Чи зможе Москаль вирішити проблеми Закарпаття, чи все залишиться без змін

admin 03.09.2015 13:34 ПОЛІТИКА

З приходом до влади Геннадія Москаля, закарпатське населення чекає від нього якісних економічних змін. Те, що він та Віктор Балога далеко не в дружніх стосунках, повинно за змагальним принципом стимулювати пана Москаля до якісного поліпшення стану економіки області.


Закарпатська область є сусідом багатьох країн Європи, де в першу чергу звертають увагу на якість доріг можливих економічних партнерів.
З цим виникає перше запитання, куди зникли кошти на будівництво доріг, закладених в нафтопродукти? Віримо, що Г.Москаль буде мати достовірну інформацію населення, а особливо водіїв каміонів, які заливають у баки автомобілів більше однієї тонни дизпалива. Говорять, що Закарпаття займає перше місце в державі за кількістю автомобілів на 1 км доріг.
Дуже Вам рекомендуємо поїхати в гірські райони області. Особливо в Міжгірський, Тячівський та Рахівський райони.
Приміром, щоб доїхати 22 км з смт. Дубове до Усть-Чорної потрібно затратити 1,5 години часу. Це навіть не бездоріжжя, а своєрідне місце для обкатування всюдиходів. Те саме можна сказати про відрізок від села Богдан до Лугів у напрямку Говерли. Лишається тільки радіти, що найвищу вершину Карпат деякі «славні» ватажки держави подолали і лишилися живими. Але цими трасами возять деревину від 50 до 100 лісовозів. Особливо це прикметно в Усть-Чорній. Хижацтву немає меж! Це — знущання над природою і населенням краю.
Щодо владних кадрів. Говорять усі, що п. Москаль повертає до керма всіх людей В.Медведчука. Чи не зв’язано це з тим, що вони допомогли йому купити за безцінь базу відпочинку на Синевирському перевалі. Сюди, почали говорити на Міжгірщині, «Москаль прилітає на вихідні вертольотом». Тисячі людей хотіли б зараз подивитися гарні музеї в Колочаві. Але тут знову позбавляють нас іміджу кепські дороги.
Зважаючи на те, що Г.Москаль не боявся лютих сепаратистів, то нехай нарешті приїде і проведе планову зустріч із населенням Міжгірського району, що не змогли зробити його «попєрєднікі»-губернатори.
Приємно, що п. Москаль взявся за наведення порядку на набережних. Але було б дуже добре, щоб приносила нові робочі місця законна переробка деревини замість розкрадання зелених багатств.
Василь ЗУБАЧ,

Михайло ЮРИК. "ТРИБУНА"

http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/53003

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат