Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21220, 20

Першій ужгородській гімназії — 400 років

Ужгородська гімназія (1613—1994): найважливіші сторінки історії.

Росія хоче крові

Великоднє затишшя було занадто коротким. Російські терористи продовжили провокації на Сході України. Вони атакували склади зі зброєю в Артемівську, вони обстріляли наш літак і гелікоптер, вони вчинили провокацію з розстрілом мирної родини, а оголосили, що це зробив «Правий сектор».

У таксиста клієнт забрав автівку, пригрозивши пістолетом

Ввечері перед Великоднем до одного з таксистів Ужгорода звернувся чоловік із проханням за відповідну плату відвезти його в Перечин. Однак, як з’ясувалося, клієнт мав дещо ширші наміри, ніж просто доїхати до вказаного пункту призначення. Як тільки вони доїхали до Перечина, пасажир наказав водієві вийти з автівки, віддати ключі від машини і протягом певного часу не звертатися до міліції. В цю ж мить таксист відчув, що йому в бік приклали предмет, схожий на пістолет. Чоловік перелякався не на жарт і віддав ключі від автомобіля злочинцеві в руки.

В Ужгороді в обласному музеї архітектури і побуту розпочала роботу виставка буддiйського мистецтва «

Це єдина унікальна мандрівна експозиція, що складається з понад 300 оригінальних експонатів, привезених із Тибету, Непалу, Бутану та Індії.

Закарпатці стали менше   відмовлятися від щеплень

До 30 квітня в Закарпатській області в рамках Всесвітнього тижня імунізації дев’ятий рік поспіль здійснюються заходи, спрямовані на просування одного з найдієвіших інструментів охорони здоров’я у світі — використання вакцин для захисту людей різного віку від хвороб. У 2014 році запропоновано провести Всесвітній тиждень імунізації під гаслом «Не відставайте від життя!», повідомляє прес-центр УОЗ у Закарпатській області.

Високогірник, який рятував закарпатські заповідники і винайшов еліксир здоров’я

Василь Комендар присвятив 30 років «Бальзаму Карпат», рецепт якого у нього вкрали.

Прокуратура допоможе міській владі розібратися зі «стихійним» будівництвом

Післявеликодня сесія в середу збиралася повільно, навіть здавалося, що кворуму для її роботи так і не збереться. Але депутати поволі «підтягнулися», на початку сесійного засідання внесли до порядку денного проекти рішень про Меморандум національної єдності й зміни до складу комісії з питань майнової політики, власності та приватизації.

Контейнери для роздільного збирання сміття з’явилися знову

Спроби навчити ужгородців роздільному сортуванню сміття робилися під час попередньої каденції мера Сергія Ратушняка. Навіть розроблялися посібники для школярів, а контейнери стояли на території деяких шкіл.

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

Футбол. "Говерла" - "Дніпро" - 0:2 (Фоторепортаж)

Пропонуємо фоторепортаж учорашнього матчу, який відбувся в Ужгороді. Фото Яноша Немеша.

Прокуратура наполягає, що не тисне на угорськомовних закарпатців, натомість захищає всіх від чиновни

Прокуратура захищає закарпатців від корупційних дій посадовців державних органів.

Білий дім просять визнати Росію державою-спонсором тероризму

На сайті Білого дому з’явилася петиція із закликом до Вашингтона визнати Росію державою, що спонсорую тероризм.
Збір підписів під петицією було започатковано 23 квітня.

Ужгородські пільговики і збитки перевізників

24 квітня у Новому районі Ужгорода відбулися громадські слухання щодо якості послуг, культури перевезення та доцільності підвищення оплати за проїзд у громадському транспорті міста, повідомляє прес-служба міськради.

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Двадцять вісім років тому вся наша планета здригнулася від чорнобильського вибуху. На долю українського народу випало жорстоке випробування. Нечуване, небачене, невідоме і самій матінці-історії.

Андрій Сербайло зустрівся із представником Агентства США з міжнародного розвитку

У п’ятницю, 25 квітня, в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло зустрівся із заступником директора відділу економічного зростання Агентства США з міжнародного розвитку Майклом Торреано.

У Закарпатті відкриють новий басейн з джакузі, де прийматимуть ванну з самогоном (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення на Закарпатті Чемпіонату Бограчу та можливості для відпочинку туристів у непростий для рекреаційної галузі краю час.

Офіційна відповідь начальника виконавчої служби Панової люстраційному комітетові

Офіційна позиція начальника   управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області Н. Панової стосовно висновку   Громадського люстраційного комітету в Закарпатській області

Ужгородські школярі змагалися у багатоборствах (ФОТО)

Вчора, 24 квітня,   ЗОШ №15 приймала змаганя третього дня відбіркового туру першості міста із силового багатоборства серед шкіл міста.

Медики обговорили, як розвиватиметься сімейна медицина у Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

Понад 700 фахівців сімейної медицини з усієї України зібрала міжнародна наукова-практична конференція «Актуальні питання скринінгу та профілактики захворювань у практиці сімейного лікаря», що днями проходила   в Ужгороді.

Закарпатгаз списує на закарпатців тисячі кубів газу (ФОТО)

На Іршавщині працівники газового господарства   під приводом заміни лічильника, списують на людей тисячі кубиків газу. Про це на адресу РІО написав мешканець Іршавського району Михайло Черничко. Також він надіслав знімки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат