного видобутку піщано-гравійної суміші із застосуванням спеціальної техніки в межах прибережних захисних смуг річок Тересва та Латориця. Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі внаслідок таких неправомірних дій, на загальну суму 3132 грн.

Медики попереджають про небезпеку комариних укусів

- під таким гаслом проходив 7 квітня Всесвітній день здоров’я. У зоні ризику захворіти на недуги, що переноситься кровососними комахами більше половини населення земної кулі. Малярія, хвороба Лайма, висипний тиф, жовта лихоманка – це далеко не повний перелік так званих трансмісивних хвороб. Загалом їх нараховується близько двохсот! На щастя, в Закарпатській області ця проблема не стоїть гостро, хоча теплий вологий клімат є один із чинників, що сприяє розмноженню комах. Про це в обласному Центрі здоров»я розповіли на прес-конференції журналістам фахівці-медики.

Новопризначений заступник Закарпатської ОДА Рівіс провів прийом


У вівторок, 8 квітня, в адмінбудівлі Закарпатської ОДА відбувся перший особистий прийом громадян заступником голови облдержадміністрації Михайлом Рівісом. Відтак, з різними проблемними питаннями на прийому у посадовця побувало 37 закарпатців.

Аналітика: Чому Донбас не стане частиною Росії

Издевательская пародия на киевский Майдан придает событиям на востоке Украины черты не столько политического кризиса, сколько жестокого реалити-шоу наподобие тех, о которых было модно снимать фантастическое кино в восьмидесятых годах прошлого века.

Закарпатські активісти вимагають від Авакова проведення конкурсу

За підсумками сьогоднішньої акції протесту відносно в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника Сергія Шаранича, активісти планують підготувати заяву міністру МВС України Авакову.

Правоохоронці залишили Донецьку ОДА сепаратистам


Співробітники правоохоронних органів залишили територію біля будівлі Донецької облдержадміністрації, яка зайнята сепаратистами.   Про це повідомляє Острів.

Головний міліціонер Закарпаття заяву на звільнення не писатиме(ФОТО)

Під стінами Закарпатського УМВС зібралися в межах пів сотні активістів з вимогою звільнення в. о. УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича та призначення відкритого конкурсу на цю посаду.

Податкова міліція Закарпаття вилучила   2000 пляшок "лівої"горілки

Про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Тернопільцю не дозволили ввезти   230 літрів «MARTINI»

Саме в такому об’ємі намагався ввести в Україну житель Тернопільської області італійського вина «ASTI SPUMANTI MARTINI D.O.C.G.», прямуючи у приватних справах із Італії через митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів по каналу «червоний коридор».

В Ужгороді пройде творчий вечір "Розцвіт" з живою музикою та поезією (ВІДЕО, АФІША)

10 квітня, о 19:00, у кафе "Какао" (пл.Пушкіна 3/3, біля кафе "Пінгвін") вібудеться творчий вечір "Розцвіт".

Через Чопську митницю італійські туфлі, сумки та каструлі в Україну не потрапили

Громадянин України їхав із Італії в Україну і вирішив перетнути кордон на митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів. Заїхав він на митний пост на вантажному фургоні марки «Mercedes-Benz» з реєстраційним номерним знаком Португальської Республіки по каналу «червоний коридор».

За мобілізованими до армії   працівниками зберігається робоче місце   і виплачується середня зарплата


В Територіальну державну інспекцію з питань праці у Закарпатській області останнім часом поступає чимало звернень від роботодавців щодо надання роз’яснень стосовно збереження/розірвання трудових відносин з працівниками, мобілізованими на навчальні військові збори, порядок оформлення таких відносин та оплати цього часу.

Інспектори ДАІ Виноградова виявляють   факти підробки техпаспортів та номерних агрегатів


Шановні автолюбителі, купуючи транспортний засіб обов’язково звертайтеся до підрозділів Державтоінспекції, тоді історії, приведені нижче, будуть не про Вас.

Правоохоронці Хустщини за неповну добу розкрили резонансний злочин

У селі Горінчево, Хустського району невідомий водій, допустив наїзд на сімейну молоду пару. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці, а дружина померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Автомобіль під керуванням невстановленої особи з місця пригоди зник.

Закарпатські угорці зробили заяву щодо проведення адміністративної реформи в Україні

Товариство угорської культури Закарпаття (ТУКЗ-КМКС) послідовно виступає за зближення України з Європою та створення системи інститутів правової держави, яка є необхідною умовою для цього. Далі - текст заяви.

Будапештський суд постановив тримати Нагірного під вартою

Допоки не вирішиться питання про екстрадицію.

Міндоходів нагадало закарпатцям про податковий кредит

ГУ Міндоходів у Закарпатській області: формування податкового кредиту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат