Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 06.11.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 6 листопада. Нехай ваш день розпочинається легко й гармонійно. Усе те, що вам не подобається сьогодні, завтра може виявитися частиною досвіду, тому цінуйте те, що дається вам у житті. Вірте у краще й воно обов’язково настане!

Цитата дня:   Щасливим можна бути в будь-який час року. Щастя - це взагалі такий особливий п'ятий сезон, який наступає, не звертаючи уваги на дати, календарі і все таке інше.

Ольга Лукас, "Тринадцята редакція".


Погода   6 листопада 2015 року
по Закарпатській області: Малохмарно. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, на високогір'ї 3-5° тепла, вдень 7-12°, в горах місцями до 4° тепла.
по м. Ужгород: Малохмарно. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2° морозу, вдень 10-12° тепла.



ІМЕНИНИ   6 листопада - Леонард, Олексій, Іван, Лаврентій, Микола, Петро.



Цей день в історії

1860 — Авраам Лінкольн обраний 16-м президентом Сполучених Штатів Америки
1917 — на засіданні ЦК РСДРП(б) прийнято рішення про початок збройного повстання в Петрограді
1919 — Відсутність боєприпасів і медикаментів, епідемія плямистого тифу — у цих умовах командування Галицької армії уклало перемир'я і союзний договір з Добровольчою армією.
1932 — на виборах у Німеччині більшість голосів отримала партія нацистів



Що сьогодні і на визідних буде в Ужгороді та краї

Філармонія
8 листопада — концерт Камерно-інструментального ансамблю “Угорські мелодії” «У вирі чардашу» (художній керівник Антон   Штефко). Поч. о 16.00.


Костел Святого Мартина (Мукачево, вул. Миру, 2)
8 листопада — благодійний концерт «Робімо добро без утоми». Поч. о 15.00.


Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 11 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 14.00, 18.00, 20.30. “Останній мисливець за відьмами”. Поч. о 23.00. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.30. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 16.30.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 11 листопада — “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 12.35, 15.15, 18.00, 19.55. “Паранормальне явище-5”, 3DX. Поч. о 10.20. “Гетьман”. Поч. о 10.45, 16.00. “Останній мисливець на відьом”, СineMAX. Поч. о 12.00, 17.55, 22.40. “Рок на Сході”. Поч. о 12.50, 20.10.   “Монстри на канікулах-2”, СineMAX 3D. Поч. о 14.00. “Пригоди Піксі: Ельфи-хулігани”. Поч. о 14.35. “Чорна меса”, СineMAX. Поч. о 14.00, 15.45, 22.30. “Саранча”. Поч. о 18.05, 21.55.

«Перемога»
До 11 листопада —   “007: Спектр”. Поч. о 10.00, 14.30, 18.50, 21.30. “Монстри на канікулах-2”, 3D. Поч. о 12.40. “Паранормальне явище. Примарний світ у 3D”. Поч. о 17.10.

Облмуздрамтеатр
8 листопада — “Малюк і Карлсон”. Поч. о 12.00. Прем’єра “В Парижі гарне літо...”. Поч. о 18.00.

“Бавка”
8 листопада — “Співоче поросятко”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Осінній салон».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Картинна галерея (Мукачево, пл. Федорова 5)
До 8 листопада — виставка до Дня художника.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Петра Шолтеса “Ужгород”.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   У цей день постарайтеся не образити своїх друзів і родичів словом і вчинками. Виникає спокуса скористатися плодами чужої діяльності. Для одних це буде безневинне присвоєння собі незаслуженої слави, інші ж схильні брати те, що погано лежить в буквальному сенсі слова. Норми моралі, моральні закони відступають далеко в тінь. Але будьте обережні, все це самообман і мана.
Телець Сьогодні з'явиться можливість завершити розпочате, віддати якісь борги, заповнити втрачене. Для багатьох з вас буде реальний шанс зміцнення позицій і відносин в діловому аспекті. Ваші цілі і завдання стають досяжними. Вдасться подолати перешкоди, які ще вчора неможливо було перемогти. Постарайтеся також приділити більше уваги відновлення сил, здоров'я.
Близнюки   Вам слід проявити напористість свого характеру на найближчому оточенні. Майже завжди ваша позиція - диктувати іншим умови співпраці. Будете вимогливі до інших і категоричні у висловленні власної думки.
Рак. У цей день ви будете далекі від будь-яких дій. Фінансовий аспект буде стрімко змінюватися протягом усього дня. Не виключені нові грошові зобов'язання і надходження. Безліч усіляких зустрічей чекає вас в цей день, але всі вони будуть поверхові, в основному безрезультатні.
Лев   Сьогодні, ви знову побачите можливість для реалізації тих планів, які стояли перед вами минулого місяця. Це складний і разом з тим активний день, що вимагає від вас великої життєвої сили та вміння йти від небезпеки.
Діва Сьогодні   намагайтеся не давати обіцянок, особливо людям, з якими мали фінансові зобов'язання. Роль посередника більш доречна і безпечна для вас. Будете потребувати підтримки старшого родича, в його досвіді і захисті. Але спілкування буде утруднено з відомих причин.
Терези Сьогодні можлива тривожна новина, пов'язана з домашнім улюбленцем. Беручи участь у складних грошових операціях, ви можете втратити енну суму грошей. Слід відмовитися від привабливих авантюр, що беруть початок у колі сумнівних особистостей.
Скорпіон Вам сьогодні не доведеться страждати від неуваги або відсутності певних відносин. Ці відносини можуть вплинути на думки і емоції оточуючих. Ви здатні вивести з себе, змусити нервувати когось із близьких.
Стрілець Вам не вдасться втриматися від саркастичних зауважень. Якась дама з вашого давнього оточення здивує вас дивним повідомленням. Близька людина буде просто щасливий розлучитися з вами на час. Приводом стане конфлікт з вашого боку.
Козеріг Ви зможете відчути деяке охолодження почуттів з боку партнера. Будете підозрілими і напруженими. У вас буде безліч обов'язків, які неможливо відкласти. Ситуація вимагає повної віддачі. Належить звертатися за підтримкою до однодумців.
Водолій.   У цей день ви будете мало стурбовані ставленням людей, так як вас будуть цікавити матеріальні питання і власні можливості у веденні фінансових справ. Дуже важливо приділяти увагу правильному харчуванню, тому що згодом вам доведеться сильно попрацювати, щоб позбутися зайвої ваги.
Риби Якщо сьогодні, Ви не схильні стримувати почуття, то зірки сигналять вам про шкоду подібної поведінки. Якщо зверніть увагу на знаки і умовності життя, ваше розуміння буде винагороджено. Не ви, а хтось із числа неприємних вам людей попаде в некрасиву ситуацію, прославиться непорядними вчинками.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Кохана, тобі каву в ліжко?
- НІ! Цього разу в чашку!


Сміх і секс подовжують життя.
Займайтеся сексом... Поржати можна і на пенсії.


Ніч. Дружина прижемається до чоловіка...
- Коханий ВІЗЬМИ мене!
- Спи, я нікуди не їду!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат