Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21280, 20

Словаччина закрила кордон із Закарпаттям

Про це повідомляють в управлінні інформаційної діяльності   та комунікацій   з громадськістю Закарпатської ОДА.

Закарпатські медсестри співали й танцювали на конкурсі "Ескулап-професіонал" (ФОТО, ВІДЕО)

Найкращу медсестру області визначали під час фінального   етапу обласного   конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Хусті на базі   медичного коледжу.

В Ужгороді пройде вечір електронної музики (АФІША)

2 травня, о 20.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір електронної музики.

На Черемош-фест презентують карпатську культуру й гратиме гурт Триставісім

У понеділок, 28 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів фестивалю карпатської туристичної культури «Черемош-Фест 2014».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 28 квітня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку й плануйте день з розрахунком часу для себе. Нехай аромат свіжозвареної кави пробуджує приємні спогади й підбадьорює до корисних справ. Гармонії вам у понеділок та приємного прокидання!

Ужгородська поетеса перемогла в престижному літературному конкурсі видавництва "Смолоскип"

24 квітня у київській книгарні «Є» відбулося нагородження лауретів літературного конкурсу видавництва «Смолоскип» за 2014 рік – однієї з найважливіших літературних премій країни для молодих письменників. У 2014 році до числа переможців увійшла поетеса з Ужгорода Ольга Мацо.

"Мукачівська сім'я" не змогла проштовхнути потрібних їй суддів

"Мукачівська кримінальна сім'я" навіть під тиском псевдолюстраторів не змогла домогтися призначення підконтрольних їй суддів

Порошенка в ОВК №72 в Закарпатті представлятиме прибічник Путіна з "Єдіной Русі"

Ймовірно, що кандидатуру пропутінського партійця проштовхнув сам голова завидівської сім'ї.

Анонс футбольних подій на вихідних

У суботу 26 квітня в селі Сільце на Іршавщині відбудуться фінальний турнір нашої області на призи шкіряного м'яча. В цей же день на міні-футбольному полі ЗОШ № 8 відбудеться 3 тур міського чемпіонату з міні-футболу.

Футбол. Третій тур Чемпіонату Мукачівщини ряснів дублями

У центральному матчі 3-го туру літнього чемпіонату Мукачівського району «Страбічово» зіграло в бойову нічию з «Чинадієвом» – 1:1. Страбічовські юнаки здолали ровесників – 2:0.

Першій ужгородській гімназії — 400 років

Ужгородська гімназія (1613—1994): найважливіші сторінки історії.

Росія хоче крові

Великоднє затишшя було занадто коротким. Російські терористи продовжили провокації на Сході України. Вони атакували склади зі зброєю в Артемівську, вони обстріляли наш літак і гелікоптер, вони вчинили провокацію з розстрілом мирної родини, а оголосили, що це зробив «Правий сектор».

У таксиста клієнт забрав автівку, пригрозивши пістолетом

Ввечері перед Великоднем до одного з таксистів Ужгорода звернувся чоловік із проханням за відповідну плату відвезти його в Перечин. Однак, як з’ясувалося, клієнт мав дещо ширші наміри, ніж просто доїхати до вказаного пункту призначення. Як тільки вони доїхали до Перечина, пасажир наказав водієві вийти з автівки, віддати ключі від машини і протягом певного часу не звертатися до міліції. В цю ж мить таксист відчув, що йому в бік приклали предмет, схожий на пістолет. Чоловік перелякався не на жарт і віддав ключі від автомобіля злочинцеві в руки.

В Ужгороді в обласному музеї архітектури і побуту розпочала роботу виставка буддiйського мистецтва «

Це єдина унікальна мандрівна експозиція, що складається з понад 300 оригінальних експонатів, привезених із Тибету, Непалу, Бутану та Індії.

Закарпатці стали менше   відмовлятися від щеплень

До 30 квітня в Закарпатській області в рамках Всесвітнього тижня імунізації дев’ятий рік поспіль здійснюються заходи, спрямовані на просування одного з найдієвіших інструментів охорони здоров’я у світі — використання вакцин для захисту людей різного віку від хвороб. У 2014 році запропоновано провести Всесвітній тиждень імунізації під гаслом «Не відставайте від життя!», повідомляє прес-центр УОЗ у Закарпатській області.

Високогірник, який рятував закарпатські заповідники і винайшов еліксир здоров’я

Василь Комендар присвятив 30 років «Бальзаму Карпат», рецепт якого у нього вкрали.

Прокуратура допоможе міській владі розібратися зі «стихійним» будівництвом

Післявеликодня сесія в середу збиралася повільно, навіть здавалося, що кворуму для її роботи так і не збереться. Але депутати поволі «підтягнулися», на початку сесійного засідання внесли до порядку денного проекти рішень про Меморандум національної єдності й зміни до складу комісії з питань майнової політики, власності та приватизації.

Контейнери для роздільного збирання сміття з’явилися знову

Спроби навчити ужгородців роздільному сортуванню сміття робилися під час попередньої каденції мера Сергія Ратушняка. Навіть розроблялися посібники для школярів, а контейнери стояли на території деяких шкіл.

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат