Закарпаття може стати пілотним краєм у втіленні Програми Європейського територіального співробітницт

25.09.2015 16:05 ПОДІЇ

Словацькі інвестори готові вкладати гроші в сміттєпереробну галузь та енергоощадні технології Закарпаття. Про це під час зустрічі з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Юрай Сівачек.

Кілька проектів зараз у процесі впровадження. За словами Ю. Сівачека, співпраця силовиків двох країн у протидії контрабанді тютюнових виробів (за останні два місяці взаємодія правоохоронців вийшла на якісно новий рівень і включає обмін оперативною інформацією) дає набагато кращий результат.

Геннадій Москаль у свою чергу попросив підтримки Словаччини в залученні Закарпаття до Програми Європейського територіального співробітництва. «Ця Програма наразі діє лише на території Євросоюзу, однак Закарпаття може стати пілотним краєм, долучившись до неї, — переконаний Г. Москаль. — Через підтримку ЄС національних меншин, які живуть на території області, виграє вся область. Завдяки програмі ми би могли отримувати технічну та фінансову допомогу Євросоюзу на розвиток економіки, освіти, культури, охорони здоров’я, реформування органів місцевого самоврядування». Ю. Сівачек пообіцяв свого сприяння для Закарпаття в цій справі, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Коментарі :


30.09.2015 21:14 Віктор Балога ініціює скасування усіх платних посл

На підставі звернення працівників лікарні народний депутат днями провів нараду з мером Мукачева та головним лікарем, на якій було вирішено винести на сесію Мукачівської міської ради рішення про відміну всіх платних послуг в центральній районній лікарні.
Що понос Балога перед виборами достав?


30.09.2015 21:12 медик

Такого афериста світ не бачив!Спочатку ввели платні послуги, скоротили медиків,ставки.А тепер що? перед виборами різко гроші в бюджеті зявилися? перевиконання надходжень? Як ви   Вікторе Івановичу будете тим медикам дивитися в очі,яких ви примітивно кинули!ви що їх за худобу маєте? Чому Ви робите експерименти над своїми виборцями,яких ви використувуєте як адмін ресурс, а головний лікар ЦРЛ виконує усі Ваші брудні вказівки.Ви негласний коза-ностра, який наразі керує усіма кадровими і грошовими потоками у бюджетній сфері міста, зокрема у ЦРЛ.Ви тепер своє нутро вивертаєте як слимак, вислужитися перед виборцями,ви далі ідете по трупам.Сьогодні ви дали вказівку звльнити із займаної посади начмеда поліклініки ЦРЛ, виключно розумного керівника, досвідченого медика, інтелігентну жінку Михайлюк І.Б.,замінивши її на молоду,без досвіду,без навиків блатну лікарку із декрета Мисар Крістіну.Хто вона,що собою являє мабуть питань серед колег виникати не повинно.Зясь!Хто питання задає-на звільнення!
Мовчіть і далі, хай вам медики Мукачева буде соромно за свої дії!


28.09.2015 20:49 пілотнику Балозі

Уже один пілотний проект "вдався" у Мукачеві з подачі нашого "найліпшого" обранця - засранця із с.Завидова, що на Мукачівщині   Балоги. Який недавно прозвітував Міністру охорони здоровя Квіташвілі, що пілотний проект по наданню платних послуг в Мукачівській ЦРЛ,єдиній на Україні, вдався! Щоб він так до кінця своїх днів доживав і платив за аналізи, кардіограму, рентген іщоб пенсія була як у більшості 1100 грн. !Будьте здорові" Вікторе Івановичу, най вас ся щикать...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат