Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 04.09.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 4 вересня. Нехай ваш робочий тиждень завершується вдалими справами і перспективними рішеннями. Бадьоріться ароматною ранковою кавою. Нехай цікаві співрозмовники надихають вас на нові звершення. Гарного вам дня й бажаного релаксу на вихідних!

Цитата дня:   Зроби так, щоб отримати те, що ти хочеш, інакше тобі доведеться любити те, що ти маєш.

Бернард Шоу


Погода 4 вересня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вранці та вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південно-західний 5-10, під час гроз місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 24-29°, у горах місцями 16-21° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасніий дощ, гроза. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 15-17°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ     4 вересня – Аріадна, Афанасій, Роза, Фелікс.


Сьогодні також:

Україна: неофіційний день митного брокера.


Цей день в історії

476 — голова германських найманців на римський службі Одоакр скинув останнього імператора Західної Римської Імперії Ромула Августула. Традиційно ця дата вважається датою падіння Західної Римської імперії.
1837 — Американський винахідник Семюел Морзе розробив електромеханічний телеграфний апарат для передавання й приймання повідомлень знаками (азбука Морзе).
1870 — Після зречення Наполеона III, котрий здався в полон пруським військам після поразки біля Седана, Жюль Фавр і Леон Гамбетта проголосили в Парижі Третю республіку і сформували уряд національної оборони.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
5 вересня — вечір пам’яті Кузьми Скрябіна. Поч. о 19.00.

Бавка
6 вересня — “Як їжак і дітвора рятували гусеня” (літні пригоди).   Поч. об 11.00, 13.00.

Ужгород, парк Підзамковий
5 вересня — Вуличиний університет. Лекція про здорове харчування. Поч. о 17.00.

Рахів
6 вересня — фестиваль “Гуцульська бринзя — 2015”.

Мукачево, замок “Паланок”
6 вересня — День життя і здоров’я. Поч. о 10.00.

Ужгород, пл. Театральна
Щонеділі — безкоштовна відкрита екскурсія містом. Поч. о 14.00.

Мукачево, збір неподалік ратуші (вул. Пушкіна, 2)
6 вересня — відкрита екскурсія “Визначні постаті Мукачева”. Поч. о 14.00.

«Доміон»
До 9 вересня — “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 14.40, 18.30, 20.20. “Упс... Ной відплив!” (3D). Поч. о 10.00, 11.30.   “Фантастична четвірка”. Поч. о 13.00. “Дівчина без комплексів”. Поч. о 16.30, 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 9 вересня —   “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 10.00, 18.00, 21.20. “Втікач”. Поч. о 10.00, 12.30, 16.00, 19.00, 22.00. “Груффало”. Поч. об 11.30, 14.00, 15.00. “Фантастична четвірка”. Поч. об 11.40. “Упс... Ной відплив!” (3DX). Поч. о 13.20, 16.30. “Канікули”. Поч. о 14.45, 19.40. “Ультраамериканці”. Поч. о 17.30, 20.30.   “Сіністер-2”. Поч. о 23.00.

Перемога
До 9 вересня — “Упс... Ной відплив!” (3D). Поч. о 10.00. “Канікули”. Поч. о 12.00, 20.00. “Дівчина без комплексів”. Поч. о 16.10. “Хітмен. Агент 47”. Поч. о 14.15, 18.20, 22.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова, 5)
До 8 вересня — виставка картин до Дня незалежності України.

Галерея «Ужгород»
Виставка до Дня незалежності (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Тараса Коржа “Інше”.

Художній музей імені Бокшая
Персональна виставка Лавранта Бокотея.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Експозиція з нагоди 70-річчя Закарпатського краєзнавчого музею “Погано бути чужинцем у власній батьківщині” (Т. Легоцький).
Фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття 1-го міжнародного Салону художньої фотографії “Карпатський круг — 2015” (галерея замку).
Фотовиставка співробітників відділу природи «Птахи: знайомі незнайомці».
Виставка “Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать»).
Фотовиставка відділу А. Волошина та новітньої історії “Війна очима фронтового кореспондента”.
Експозиція відділу історії “Графи Шенборни та художнє побутове литво”.
Постійно діючі експозиції та виставки музею.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка художників Західної України «VOTO—2015».
Проект Руслана Тремби “Бути присутнім”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка «Квітник» Олени Кондратюк.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні ти можеш опинитися в центрі бурхливого скандалу. У сформованій ситуації краще все перевести в жартівливу форму. Заздрісники спробують зіпсувати твою репутацію. Не варто реагувати на дрібні капості недоброзичливців. Твоя мудрість і сила - у спокої і безтурботності, тому будь упевнена у своїх силах.
Телець Вранці варто поквапитися, сьогодні твоя зовнішність ніяк не вплине на результат подій. Рутинна робота може втомити, старайся відволіктися під час перерви. Таємний шанувальник надасть знак уваги і зазначить свою прихильність. Не варто давати привід для пліток і фліртувати на роботі. У другій половині дня потрібно проявити жорсткість і відмовити у спілкуванні особі, яка тобі неприємна.
Близнюки   У першій половині дня можливі непередбачені розтрати. Зламані речі краще викинути, вони ввібрали багато негативу. Вплив сильної особистості може гнітюче діяти на твій настрій. Саме час, щоб зайнятися корекцією і відновленням енергетики. Увечері на тебе чекає приємна і несподівана зустріч із цікавим чоловіком.
Рак. Вранці варто витратити більше часу на красу і макіяж. Бездоганний зовнішній вигляд додасть тобі впевненості. Важливі переговори триватимуть довше, ніж планувалося. Всі плани на вечір доведеться скасувати. Цей день допоможе знайти відповіді на багато питань і змінить твоє ставлення до людей.
Лев   Сьогодні варто проявити старанність і педантичність у виконанні будь-якої справи. Халатність може призвести до серйозних і неприємних наслідків. Не варто обговорювати отриману інформацію з колегами. Дій швидко і рішуче, взявши всю відповідальність на себе. Увечері можна відвідати перукаря і трохи змінити свій імідж.
Діва Цей день принесе багато цікавих контактів. Освоєння нової інформації принесе в майбутньому хороші плоди. Зверни увагу на своє близьке оточення. Настав час розірвати стосунки з людьми, які приносять проблеми в твоє життя. Увечері підвищена увага чоловіків може спровокувати ревнощі обранця.
Терези Сьогодні вдало вирішуватимуться питання, пов'язані з юридичною сферою. Подані прохання будуть безперешкодно задоволені. У другій половині дня стосунки з керівництвом можуть загостритися. Не варто доводити свою правоту, краще промовчати. Увечері варто відмовитися від роботи по дому, просто розслабся і відпочинь .
Скорпіон Этот день принесет много полезных знакомств и связей. Сегодня твоя внешность должна быть безупречной. Старайся произвести на собеседника то впечатление, на которое он рассчитывал до вашей встречи. Повышенное внимание мужчин может тебя раздражать. Используй ситуацию, чтобы получить дополнительные привилегии. Вечером стоит отправиться на светское мероприятие.
Стрілець Цього дня все піде не так, як планувалося. Не варто поспішати і турбуватися. На шляху до успіху тобі доведеться подолати ще чимало труднощів. У складній ситуації головне - не падати духом. Вільний час варто присвятити приємним покупкам, які допоможуть підняти настрій.
Козеріг Козеріг У першій половині дня не варто братися за кілька справ одночасно. Напиши список і розстав пріоритети. Все вийде, якщо ти навчишся чекати відповідного моменту, запасаючись терпінням. У другій половині дня фінансовий прибуток дасть можливість зробити бажану покупку. Покладайся на свій внутрішній голос, не довіряй думці оточуючих.
Водолій.   Сьогодні тобі доведеться стримувати свої емоції і почуття. Потрібно чітко розділити роботу й особисте життя. Постав собі високу мету, яка захопить і змусить активніше діяти. У другій половині дня впливова особа допоможе вирішити важку ситуацію. Твій організм ослаб, займися цілющими практиками і тренуваннями.
Риби У першій половині дня варто уникати відряджень і далеких поїздок. Ризик обману дуже великий, тому будь уважнішою. Сьогодні ти зустрічатимеш людей, які відображають деякі твої негативні риси . Потрібно зробити висновки і прагнути вдосконалення. Увечері споглядання за Стихією вогню допоможе позбутися неприємних думок і відчуттів.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Чебурашка дзвонить Гені:
- Гено, нам посилка прийшла. В ній десять апельсинів. Вісім тобі і вісім мені.
- Послухай, Чебурашко, вісім і вісім - це ж, начебто, не десять буде?
- Нічого не знаю, свої вісім я вже з'їв.


Табличка на хвіртці: "Обережно, у дворі злий папуга!". Мужик прочитав, подумав - нісенітниця. Зайшов. Пролунав голос папуги: "Рекс, фас!"


Пливуть у човні Іван і Марічка:
- Іване, зроби мені боляче, а собі приємно!
- Марічко, тебе що, веслом стукнути?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат