Користувачі соцмереж висміюють передвиборчий піар від сина Балоги

admin 04.09.2015 12:27 ДОЗВІЛЛЯ

У Мукачеві встановили пам’ятник рому: Андрій Балога сподівається на підтримку «блатного» електорату


Вчора стало відомо, що в Мукачеві відкрили пам’ятник цигану-двірнику. Скульптуру встановили недалеко від циганського табору на одній з кільцевих Мукачева, на перехресті вулиць Івана Франка та Михайла Токаря. На урочистому відкритті був особисто присутній замовник шедевру, Андрій Балога, який, за заявою батька-олігарха Віктора Балоги, має сісти до крісла або мера Мукачева, або взагалі голови ОДА.

Локалізація цього скульптурного творіння обґрунтовує взагалі мету його встановлення. Активісти відверто заявляють – пам’ятник поставили, аби схилити ромів на бік «Єдиного Центру». На минулих виборах, стверджують вони, члени партії платили ромам гроші через їх барона. Цьогоріч вирішили діяти обережніше, тож почали з «задобрювання» ромів здалеку — «подарували» їм пам’ятник за кошти містян.

Мукачівці з гумором поставилися до появи «значущого» пам’ятнику рому-двірнику. Дехто навіть стверджує, що цей пам’ятник – приниження циган і його поставили для того, щоб показати, де їхнє місце в суспільстві, порівняно зі статусом тієї людини, якій вони довірили свій табір. Дехто пропонує встановити й інші «значущі» шедеври в місті над Латорицею.

http://region.uz.ua/?p=70354

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат