В Ужгороді міліція залучає "фальшивих" агітаторів для боротьби з підкупами

admin 07.11.2015 19:10 ПОДІЇ

В Ужгороді міліція вирішила залучити своїх співробітників, які під виглядом "скупщиків" голосів будуть виловлювати тих, хто хоче продати свій голос.


Щоправда, про це міліція завбачливо попередила громадян на листівках, які розклеєні в місті.

"Управління міністерства Внутрішніх Справ в Закарпатській області застерігає громадян від спроб дачі або отримання матеріальної винагороди за голосування за того чи іншого кандидата. З метою перешкоджання "скупки" голосів виборців, органи міліції запроваджують мобільні загони із співробітників міліції, які під виглядом "активістів" штабів кандидатів в мери Ужгорода "пропонуватимуть" громадянам за певну суму коштів проголосувати за того чи іншого кандидата.

Громадян, які погодяться на отримання грошової винагороди за свій голос на виборах, буде притягнуто до відповідальності і покарано згідно з чинним законодавством. З метою фіксації отримання "винагороди" будуть застосовані відповідні приховані пристрої та "мічені" купюри різного номіналу", - йдеться в оголошенні УМВС в Закарпатській області.

http://prozak.info/

admin

Коментарі :


09.11.2015 11:56 ответ

Эта аферистка ректор муду Щербан Т, уже оказалась в рядах депутатов горсовета. Вся мразь и моральные уроды устроились под крылом новоиспеченного сынка Балоги Андрея.Видать Щербан заменила известную на весь город корупционерку депутата, чиновницу воровку Иваницкую Анну, которая ее в свое время и предложила Ивану Балоге как "достойную" кандидатуру на пост ректора МДУ, тем самым поставив под сомнение демократию и нормы морали как в образовании так и в обществе.
Андрей Балога уже предал мукачевцев, он обещал обновить весь состав корпуса депутатов, но как видно из последних назначений секретарем и управляющим делами он назначил главных коррупционеров, мажоров и аферистов, которые все время пребывания на службе у народа-этот народ грабили, обманывали и унижали.
Громада этого не прощает, обман не пройдет


08.11.2015 21:39 студент

тому не зря нашій ректорші випала честь першій вручити квіти на сесії самому МЕРУ, УРА   це стояло того. А взагалі то, кіть побзирати на заступників Андрійка, то вже одні розчарування. Но ви повіште мені, як може перший зам мажор трудитися за 5-7 тисяч грн, коли в нього тачка за 100 чи більше тисяч баксів, а телефон коштує більше як річна зарплата. Абсурд, невже то нова команда молодого мера чи черговий лохотрон мукачівців ?!


07.11.2015 19:26 Підкуп в мукачивському университеті

У Мукачеві у державному університеті ректор Щербан порушила виборче законодавство, примушуючи викладачів, а ті в свою чергу студентів, котрі прописані в гуротожитках мду, проголосувати саме за ректора кандидата на її окрузі, куди відноситься і гуртожиток МДУ ? Навіть 3-х разове харчування в столовій універу було забезпечено студентам, які прописані в гуртожитку і не поїхали додому на вихідні, за чий рахунок???. Майже більшість працівників і викладачів були задіяні в протиправній акції підкупу, шантажу та грубого використання ректором адмінресурсу,коштом бюджетних грошів,силами працівників МДУ та технічного персоналу. Ректор дійшла до того абсурду, що викладачам наказувала щоб студенти на телефон зафіксували свій вибір на користь ректора, а куратори в понеділок мали їй прозвітуватися. Думаю коментарі зайві…
Правоохоронні структури мають перевірити грубі факти, які озвучують між собою як викладачі, студенти вузу   так і кандидати з інших дільниць? Закони для всіх однакові! Ректори за подібні зловживання мають бути звільнені з посад. Куди дивиться міністр Квіт?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат