Брехуни рвуться в мери

04.09.2015 16:38 РАТУША

Із наближенням виборів дедалі активнішими стають деякі ужгородські політики.

Найбільшим скандалом було те, що активісти нинішнього секретаря ради Богдана Андріїва, що має намір стати мером від клану Балог, наштовхнулися на спротив мешканців одного з мікрорайонів Ужгорода. Люди обматюкали агітаторів, а потім виявилося, що й матюкальники були найняті іншим потенційним кандидатом у мери і також балогівцем Іваном Волошином.

Взагалі Іван Волошин уже встиг вляпатися в одну темну історію. Кажуть, що він отримав спонсорський відкат від деяких бізнесменів, які мали намір увійти в списки від партії Волошина «Народний фронт». Однак верхівка «Народного фронту» вирішила не вести партію на вибори і Волошину довелося придбати собі іншу партію — «Європейську партію України» Катеринчука. Звичайно, що бізнесмени попросили повернути їм спонсорські вклади у «Народний фронт» (розповідають про 30 тисяч доларів із людини), але Волошин повертати гроші не має наміру.

З цього приводу Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook навіть написав: «Бандит із «ЄЦ» і «Народного фронту» Яценюка Волошин продовжує шлях численних безкарних злочинів... Як і його боси — Балога і Сеня. МВС і прокуратура ситно їдять. Ще б, у обласній і міській прокуратурах його дах і подільники — Малинич і Зарева».

Не зрозуміло, чи зійде така афера з рук Волошину, але поки що активності передвиборної він не зменшує і навіть планує видавати газету.

До речі, газетами перед виборами захопився ще один балогівець — Віктор Щадей. Він просидів 7 місяців у кріслі мера, але так ніхто і не може згадати, що було зроблено в місті за каденції Щадея, а от у своїй газетці він поливає брудом усіх, кого не лінь, а себе виставляє ледь не рятівником усіх обездолених ужгородців.

Ну і варто відзначити старт провладного кандидата Шкірти. Його в мери штовхає сам Москаль. І, відповідно, агітація така сама — суцільний популізм і жодної конкретики.

І всі ці популісти від Балоги та Порошенка давлять ужгородцям на мізки лише лозунгами і жоден з них не може сказати, що корисного він зробив для Ужгорода або принаймні, що збирається зробити. Сміття, а не кандидати…

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат