Планшет   розіграє “Інтертелеком” серед ужгородців

admin 09.11.2015 11:20 ДОЗВІЛЛЯ

11 листопада в Ужгороді компанія Інтертелеком відкриває Центр обслуговування за адресою: м.Ужгород, вул. Корятовича, 8/1.

На сьогодні в Ужгороді та області оператор «Інтертелеком» обслуговує понад 10 000 абонентів.

У день відкриття, 11 листопада, з 11:00 до 20:00 буде проводитися розважальна програма для всіх гостей з конкурсами та розіграшами, подарунками всім учасникам і найголовніше — розіграшом призів, який відбудеться о 19:00. Переможців розіграшу чекають три мобільних Wi-Fi роутери Huawei 5321 та планшет Motorola XYBOARD MZ 609 з безлімітним 3G інтернетом на 100 днів, а також двохстандартний смартфон Lenovo A330E з 1 000 безкоштовних хвилин у подарунок.

Для участі в розіграші головних призів необхідно підключитися до Інтертелеком і отримати лотерейний квиток. Присутність на розіграші є умовою отримання призу. Розіграш головних призів пройде у форматі барабанного рендома (лототрон).

Також Інтертелеком потішить всіх покупців суперцінами на обладнання при підключенні, які діятимуть тільки 3 дні (11—13 листопада).
У новому центрі обслуговування реалізовано новий сучасний дизайн інтер'єру та зібрано в одному місці зал обслуговування абонентів, сервісну зону, стенд тестування 3G обладнання, магазин та каси прийому платежів.

«Інтертелеком» — національний 3G оператор, що надає послуги доступу в Інтернет на базі інноваційних технологічних рішень на ринку України вже 14 років. Оператор надає послуги мобільного та місцевого зв'язку в стандарті CDMA, а також швидкий 3G інтернет з найширшою картою покриття в країні. Зона покриття 3G «Інтертелеком» не має аналогів в Україні — 80% покриття території забезпечує можливість використовувати найсучасніші сервіси де б ви не знаходилися.

З моменту відкриття ТОВ «Інтертелеком» в 2001 році всього за шість років компанія пройшла шлях від регіонального оператора зв'язку до компанії національного масштабу. В даний час оператором «Інтертелеком» створена найсучасніша технічна база телекомунікаційної мережі та розгалужена мережа базових станцій, завдяки чому надаються послуги більш ніж у 14 000 населених пунктах України.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Інтертелеком

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат