Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 29.09.2015 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 29 вересня. Зустрічайте новий день у гармонії зі своїми думками і вчинками. Нехай надихають нові знайомства й приємні речі. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою, вірте у краще – й воно обов’язково настане!

Цитата дня:   Тисячі свічок можна запалити від єдиної свічки, і життя її не стане коротшим.   Щастя не стає менше, коли ним ділишся.

Будда


Погода   29 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 13-18°, у горах місцями вночі 1-5°, вдень 3-8° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 15-17° тепла.



ІМЕНИНИ   29 вересня - Віктор, Купріян, Людмила



Сьогодні також:


  Англія,   Ірландія: день архангела Михаїла
  Аргентина: день винахідника
  Бруней: день конституції



Цей день в історії

1739 — укладено Белградський договір між Османською та Російською імперіями, за яким остання отримала фортецю Азов у гирлі Дону
1789 — Конгрес США проголосував за створення американської армії
1829 — після реорганізації лондонської поліції у Великій Британії засновано Скотланд-Ярд, офіційне поліцейське розслідувальне управління
1897 — у театрі «Олімпо», що в Буенос-Айресі, на прем'єрі вистави «Креольський суд» було вперше виконано танго



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород
26 вересня—4 жовтня — Дні Ужгорода.

«Доміон»
До 30 вересня — “Еверест,   3D”. Поч. о 10.00, 13.30, 18.00, 20.00. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 15.40, 22.00. “Перевізник: Спадщина”. Поч. о 12.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 30 вересня — “Брати. Остання сповідь”. Поч. о 9.40, 14.55, 18.35. “Перевізник: Спадок CineMAX”. Поч. о 10.00. “Посіпаки, 3DX”. Поч. о 10.10, 16.10. “Кунг-фу Кролик: Повелитель вогню”. Поч. об 11.40, 17.00. “Еверест, 3DX”. Поч. об 11.50, 16.00, 18.00, 20.30. “Той, що біжить лабіринтом CineMAX, 3D”. Поч. о 12.00, 18.15, 22.30.   “Ешбі”. Поч. о 13.10, 20.40. “Стажер”. Поч. о 14.00, 22.00. “Упс ... Ной відплив! CineMAX, 3D”. Поч. о 14.15. “Кохання без зобов’язань”. Поч. о 20.10. “Манхеттенський кінофестиваль короткометражних фільмів”. Поч. о 22.20.

«Перемога»
До 30 вересня — “Еверест,   3D”. Поч. о 10.40, 13.10, 18.00, 20.05. “Той, що біжить лабіринтом: випробування вогнем, 3D”. Поч. о 15.20, 22.10.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
26 вересня — ярмарок у рамках дитячого фестивалю “Фортеця”.
Виставка «Communication».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Мукачево, замок “Паланок”, зала картинної галереї історичного музею
До 2 жовтня — виставка угорського художника Чока Ласло “Знаки з дороги”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 7 жовтня — фотовиставка «Мости, епохи, Будапешт».
Виставка “Маріуполь на межі”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Лесі Корж.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня Ужгорода (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка голови Товариства угорських митців образотворчого та прикладного мистецтва Закарпаття ім. Імре Ревеса Ласло Мадяра (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Ви будете перебувати в постійному русі, прагнучи встигнути усюди. Друзі будуть постійно біля вас, незалежно від ваших бажань. Попереду багато фізичних навантажень, але вони матимуть позитивне значення. В особистому житті почуття домінують над розумом.
Телець Сьогодні ви не повинні пропустити повз вуха чужих слів, уваги, якщо тільки вони спрямовані на вашу персону. З'явиться стимул для дій і спілкування. Нерідко це буде пов'язано з підвищеним інтересом до вас з боку осіб протилежної статі. Відсутність свободи в ситуації і обставин стає найголовнішою перешкодою на шляху до мети.
Близнюки   Сьогодні будь-яка ініціатива принесе позитивні результати. Можлива довгоочікувана зустріч, спілкування в цікавому вас руслі. Намагайтеся уникати з'ясування стосунків, інакше можливі затяжні конфлікти, недовіра. Сьогоднішній день сприятливий для здійснення подорожей.
Рак. Сьогодні день буде особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже годині о одинадцяти Ваша внутрішня енергія почне вихлюпуватися назовні, але не квапте події - це не найсприятливіший день для кардинальних змін.
Лев   Сьогодні існує можливість помилок, неточностей. Важливе значення в цей день будуть мати цифри і дати. Нерідко це стосуватиметься матеріальних, грошових проблем. Особисте життя буде кілька тривожити вас. Поведінка партнера набуває потенційну загадковість.
Діва Ви будете потребувати підтримки та матеріальної допомоги більш щасливих компаньйонів. Ви будете бути хорошим виконавцем, знають правила і нюанси виконуваної роботи. Але приймати самостійні рішення вам не зможете. У цей день можливо невелику винагороду з боку відомої особи за колись надану послугу.
Терези Ви будете грунтовні і послідовні у вираженні своєї думки, у відстоюванні власних переконань. Ваш день буде наповненим, занадто активним. Майже завжди будете сподіватися на брак часу. Але вам належить брати участь у відпочинку, зустрічах і розмовах з друзями, сусідами.
Скорпіон Сьогодні, зірки застерігають вас від помилок у висловлюваннях, особливо публічного характеру. Вам не слід розраховувати на допомогу відомих компаньйонів. Нове співробітництво більш вдало. Небезпеку можуть представляти дії, пов'язані зі зміною зовнішнього вигляду (нанесення татуювань, сонячні ванни, словом, будь-який вплив на шкіру).
Стрілець Для Вас сьогодні можлива участь у змаганнях, творчих змаганнях. Ви залишитеся задоволені. Незважаючи на гадану пасивність у розвитку відносин, вас чекають зміни, вихід на новий рівень особистісного розвитку. Зірки сприяють наполегливим натурам.
Козеріг Сьогодні вам слід бути душею компанії. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю. На роботі, не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися.
Водолій.   Сьогодні Ви будете зосереджені на домашніх роботах. Ремонтні роботи, організаторська діяльність, косметичний ремонт. Суєти буде багато. Не без вашої участі будуть вирішуватися якісь конфіденційні питання.
Риби Сьогодні, день не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Не давайте необдуманих обіцянок, які не потурання своїм бажанням. У другій половині дня, судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас сьогодні за порадою і допомогою. Зірки не радять призначати на сьогодні ділові переговори

Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Дівчино, підемо, я пригощу вас мартіні.
- У мене є хлопець, відвали!
- У тебе є хлопець? А у мене є квартира, машина, і купа бабла! Дівчино, чому ви плачете?
- Я тільки що з хлопцем розійшлась...


Комар, що вкусив алкоголіка, потім ще дві години жужжав йому про своє життя.


Сидять дід з бабою за столом. Обідають. Бабка чавкає. Дід не витримує і б'є ложкою бабі по лобі.
- За що?
- Не чавкай. Бабка перестала чавкати. Дід знову б'є її ложкою по лобі.
- За що?
- Як згадаю, аж бісить.

Muy a su estilo

Posted by Ke Buena México on 27 февраля 2015 г.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат