Ужгород допомагає багатодітній жінці, в якої у пожежі загинули чоловік та син

admin 10.09.2015 10:45 СОЦІО

Цими днями міський голова Ужгорода Віктор Погорелов побував у квартирі на вулиці Декабристів, де в ніч на 11 липня була пожежа, в якій загинули чоловік та 4-річний хлопчик. Ще 5 дітей потрапили тоді до лікарні.

Міський голова зустрівся з мамою дітей, Діаною Ярош і одразу вирішив кілька важливих для родини проблем. Зокрема, у зв’язку з втратою чоловіка, жінці в управлінні праці та соціального захисту вже оформили більші виплати соціальної допомоги на діток.

Також вона поскаржилася, що двоє дітей навчаються у ЗОШ №8, а третю дитину прийняли у 1-ий клас ЗОШ №12, відтак їй дуже складно забирати дітей із різних начальних закладів. Віктор Погорелов звернувся до керівника міського управління освіти Оксани Бабунич і попросив вирішити питання, щоб і ця дівчинка навчалася в школі зі старшими братом і сестрою.

Квартиру наразі штукатурять знайомі постраждалої, але це вся допомога, яку вони можуть надати. Міський голова оглянув зроблене і пообіцяв знайти можливість надалі допомогти з помешканням. За рахунок ЖРЕРу зробити це не можна, бо у жінки значна заборгованість за житло, вона не сплачувала 8 років, а в самого ЖРЕРУ теж чимала дебіторська заборгованість – більше 1,8 мільйона гривень. І все ж вихід із ситуації знайдуть, — запевнив керівник міста.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : пожежа

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат