Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21320, 20

В Іршаві горіла багатоповерхівка

23 квітня о 09:32 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку, що на вулиці Набережній в райцентрі.

Для ефективної політики треба максимально розширити повноваженння Парламенту, - О. Вілкул

- Для проведення більш збалансованої політики в державі ми пропонуємо максимально зменшити повноваження Президента і максимально розширити повноваження Парламенту . Адже в Парламенті представлені представники всіх регіонів - від Луганська до Львова і від Одеси до Чернігова , - сказав Олександр Вілкул.

Росія на порозі повномасштабного військового вторгнення в Україну

Росія розпочала крупномасштабне військове навчання поблизу кордонів з Україною і не виключає вторгнення з метою "захисту мирного населення від українських військ".

"КРОТОН": Прокуратура тисне на закарпатських угорців

Ще одна заява організації "КРОТОН" з приводу тиску націоналістичної прокуратури на угорськомовних закарпатців

Бокс. Роберт Мартон став бронзовим призером Чемпіонату світу

У Софії проходить молодіжний Чемпіонат світу з боксу. В змаганнях беруть участь боксери вікової групи 17—18 років. Загалом, понад 600 спортсменів, серед яких 13 представників України — 10 хлопців та 3 дівчат.

У Закарпатській ОДА відбувся Форум місцевого самоврядування


У четвер, 24 квітня, у сесійній залі Закарпатської ОДА відбувся форум місцевого самоврядування, на якому презентовано та обговорено Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Завершується деклараційна кампанія

Державна податкова інспекція у Рахівському районі інформує, що з початку цього року свої доходи, отримані протягом 2013 року, задекларували 32 жителі району. Загальна сума задекларованого доходу склала понад 1 млн. 691 тис. грн. Із задекларованої суми підлягає сплаті до бюджету 41 тис. гривень.

Граничну вартість товарів, які не оподатковуються ПДВ при ввезенні та вивезенні з України, збільшено

– З 1 квітня 2014 року збільшено граничну вартість товарів, які можна ввозити чи вивозити з України без сплати ПДВ. До цього часу вартість товарів, які не оподатковувались, становила 100 євро. Після прийняття Верховною радою України Закону України №1166-18 «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» незалежно від митного режиму розміщення товарів гранична вартість товарів – 150 євро, – інформують в Чопській митниці Міндоходів.

Валерій Лунченко офіційно представив своїх заступників


У четвер, 24 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко представив керівникам управлінь першого заступника голови ОДА - Андрія Сербайла та заступника голови ОДА – Михайла Рівіса.

Організація "КРОТОН" не є радикальною сепаратистською організацією

Заява Закарпатської патріотично-виховної організації "КРОТОН" з приводу радикального сепаратизму.

У Мукачеві пройде Всеукраїнський турнір з міні-футболу

Кубок ДЮСХФШ Синай 2014 – головна спортивна подія місяця.

Закарпатські прикордонники розповіли, як перевозити дітей через кордон

Правильно оформлені документи – запорука швидкого перетину кордону Вами та Вашою дитиною. Публікуємо роз’яснення від прес-служби Чопського прикордонного загону.

Вибори ректора УжНУ: як це було (ФОТО)

Його обрали 284 голосами на Конференції трудового колективу УжНУ. Рішення прийняли майже одноголосно.

Баха, Генделя, Чайковського гратимуть на Пасхальному концерті в Ужгороді

27 квітня, о 17.00, в Закарпатському   обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая відбудеться ПАСХАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ.

3000 літрів бограчу за 2 дні зварять у Закарпатті

У четвер, 24 квітня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стануть можливості для відпочинку туристів на Закарпатті та атракції, які пропонують закарпатські комплекси для відвідувачів у непростий для рекреаційної галузі краю час.

Відомий дизайнер Андре Тан навчить ужгородців одягатися й роздаватиме подарунки

26 квітня, о 12.00, в Ужгороді, у   ТЦ Дастор відбудеться урочисте відкриття бутіка авторського одягу, найвідомішого українського дизайнера Андре Тана   «а.Таn».

Петріченко очолив Міндоходів у Закарпатті

"Олексій Петріченко – в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області", — повідомляє прес-служба відомства.

Закарпатський податківець може сісти на 5 років за 5 тисяч гривень хабара

Кримінальне провадження, щодо податківця затриманого при одержанні 5 тис. грн. неправомірної вигоди направлено до суду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат