Як одеські "маски" виступили в Ужгороді

Валерія Зенинець, студентка відділення журналістики УжНУ, фото автора 04.11.2015 17:11 ДОЗВІЛЛЯ

3 листопада до прес-центру газети «Неділя» завітала комік-трупа «Маски». Журналісти поспілкувалися з   Борисом Барським та Наталією Бузько, які разом з колегами вже ввечері представили на сцені музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв.

З нагоди 30-річного ювілею, актори підготували для глядачів пантонімічну клоунаду «Маски в кубі».

За роки свої творчості коміки побували у багатьох країнах світу; саме завдяки своїм театральним та телевізійним проектам вони продовжують залишатися фаворитами й сьогодні. Зараз, подорожуючи 24 – ма містами України, актори традиційно популяризують традиції театру абсурду, театру Дель Арте та досвід європейської клоунади. «Я люблю Ужгород, він завжди асоціюється для мене з теплом і сонцем. Наші сценки розраховані для всієї сім’ї від 2 до 102 років. А жарти в основному стосуютьсям вічних соціальних проблем, бо гумор змінюється, а теми залишаються. Для моєї команди сміх – це образ життя, адже хороші актори, ніби плодове дерево, приносять тільки користь. Бажаю вам насолоджуватися життям і як говорять   в Одесі, “будьте щасливими при найменшій можливості”», - розповідає актор масок Борис Барський.

Родзинкою легендарного колективу є комедія без слів про перетворення фантазії в реальність і навпаки. Здається, вони ніколи не піддадуться хворобі часу, адже сміх – це еліксир життя!

Валерія Зенинець, студентка відділення журналістики УжНУ, фото автора

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат